En çok yapılan o hata zehirliyor! Önce donduruyoruz sonra...
Gıdaların dondurulması, çözdürülmesi ve muhafaza edilmesi konusunda yapılan birçok hata gıda zehirlenmelerine neden oluyor. Bu durumun bağışıklığı düşürdüğüne dikkat çeken uzmanlar, gıda zehirlenmelerinde yapılan hataları anlattı. İşte gıdaların dondurulması ve tüketilmesinde doğru bilinen yanlışlar...
20 Haziran 2020 Cumartesi 14:42
3 / 11
Besinleri mümkün oldukça bakterilerden arındırıp, suda bekleterek yıkamamız gerekiyor. Eğer iyi yıkamazsak içeride kalan bakteriler bakteri kaynaklı hastalıklara sebep olabilir.
PopülerGaleriler
Banyo böcekleri evdeyse buna dikkat edin! İşte o haşerelerden kurtulmanın yolu
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
En ÇokOkunanlar
Kişilik testi: Resimde hangi hayvan var? Ne kadar zekisin ortaya çıkıyor
Zihin okuma becerisi güçlü 3 burç! Bu kişiler doğuştan dedektif
Şalgam içen yaşadı: Günde bir bardak tüketildiğinde…