Ekmek nasıl saklanmalıdır? Ekmek nasıl bayatlamaz? Gibi soruların cevapları merak ediliyor. Koronavirüs günlerinde evden çıkmayan vatandaşlar ekmeğini evinde yapmaya çalışıyor. Dolayısıyla evde ekmeği uzun süre saklama koşulları araştırılıyor. İşte öneriler…
18 Nisan 2020 Cumartesi 18:06
3 / 7
Donmuş ekmekler, lezzet kaybına uğramaması için 3 ay içinde tüketilmelidir.
PopülerGaleriler
Banyo böcekleri evdeyse buna dikkat edin! İşte o haşerelerden kurtulmanın yolu
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
En ÇokOkunanlar
Kolajen miktarı 10 kase kelle paçaya bedel! Lokantaların yeni gözdesi, güzelleştiriyor
7 bin yıllık doğal ilacı Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı! Bağırsak parazitinden çaydanlık kirecine...