Besin zehirlenmelerinin en önemli sebebi mutfakta doğru bilinen yanlışlardır. Özellikle et tüketimi ve süt ürünlerinin tüketiminde yapılan yanlışlar zehirlenmeye sebep olabiliyor. İşte mutfakta zehirlenmeye sebep olan hatalar…
21 Mayıs 2020 Perşembe 17:48
3 / 18
Bakteriler üremek için et, süt, tavuk, balık, yumurta gibi protein yönünden zengin besinleri tercih ederler. Bu nedenle bu besinlerin tüketimine dikkat edilmelidir.
PopülerGaleriler
Banyo böcekleri evdeyse buna dikkat edin! İşte o haşerelerden kurtulmanın yolu
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
En ÇokOkunanlar
Kişilik testi: Nasıl bir lider olursun? Burun şeklin ortaya çıkartıyor
Sırrı ortaya çıktı: Çilek nasıl yıkanmalı? Tuz veya sirkede bekletilirse…
Nedeni buymuş: Örümcekler bu yüzden eve geliyor! İşte o haşerelerden kurtulmanın yöntemi