'Sadece isimler değişiyor'
'Sadece isimler değişiyor'

'Sadece isimler değişiyor'

Güvenli liman altının fiyatı nasıl belirleniyor?
Güvenli liman altının fiyatı nasıl belirleniyor?

Güvenli liman altının fiyatı nasıl belirleniyor?

Kosmos 482 Türkiye'ye düşebilir!
Kosmos 482 Türkiye'ye düşebilir!

Kosmos 482 Türkiye'ye düşebilir!

Çağlayan Topaloğlu: Karakutuları benim konuşursam yanarlar
Çağlayan Topaloğlu: Karakutuları benim konuşursam yanarlar

Çağlayan Topaloğlu: Karakutuları benim konuşursam yanarlar

İki nükleer güç savaşın eşiğinde!
İki nükleer güç savaşın eşiğinde!

İki nükleer güç savaşın eşiğinde!

Trump neden Alcatraz'ı açmak istiyor?
Trump neden Alcatraz'ı açmak istiyor?

Trump neden Alcatraz'ı açmak istiyor?

AB'nin güvenliğinde Türkiye'nin rolü ne?
AB'nin güvenliğinde Türkiye'nin rolü ne?

AB'nin güvenliğinde Türkiye'nin rolü ne?

'Üç Deniz Girişimi' neden önemli?
'Üç Deniz Girişimi' neden önemli?

'Üç Deniz Girişimi' neden önemli?

3. Dünya savaşı kapıda mı?
3. Dünya savaşı kapıda mı?

3. Dünya savaşı kapıda mı?

26 yıldır yürüyor!
26 yıldır yürüyor!

26 yıldır yürüyor!

Avrupa karanlıkta... Türkiye'yi URUK koruyor!
Avrupa karanlıkta... Türkiye'yi URUK koruyor!

Avrupa karanlıkta... Türkiye'yi URUK koruyor!

İmamoğlu otelde kiminle buluştu?
İmamoğlu otelde kiminle buluştu?

İmamoğlu otelde kiminle buluştu?

Virüse karşı şifa deposu kekik nasıl tüketilmeli?

İki su bardağı kaynamış sıcak suya iki tatlı kaşığı kekik ile kendi doğal ilacınızı hazırlayabilirsiniz. Bağışıklığı güçlendiren kekik suyunun ve yağının vücutta direnci artırdığını belirten uzmanlar, kekiğin faydalarını anlattı. İşte "Kekik nasıl tüketilmeli?" sorusunun cevabı...

Kekiğin birçok hastalığa iyi geldiğini vurgulayan Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İsmail Özkaya, şöyle devam etti:

"Kekik, vücut direncini artıran, mikrop öldürme özelliği olan doğal dezenfektan olarak da kullanılabilecek güçlü bir antioksidandır. Kekik suyu ve kekik yağı vücutta direnç oluşturur, bağışıklık güçlendirir. Kış aylarında astım, bronşit ve şiddetli öksürüğe de faydalıdır. İki su bardağı kaynamış sıcak suya iki tatlı kaşığı kekik eklenip 15 dakika demlendikten sonra süzülerek içilebilir. Günde 2 bardağı geçmeyecek şekilde tüketilebilir. Hazımsızlığa, romatizma ağrılarına, cilt problemlerine de faydası olan bu çay, bünyesinde bolca A ve C vitamini barındırır. Kalp sağlığını korur, yüksek tansiyonun olumsuz etkilerini azaltır." 
  • Kategori:
    MOR PAPATYA
  • Eklenme Tarihi:
    2.01.2021 13:20
  • Güncellenme Tarihi:
  • Kategori Videoları
Diğer İçerikler
title
Sıcakta çay ve kahve tüketimi zararlı mı?

Sıcakta çay ve kahve tüketimi zararlı mı?

title
Dr. Topoğlu'ndan Ramazan sofralarına özel açıklamalar! Sahursuz oruç bağırsakları kurutuyor

Dr. Topoğlu'ndan Ramazan sofralarına özel açıklamalar! Sahursuz oruç bağırsakları kurutuyor

title
Afet sonrası travmalarla nasıl başa çıkılır? Çocuklara nasıl davranılmalı?

Afet sonrası travmalarla nasıl başa çıkılır? Çocuklara nasıl davranılmalı?

title
Uzmanı açıkladı! Alzaymır'a yakalanma riski en düşük 5 grup

Uzmanı açıkladı! Alzaymır'a yakalanma riski en düşük 5 grup

title
7 kış aktivitesi

7 kış aktivitesi

title
En sık yapılan 5 makyaj hatası nelerdir?

En sık yapılan 5 makyaj hatası nelerdir?

title
Nefis havuçlu kek tarifi

Nefis havuçlu kek tarifi

title
Akciğeri temizleyen besinler

Akciğeri temizleyen besinler

title
Kitap okuma alışkanlığı nasıl kazandırılır?

Kitap okuma alışkanlığı nasıl kazandırılır?

title
Limonlu suyun 5 faydası

Limonlu suyun 5 faydası

title
Çocuklar bu saç modellerine bayılacak

Çocuklar bu saç modellerine bayılacak

title
Kötü enerjiyi kovan 6 bitki

Kötü enerjiyi kovan 6 bitki

title
Evde oyun hamuru nasıl yapılır?

Evde oyun hamuru nasıl yapılır?

title
2021 gelinlerine özel makyaj trendleri

2021 gelinlerine özel makyaj trendleri

title
30 dakikada kolay tiramisu tarifi

30 dakikada kolay tiramisu tarifi

title
Neden eğlenirken çığlık atarız?

Neden eğlenirken çığlık atarız?

title
Tadımlık ekti, talep artınca girişimci oldu

Tadımlık ekti, talep artınca girişimci oldu

title
Tescilli Uşak tarhanasıyla çorba tarifi

Tescilli Uşak tarhanasıyla çorba tarifi

title
Gaziantep'in sadece ilkbaharda yapılan çağla aşı tarifi

Gaziantep'in sadece ilkbaharda yapılan çağla aşı tarifi

title
Çıtır çıtır baklava yapmanın 3 püf noktası

Çıtır çıtır baklava yapmanın 3 püf noktası

title
Günde iki bardak süt tüketmenin faydası

Günde iki bardak süt tüketmenin faydası

title
Evde tatlı yaparak başladı, şimdi 18 tatlı şubesi var

Evde tatlı yaparak başladı, şimdi 18 tatlı şubesi var

title
Urfalıların bağışıklık sırrı tirit

Urfalıların bağışıklık sırrı tirit

title
Hobi olarak başladı, mühendisliği bıraktı

Hobi olarak başladı, mühendisliği bıraktı