Kalbi ve karaciğeri yormayan et pişirme yöntemleri
Kurban Bayramı'nda et yemeklerine olan ilgi de artıyor. Bayramda karaciğeri ve kalbi yormamak adına, sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar, et pişirme yöntemlerini anlattı. İşte kalp ve karaciğere uygun et pişirme yöntemleri...
27 Temmuz 2020 Pazartesi 14:58
3 / 14
Kuyruk yağı, iç yağı karaciğer ve kalp-damar sağlığı açısından büyük tehlikedir. Bu yağları tercih etmemek gerekir.
PopülerGaleriler
Banyo böcekleri evdeyse buna dikkat edin! İşte o haşerelerden kurtulmanın yolu
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
En ÇokOkunanlar
Sahte kahve bir bakışta anlaşılıyor! Sonunda buna da hile karıştı! Üstü köpürmüyorsa...
Zeka ve hafıza için beynin Omega-3 karnesi! Faydası kanıtlanan besinler
Başarıya hazır 5 burç belirlendi! Mirasları zeka, disiplin, liderlik...