Bazı gıdalar virüs açısından risk grubunda yer alıyor. Bu nedenle mutfakta veya alışverişlerde bu gıdalara temizliğinden pişirilmesine kadar ayrıca önem verilmesi gerekiyor. İşte çiğ tüketilen gıdaları temizleme yöntemleri…
9 Nisan 2020 Perşembe 14:10
3 / 12
Fasulye ve nohut gibi bakliyatı pişirerek tüketiyoruz. Açıkta satılsa bile onları alıp pişirdiğinizde virüs ölüyor. Yani sindirim sistemiyle zaten geçişi yok.
PopülerGaleriler
Banyo böcekleri evdeyse buna dikkat edin! İşte o haşerelerden kurtulmanın yolu
Sırrı ortaya çıktı: O besin patates filizlenmesini önlüyor!
Kararmış çatal ve kaşık parlatmanın pratik yolu! Ancak bu kadar kolay olabilirdi
En ÇokOkunanlar
İbn-i Sina kavunun kabuklarını atmayın diyor! Kabuğun kurusu bile ilaç! İşte kavun kabuğu reçetesi
Dökülen deri kökünden fırça gibi saç çıkarıyor! Hint yağıyla özel saç maskesi tarifi
Koç'a yeni iş, Boğa ayrılıyor, Kova evleniyor! Küllerinden doğal burçlar parıldıyor