Uzaydaki Yeni Gözdemiz Türksat 6A
Uzaydaki Yeni Gözdemiz Türksat 6A

Uzaydaki Yeni Gözdemiz Türksat 6A

Kahve içmek vücudumuzu nasıl etkiliyor?
Kahve içmek vücudumuzu nasıl etkiliyor?

Kahve içmek vücudumuzu nasıl etkiliyor?

Cam sileceği nasıl icat edildi?
Cam sileceği nasıl icat edildi?

Cam sileceği nasıl icat edildi?

23 Nisan Çocuk Bayramı nasıl ortaya çıktı?
23 Nisan Çocuk Bayramı nasıl ortaya çıktı?

23 Nisan Çocuk Bayramı nasıl ortaya çıktı?

Erdoğan'ın Irak ajandasında ne var?
Erdoğan'ın Irak ajandasında ne var?

Erdoğan'ın Irak ajandasında ne var?

ABD İsrail'i neden koruyor?
ABD İsrail'i neden koruyor?

ABD İsrail'i neden koruyor?

Mustafa Keser: Havuza düştüm, Diva'yla barıştım
Mustafa Keser: Havuza düştüm, Diva'yla barıştım

Mustafa Keser: Havuza düştüm, Diva'yla barıştım

Bilim dünyası Türk fizikçiyi konuşuyor!
Bilim dünyası Türk fizikçiyi konuşuyor!

Bilim dünyası Türk fizikçiyi konuşuyor!

HAMAS'IN SİYASİ LİDERİ HANİYE KİMDİR?
HAMAS'IN SİYASİ LİDERİ HANİYE KİMDİR?

HAMAS'IN SİYASİ LİDERİ HANİYE KİMDİR?

MÜSİAD TÜRKİYE'NİN GÜCÜ ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR
MÜSİAD TÜRKİYE'NİN GÜCÜ ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR

MÜSİAD TÜRKİYE'NİN GÜCÜ ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR

İsrail-İran saldırısının maliyeti ne?
İsrail-İran saldırısının maliyeti ne?

İsrail-İran saldırısının maliyeti ne?

KURABİYE 110 TL OLUR MU?
KURABİYE 110 TL OLUR MU?

KURABİYE 110 TL OLUR MU?

Haftalık burç yorumları

Astrolog Ceylin Çelebi haftanın burç yorumlarını AKŞAM TV'ye değerlendirdi.

AKŞAM TV
EDİTÖR/KURGU: EDA CABUL

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Terazi, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları yeni haftaya nasıl başlayacak?

15-21 Şubat haftası hangi burçlar şanslı, hangi burçlar şanssız? Nelere dikkat edelim?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, 15 Şubat – 21 Şubat haftası haftasına pazartesi sabahı Ay sizin burcunuzda haftaya başlıyor olacağız. Hafta başında yoğun bir gündeminiz olacak gözüküyor. Ay'ın burç değiştirdiği çarşamba günü Satürn ile Uranüs kare açısının etkinleşmesiyle birlikte içsel anlamda gerginlikler yaşayabilir ve etrafınızdakilerle çekişmeler içerisinde olabilirsiniz. 19 Şubat günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor olacak. Dolayısıyla yeniayda oluşan olaylar artık kendini daha da fazla belli etmeye başlıyor olacak. Hafta sonu Ay İkizler burcunda ve iletişimi yoğun birkaç geçireceğinizi gösteriyor. Pazar günü Merkür artık ileri hareketine başlıyor olacak. İletişim anlamında zorlanmalar yaşayabilirsin. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, 15 Şubat – 21 Şubat haftası haftasına Ay Koç burcunda başlıyor olacağız. Pazartesi gecesi Merkür Jüpiter kavuşum açısı kesinleşeceğinden zihinsel açıdan hayli olumlu tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Hafta ortasında Ay sizlerin burcuna geçiş yapıyor olacak. Trafikte veya dışarıdaki işlerinizi sürdürürken ani kazalara karşı çok daha dikkatli hareket etmenizde yarar var. Hafta sonu parasal konularda görüşmeleriniz söz konusu olabilir. Pazar günü Ay Jüpiter üçgen açısı kesinleşeceğinden maddi ve manevi rahatlık içerisinde olacaksınız. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 15 Şubat – 21 Şubat haftası haftasında Ay Koç burcunda haftaya başlıyor olacağız. Pazartesi sabahı yakın sosyal çevrenizle ilgili görüşmeleriniz yoğun bir şekilde gerçekleşebilir. Salı günü akşam saatlerinde içsel anlamda zorlanmalarınız olabilir. Perşembe günü itibariyle Ay ilk dördün fazında ilerliyor olacak. Yeniay zamanı oluşan olaylar artık zamanla kendini belli etmeye başlıyor olacak. Ancak perşembe günü enerjileri sert geçebilir. Etrafınızdakilerle dikkatli bir şekilde iletişim kurmaya özen göstermenizde yarar var. Hafta sonu Ay'ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber sizde hem kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz hem de iletişimi yoğun bir zaman diliminde olacaksınız. Pazar günü burcunuzun yönetici gezegeni Merkür ileri hareketine başlıyor olacak. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 15 Şubat – 21 Şubat haftası haftasında kariyerinizle ilgili konular sizler için hafta başında dikkat çekiyor olacak. Yakın çevrenizden kişilerle olan görüşmeleriniz daha çok hedeflerinizle ilgili bir yön belirlemek adına önem kazanabilir. Çarşamba günü Ay Boğa burcuna geçiyor ve sizlerin sosyal çevre alanlarınızdaki işleri daha stabil hale getirmenizi sağlıyor olacak. Perşembe günü enerjileri zorlayıcı olabilir. Önemli kararlarınızı bugünlerde almamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu Ay İkizler burcunda ilerliyorken geri planda kalmış birtakım işleriniz için görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 15 Şubat – 21 Şubat haftası haftasına Ay Koç burcunda ve hızlı bir tempoyla başlıyor olacaksınız. Pazartesi günü günün ilk yarısında Ay ile Uranüs arasındaki uyumlu açı sorumluluklarınız açısından destekleyici olacaktır. Yurtdışı ile bağlantılı işlerinizin öne çıkacağı hafta başında daha temkinli hareket etmenizde yarar var. Hafta ortasında kariyer konularınız öne çıkıyor olacak. Ay ilk dördün fazında ilerleyecek. Dolayısıyla yeniayda oluşan olayların yavaş yavaş neler olduğunu fark etmeye başlıyor olacaksınız. Cuma günü ikili ilişkilerinizde dikkatli olmanızı gerektirecek enerjiler var. Hafta sonu Ay İkizler burcunda ilerliyorken Venüs ile Mars kare açısının etkinleşeceği cumartesi gecesi partnerinizle gereksiz tartışmalar içerisinde olmaktan uzak durmalısınız. Pazar günü daha sakin enerjiler devrede olacak. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, 15 Şubat – 21 Şubat haftası, Ay Koç burcunda hisseli kazanımlarınızla ilgili konulara vurgu yaparak başlıyor olacak. Yoğun görüşmelerinizin olabileceği pazartesi sabahı bilhassa ortaklarınızla aranızda birbirinizi destekleyici görüşmeler oluşabilir. Perşembe günü Güneş karşıt burcunuz olan Balık burcuna geçiş yapacak ve ikili ilişkilerinize yaklaşık 1 ay kadar dikkat çekiyor olacak. Cuma günü 10:28 ile 19:03 arasında ay boşlukta olacağından bu saatler arasında önemli bir iş başlatmamaya özen göstermelisiniz. Sonrasında Ay İkizler burcuna geçiş yapacak. Hafta sonu kariyerinizle ilgili konularda değişiklikler istiyorsanız yoğun görüşmeler ve arayışlar içerisinde olabilirsiniz. Ancak enerjinizi gereksiz harcayabileceğiniz durumlarda söz konusu olabilir. Bilhassa Pazar günü aldanmalara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Hafta başında Ay karşıt burcunuz olan Koç burcunda ilerliyor olacak. Dolayısıyla hafta başında ikili ilişkileriniz önem kazanacak diyebiliriz. Çarşamba akşamı Satürn Uranüs karesinin etkinleşmesiyle birlikte olaylara gereğinden fazla reaksiyon gösterebilirsiniz. Perşembe günü Ay ilk dördün fazında ilerliyor olacak. Olaylar kendini çok daha net bir şekilde gösterecektir. Cuma günü 10:28 ile 19:03 arasında ay boşlukta olacağından bu saatler arasında önemli bir iş başlatmamanız iyi olacaktır. Önemli görüşmelerinizi cuma günü akşam saatlerine getirmemeye dikkat etmenizde yarar zira Güneş ile Ay kare açısı gerginlikleri arttırabilir. Hafta sonu eşinizin ailesi ile olan görüşmeleriniz önem kazanıyor olacak. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 15 Şubat – 21 Şubat haftası haftasına Ay Koç burcuna geçerken başlıyor olacağız. Günlük rutin işlerinizde yoğun enerjilerin söz konusu olduğu bir hafta başı olacak gözüküyor. Çarşamba günü Ay Boğa burcuna geçiyor olacak. Partnerinizle olan ilişkilerinize daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Perşembe günü çevrenizle ile olan gerginliklere dikkat etmenizde yarar var. Hafta sonu Ay İkizler burcunda ilerliyorken partnerinizle ortak kazancınızla ilgili yoğun görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. Bilhassa cumartesi günü ikili ilişkilerde gergin enerjiler var. Ani kararlar almaktan uzak durmanızda yarar var. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 15 Şubat – 21 Şubat haftası Ay Koç burcunda ve çocuklarınızla ilgili konularda adım atmanız gereken konuları vurguluyor olacak. Ay Satürn kare açısının meydana geleceği Çarşamba günü akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde zorlanmalarınız olabilir, kendinizi kısıtlanıyor hissedebilirsiniz. Perşembe günü Ay ilkdördün fazında ilerliyorken daha önce başlatılmış olan işleriniz kendini daha da belli etmeye başlıyor olacak. Cumartesi günü Ay karşıt burcunuzda yoğun ve gergin enerjiler bilhassa ikili ilişkilerinizde söz konusu olabilir. Hafta sonu partnerinizle ilgili konular çok daha fazla öne çıkıyor olacak. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 15 Şubat – 21 Şubat haftası, Ay günü Koç burcunda ilerliyor olacak. Evinizle ilgili konularda önemli adımlar atmak üzere harekete geçmeniz yerinde olacaktır. Perşembe gününü mümkünse yalnız geçirmeniz iyi olacaktır zira gergin ve değişken enerjiler gün boyu söz konusu olabilir. Aklınızdaki projelerinizi yürürlüğe sokmak için Perşembe gününden sonrasını değerlendirmeye başlamanız iyi olabilir. Hafta sonu günlük rutin işlerinizle ilgili koşturmacalarınızın yoğun olacağı bir zaman diliminde olabilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 15 Şubat – 21 Şubat haftası Ay Koç burcunda haftaya başlıyoruz. Kardeşlerinizle ilgili inisiyatifi ele almak durumunda kalacağınız durumlar söz konusu olabilir. Perşembe günü Güneş sizin burcunuzdan ayrılarak Balık burcuna geçiyor olacak. Parasal konulara vurgunuz artabilir. 19 Şubat Perşembe günü evinizle ilgili sizi kısıtlayıcı ve ikili ilişkilerinizde gerginlikleri arttırabilecek enerjiler söz konusu olabilir. Cuma günü 10:28 ile 19:03 arasında ay boşlukta olacağından bu saatler arasında önemli bir iş başlatmamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu Ay İkizler burcunda ve çocuklarınızla yoğun iletişim içerisinde olacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Pazar günü Merkür ileri hareketine başlıyor olacak. Böylece iletişim alanındaki zorlanmalarınız sona erecektir. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, hafta başında Ay Koç burcunda ilerliyor ve parasal konularla ilgili olarak birtakım adımlar atmanız adına hızlı enerjileri çalıştırıyor olacak. Perşembe günü Ay ilkdördün fazında ilerliyorken daha önce başlatılmış olan işleriniz kendini daha da belli etmeye başlıyor olacak. Perşembe günü Güneş sizlerin burcuna geçiş yapacak. Hafta sonu İkizler burcunda ve evinizle ilgili konularda yoğun bir iletişim trafiği içerisinde olacağınızı gösteriyor. Cumartesi günü ikili ilişkilere dikkat. Karşılıklı atışmalar meydana gelebilir. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

  • Kategori:
    ANALİZ
  • Eklenme Tarihi:
    14.02.2021 09:45
  • Güncellenme Tarihi:
    14.02.2021 09:58
  • Kategori Videoları
Diğer İçerikler
title
 SEÇMEN SANDIKTA NE MESAJ VERECEK?

SEÇMEN SANDIKTA NE MESAJ VERECEK?

title
31 MART AKŞAMI İSTANBUL KİME EMANET EDİLECEK?

31 MART AKŞAMI İSTANBUL KİME EMANET EDİLECEK?

title
CHP'Lİ SEÇMEN PARA KULELERİNE NE DİYOR?

CHP'Lİ SEÇMEN PARA KULELERİNE NE DİYOR?

title
İstanbul'da Hangi Aday Önde?

İstanbul'da Hangi Aday Önde?

title
TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK

TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK

title
İstanbul'un ulaşım çilesi ne olacak?

İstanbul'un ulaşım çilesi ne olacak?

title
MERAL AKŞENER NEDEN SEÇMENLE TARTIŞTI?

MERAL AKŞENER NEDEN SEÇMENLE TARTIŞTI?

title
İŞTE SON ANKET ÇALIŞMALARI

İŞTE SON ANKET ÇALIŞMALARI

title
İSTANBUL'UN ULAŞIM ÇİLESİ NEDEN?

İSTANBUL'UN ULAŞIM ÇİLESİ NEDEN?

title
MİLLİ MUHARİP UÇAK KAAN GÖKYÜZÜNDE

MİLLİ MUHARİP UÇAK KAAN GÖKYÜZÜNDE

title
ESENYURT TAVİZİNDEN SONRA SIRADA NE VAR?

ESENYURT TAVİZİNDEN SONRA SIRADA NE VAR?

title
HİLMİ DAŞDEMİR SON ANKET ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

HİLMİ DAŞDEMİR SON ANKET ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

title
AK Parti yerel seçimlere nasıl giriyor?

AK Parti yerel seçimlere nasıl giriyor?

title
MUHALEFETTE NELER OLUYOR?

MUHALEFETTE NELER OLUYOR?

title
İZMİR YEREL SEÇİMDE NE DİYECEK?

İZMİR YEREL SEÇİMDE NE DİYECEK?

title
KANDİL-CHP ARASINDA PAZARLIK YAPILDI MI?

KANDİL-CHP ARASINDA PAZARLIK YAPILDI MI?

title
SEÇİM YAKLAŞTI… TELAŞ MI BAŞLADI?

SEÇİM YAKLAŞTI… TELAŞ MI BAŞLADI?

title
ASRIN FELAKETİNDE 1 YIL GERİDE KALDI

ASRIN FELAKETİNDE 1 YIL GERİDE KALDI

title
AK PARTİ'NİN İSTANBUL STRATEJİSİ

AK PARTİ'NİN İSTANBUL STRATEJİSİ

title
“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN GERÇEK BELEDİYECİLİK”

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN GERÇEK BELEDİYECİLİK”

title
MURAT KURUM İSTANBUL PROJELERİNİ AÇIKLADI

MURAT KURUM İSTANBUL PROJELERİNİ AÇIKLADI

title
İSTANBUL VE ANKARA'DA YEREL SEÇİM SÜRECİ

İSTANBUL VE ANKARA'DA YEREL SEÇİM SÜRECİ

title
İZMİR AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞACAK MI?

İZMİR AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞACAK MI?

title
TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI YÖNETEN ÜST AKIL KİM?

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI YÖNETEN ÜST AKIL KİM?