En çok yapılan o hata zehirliyor! Önce donduruyoruz sonra...
Gıdaların dondurulması, çözdürülmesi ve muhafaza edilmesi konusunda yapılan birçok hata gıda zehirlenmelerine neden oluyor. Bu durumun bağışıklığı düşürdüğüne dikkat çeken uzmanlar, gıda zehirlenmelerinde yapılan hataları anlattı. İşte gıdaların dondurulması ve tüketilmesinde doğru bilinen yanlışlar...
20 Haziran 2020 Cumartesi 14:42
5 / 11
Besinleri dışarıda çözdürme, suda bekletme gibi çözündürme hataları yapılabiliyor. Su demek mikroorganizma demektir.
PopülerGaleriler
Banyo böcekleri evdeyse buna dikkat edin! İşte o haşerelerden kurtulmanın yolu
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
En ÇokOkunanlar
100 yıl yaşatan baharat! Damarları çamaşır suyu gibi temizliyor
Diyabetin erkeklerde daha fazla çıktı! 10 yıllık araştırma nedenini açıklıyor
Kişilik testi: Arıların arasındaki gizli sinek nerede? 5 saniyede 753 kişiden 17'si bulabildi