Diziler psikolojiyi etkiliyor
Diziler psikolojiyi etkiliyor

Diziler psikolojiyi etkiliyor

Müslümanlar tehdit altında
Müslümanlar tehdit altında

Müslümanlar tehdit altında

Kalkınma Yolu Projesi neden önemli?
Kalkınma Yolu Projesi neden önemli?

Kalkınma Yolu Projesi neden önemli?

Uzaydaki Yeni Gözdemiz Türksat 6A
Uzaydaki Yeni Gözdemiz Türksat 6A

Uzaydaki Yeni Gözdemiz Türksat 6A

Dünyanın en kalabalık ülkesi sular altında kalacak!
Dünyanın en kalabalık ülkesi sular altında kalacak!

Dünyanın en kalabalık ülkesi sular altında kalacak!

Cam sileceği nasıl icat edildi?
Cam sileceği nasıl icat edildi?

Cam sileceği nasıl icat edildi?

Kahve içmek vücudumuzu nasıl etkiliyor?
Kahve içmek vücudumuzu nasıl etkiliyor?

Kahve içmek vücudumuzu nasıl etkiliyor?

23 Nisan Çocuk Bayramı nasıl ortaya çıktı?
23 Nisan Çocuk Bayramı nasıl ortaya çıktı?

23 Nisan Çocuk Bayramı nasıl ortaya çıktı?

Erdoğan'ın Irak ajandasında ne var?
Erdoğan'ın Irak ajandasında ne var?

Erdoğan'ın Irak ajandasında ne var?

ABD İsrail'i neden koruyor?
ABD İsrail'i neden koruyor?

ABD İsrail'i neden koruyor?

Mustafa Keser: Havuza düştüm, Diva'yla barıştım
Mustafa Keser: Havuza düştüm, Diva'yla barıştım

Mustafa Keser: Havuza düştüm, Diva'yla barıştım

Bilim dünyası Türk fizikçiyi konuşuyor!
Bilim dünyası Türk fizikçiyi konuşuyor!

Bilim dünyası Türk fizikçiyi konuşuyor!

Haftalık Burç Yorumları... Hangi Burç Nelere Dikkat etmeli?

Astrolog Ceylin Çelebi haftanın burç yorumlarını AKŞAM TV'ye değerlendirdi.

AKŞAM TV
EDİTÖR/KURGU: EDA CABUL

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Terazi, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları yeni haftaya nasıl başlayacak?

01-07 Mart haftası hangi burçlar şanslı, hangi burçlar şanssız? Nelere dikkat edelim?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, mart ayının ilk haftasına Ay Terazi burcunda giriyor olacağız. Hafta başında ikili ilişkileriniz ve sözleşmeleriniz önem kazanıyor olacak. Toplantılarınızı da pazartesi gününe almak yerinde olabilir zira Ay ile Merkür ve Satürn arasında destekleyici açı gün boyunca etkin olacaktır. Salı günü akşam saatlerinde Ay burç değiştirerek Akrep burcuna geçiş yapacak. Hafta ortasında bilhassa ortak gelirleriniz ile ilgili yoğun bir gündeminiz söz konusu olabilir. Perşembe günü peş peşe gerginlikler yaşanabilir. Önemli kararlarınızı bugünlerde almamaya özen göstermeniz yerinde olacaktır. Cuma günü Ay Yay burcunda ve Merkür ile Jüpiter arasındaki etkileşim düşündüklerini gerçekleştirmen açısından uygun fırsatlar sunuyor olacak. Hepinize bolluk, bereket ve güzellikler dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, 1 Mart haftasına başlarken çalışma koşullarınızla ilgili konular öne çıkıyor olacak. İşlerinizle ilgili konuları düzenlemek isteyebilirsiniz. Salı günü Ay karşıt burcunuz olan Akrep burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkilerinizle ilgili konularda olumlu enerjiler çarşamba günü pozitif seyredecek. Hafta ortasında Ay Küçülen ay fazında ilerlerken yaptıklarınızı sunmanız açısından güzel fırsatlar sunuyor. Hafta sonu Ay yay burcunda ilerliyorken ödemelerinizle ilgili konularda partnerinizle görüşmeler içinde olabilirsiniz. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 1 Mart haftasında Ay Terazi burcunda güne başlıyoruz. Pazartesi günü enerjileri sakin ve görüşmeler adına uygun. Salı günü gündüz saatlerinde Ay'ın Jüpiter ile yapacağı olumlu açı sabah saatlerinde güzel destekler görebileceğinizi vurguluyor. Çarşamba günü Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim aşkta ani sürprizleri hayatınıza çekebileceğinizi vurguluyor. Cuma günü Ay karşıt burcunuz olan Yay burcuna geçiş yapacak. Eşinizle ilgili konulara fazlasıyla odaklanabilirsiniz. Aynı zamanda Merkür ile Jüpiter arasında bir kavuşum açısı kesinleşeceğinden zihinsel açıdan hayli olumlu tavırlar içerisinde olacaksınız. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 1 Mart – 7 Mart haftasına girişte evinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Çarşamba günü alacağınız beklenmedik haberler can sıkıcı olabilir. İkili ilişkilerinizde ise güzel gelişmeler olabilir. Ancak perşembe günü yoğun ve gergin enerjiler var. Bugünlerde önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Aynı zamanda bu hafta cumartesi günü Ay Son dördün fazında ilerliyorken aklınıza takılan birtakım konuları yeniden değerlendirmeniz açısından iyi olabilir. Pazar günü eşinizle ilgili konular Ay'ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte öne çıkıyor olacak. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, mart ayının ilk haftasında Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak ve sizlerin açısından yakın çevre konularınız öne çıkıyor olacak. İletişimsel konularınızla ilgili olarak belirli düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü ilişkilerde heyecanlı durumlar olabilir ve beklemediğiniz bir teklif alabilirsiniz. Cuma günü Ay burç değiştirecek ve Yay burcuna geçiş yapacak. Çocuklar veya aşk hayatınızla ilgili düşündüklerinizi gerçekleştirmek adına günü değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu Ay son dördün fazında ilerliyor olacak. Haliyle motivasyonunuzda yüksek olacak gözüküyor. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, Parasal konularınızın önem kazanacağı hafta başında anlaşmalar adına olumlu günlerdesiniz. Salı günü 17:09 ile 23:38 arasında Ay Akrep burcuna geçinceye kadar ki süreçte Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu zaman zarfında yeni bir iş başlatmamaya dikkat etmelisiniz. Perşembe günü görüşmeler açısından çok uygun enerjiler yok. Yakın yerlere seyahatleriniz gerçekleşebilir. Hafta sonu Ay Son dördün fazında ilerliyorken aklınıza takılan birtakım konuları yeniden değerlendirmeniz açısından iyi olabilir. Pazar günü çocuklarınıza vakit ayırmak isteyeceksiniz. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Mart ayının ilk haftasına Ay sizlerin burcunda başlıyor olacağız. Bireysel konularınızla ilgili düzenlemeler içerisinde olmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda önemli görüşmelerinizi de bugüne alabilirsiniz. Zihinsel uğraşlar açısından uygun enerjiler var. Hafta ortasında parasal kazanımlarına odaklanıyor olacaksınız. Perşembe günü yoğun etkiler var. Bilhassa yakın yerlere seyahatlerinizle ilgili gerginlik ve stres yaratabilecek durumlar söz konusu olabilir. Cumartesi günü saat 12:44 sonrasında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Aynı zamanda aynı günün akşamı duygusal açıdan hayal kırıklıklarına uğrayabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, hafta başında rüyalarınız öne çıkabilir. Pazartesi ve salı günü önemli görüşmelerinizi düzenlemek açısından uygun. Çarşamba günü Küçülen ay fazında ilerleyen Ay işlerinizle ilgili güzel sonuçlar almanızı destekliyor. Perşembe günü kendinizle ilgili meselelerde ani kararlar almaktan uzak durmanızda yarar var. Hafta sonuna doğru parasal konularda daha temkinli hareket ediyor olacaksınız. Bilhassa görüştüğünüz kişilere dikkat etmelisiniz. Pazar günü yakın çevrenizle iletişiminizin olacağı ve sürpriz gelişmelerin olacağı bir gün olabilir. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 1 Mart haftasında Ay Terazi burcunda haftaya başlıyor olacağız. Kariyerinizden elde edeceğiniz kazancınızla ilgili olarak belirli düzenlemeler yapmak durumunda olabilirsiniz. Hafta ortasında Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak. Rüyalarınız öne çıkabilir. Bir sağlık durumunuzla ilgili şifa getirebilecek bir tedaviye başlayabilirsiniz. Perşembe günü tartışmalara dikkat etmenizde yarar var. Hafta sonu Ay Son dördün fazında haliyle motivasyonunuzda hayli yüksek olacaktır. Aklınızdakileri yerine getirmek adına uygun enerjiler var. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 1 Mart haftasına girişte kariyerinizle ilgili konularda önemli konular sizler için önemli hale gelecek. Yoğun bir hafta sizleri bekliyor. Salı günü akşamı Ay burç değiştirerek Akrep burcuna geçiş yapacak. Çarşamba günü sosyal çevrenizle olan görüşmeleriniz hız kazanabilir. Aynı zamanda aşk hayatınızla ilgili sürpriz mutlu edecek gelişmeler var. Perşembe günü gerginlikler söz konusu olabilir. Arkanızdan dönen işler önünüze düşebilir. Pazar günü Ay sizin burcunuzda ilerliyor olacak. Kendinize vakit ayırmak isteyebilir, sakin bir gün geçirebilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 1 Mart haftasında Ay Terazi burcunda uzak akrabalarınızla ilgili konularda yoğun uğraşlarınız söz konusu olabilir. Hızlı ve yoğun enerjiler hafta boyunca etkin olacak gözüküyor. Perşembe günü gerginlikler bilhassa sosyal çevrenizle ilgili olarak öne çıkabilir. Ani gerginliklerden uzak durmanızda yarar var. Pazar günü hastaneler ya da kapalı alanlar ile ilgili işlerinizde uğraşlarınız söz konusu olabilir. Sevindirici gelişmeler akşam saatlerinde öne çıkıyor. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, mart ayının ilk haftasında yoğun çalışma enerjileri içerisinde olabilirsiniz. Çarşamba günü bilhassa duygusal ilişkilerinizde beklemediğiniz ancak sizleri çok mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir. Perşembe günü anneniz ya da ailenizdeki önemli kadın figürleri ile olan tartışmalara dikkat etmeniz yerinde olacaktır. Olaylar siz farkına varmadan büyüyebilir. Hafta ortasında Ay Son dördün fazında ilerliyorken konuların netleşmesi söz konusu olabilir. Aynı zamanda daha çok sosyal çevre ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize odaklı olacaksınız. Aklınızdakileri tamamlamak adına harekete geçebilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

  • Kategori:
    ANALİZ
  • Eklenme Tarihi:
    26.02.2021 16:16
  • Güncellenme Tarihi:
    28.02.2021 15:38
  • Kategori Videoları
Diğer İçerikler
title
 SEÇMEN SANDIKTA NE MESAJ VERECEK?

SEÇMEN SANDIKTA NE MESAJ VERECEK?

title
31 MART AKŞAMI İSTANBUL KİME EMANET EDİLECEK?

31 MART AKŞAMI İSTANBUL KİME EMANET EDİLECEK?

title
CHP'Lİ SEÇMEN PARA KULELERİNE NE DİYOR?

CHP'Lİ SEÇMEN PARA KULELERİNE NE DİYOR?

title
İstanbul'da Hangi Aday Önde?

İstanbul'da Hangi Aday Önde?

title
TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK

TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK

title
İstanbul'un ulaşım çilesi ne olacak?

İstanbul'un ulaşım çilesi ne olacak?

title
MERAL AKŞENER NEDEN SEÇMENLE TARTIŞTI?

MERAL AKŞENER NEDEN SEÇMENLE TARTIŞTI?

title
İŞTE SON ANKET ÇALIŞMALARI

İŞTE SON ANKET ÇALIŞMALARI

title
İSTANBUL'UN ULAŞIM ÇİLESİ NEDEN?

İSTANBUL'UN ULAŞIM ÇİLESİ NEDEN?

title
MİLLİ MUHARİP UÇAK KAAN GÖKYÜZÜNDE

MİLLİ MUHARİP UÇAK KAAN GÖKYÜZÜNDE

title
ESENYURT TAVİZİNDEN SONRA SIRADA NE VAR?

ESENYURT TAVİZİNDEN SONRA SIRADA NE VAR?

title
HİLMİ DAŞDEMİR SON ANKET ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

HİLMİ DAŞDEMİR SON ANKET ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

title
AK Parti yerel seçimlere nasıl giriyor?

AK Parti yerel seçimlere nasıl giriyor?

title
MUHALEFETTE NELER OLUYOR?

MUHALEFETTE NELER OLUYOR?

title
İZMİR YEREL SEÇİMDE NE DİYECEK?

İZMİR YEREL SEÇİMDE NE DİYECEK?

title
KANDİL-CHP ARASINDA PAZARLIK YAPILDI MI?

KANDİL-CHP ARASINDA PAZARLIK YAPILDI MI?

title
SEÇİM YAKLAŞTI… TELAŞ MI BAŞLADI?

SEÇİM YAKLAŞTI… TELAŞ MI BAŞLADI?

title
ASRIN FELAKETİNDE 1 YIL GERİDE KALDI

ASRIN FELAKETİNDE 1 YIL GERİDE KALDI

title
AK PARTİ'NİN İSTANBUL STRATEJİSİ

AK PARTİ'NİN İSTANBUL STRATEJİSİ

title
“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN GERÇEK BELEDİYECİLİK”

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN GERÇEK BELEDİYECİLİK”

title
MURAT KURUM İSTANBUL PROJELERİNİ AÇIKLADI

MURAT KURUM İSTANBUL PROJELERİNİ AÇIKLADI

title
İSTANBUL VE ANKARA'DA YEREL SEÇİM SÜRECİ

İSTANBUL VE ANKARA'DA YEREL SEÇİM SÜRECİ

title
İZMİR AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞACAK MI?

İZMİR AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞACAK MI?

title
TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI YÖNETEN ÜST AKIL KİM?

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI YÖNETEN ÜST AKIL KİM?