• $32,3349
  • 35,1407
  • 2305.32
  • 9079.97
13 Ocak 2018 Cumartesi 17:53 | Son Güncelleme:

İstanbul Ankara İzmir hava durumu uyarısı! Meteoroloji son dakika hava durumu

İstanbul Ankara İzmir hava durumu uyarısı! Meteoroloji son dakika hava durumu

İstanbul Ankara İzmir hava durumu açıklamaları Meteoroloji son dakika duyuruları ile yapılıyor. Hava durumu uyarıları yakından takip edilen konular arasında yer alıyor. Özellikle kış mevsiminin gelmesi ile beraber vatandaşlar yapılan uyarıları daha yakından takip etmeye başladılar. 11 Ocak hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı illere yağış uyarısında bulundu. İstanbul’da yağış olacak iller arasında yer alıyor. Bugün hava durumu nasıl? Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Adıyaman, Diyarbakır, Ş.Urfa, Van, Muş ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir, Aydın, Muğla çevreleri ile Antalya'nın merkez ve doğu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) kuvvetli(21-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını ve yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Bugün İstanbul’da hava sıcaklığı 12 derece olacak. Havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı olması bekleniyor. İstanbul Ankara İzmir Bursa hava durumuna ve il il sıcaklık değerlerine haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Hava durumu uyarıları Meteoroloji son dakika uyarıları ile duyuruluyor. İstanbul Ankara İzmir hava durumu uyarıları araştırılan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar hava durumu uyarılarını yakından takip ediyorlar. 11 Ocak hava durumu raporu yayınlandı. Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada kuvvetli yağış uyarısında bulundu. İstanbul’da yağışın başlayacağı saati açıkladı. Bugün İstanbul’da hava sıcaklığı 12 derece olacak. Havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı olması bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege kıyıları ve Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların; İzmir, Aydın, Muğla çevreleri ile Antalya'nın merkez ve doğu ilçelerinde kuvvetli(21-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. İstanbul Ankara İzmir Bursa hava durumuna ve il il sıcaklık değerlerine haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE'NİN TÜM İL VE İLÇELERİNİN HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL HAVA DURUMU RAPORU İÇİN TIKLAYIN

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Adıyaman, Diyarbakır, Ş.Urfa, Van, Muş ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege kıyıları ve Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların İzmir, Aydın, Muğla ile Antalya'nın merkez ve doğu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) kuvvetli(21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Bolu ve Kastamonu'nun yükseklerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, güney kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı ancak Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; İzmir, Aydın, Muğla çevreleri ile Antalya'nın merkez ve doğu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) kuvvetli(21-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını ve yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS, BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Bolu ve Kastamonu'nun yükseklerinde yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ulaşımda aksama, görüş mesafesinde daralma, hava kalitesinde azalma vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla Yalova ve Kocaeli, gece saatlerinde Sakarya ve Bilecik çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BALIKESİR °C, 12°C

Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli, zamanla aralıklı sağanak yağışlı

ÇANAKKALE °C, 13°C

Çok bulutlu ve zamanla aralıklı yağmurlu

EDİRNE °C, 8°C

Çok bulutlu ve zamanla aralıklı yağmurlu

ISTANBUL °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı

EGE

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Güney Ege kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 8°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

IZMIR °C, 14°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KÜTAHYA °C, 9°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli, akşam saatlerinden itibaren hafif yağmurlu

UŞAK °C, 12°C

Çok bulutlu, hafif yağmurlu

 

AKDENİZ

Çok bulutlu, batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya'nın merkez ve doğu ilçelerinde(Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA °C, 18°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA °C, 16°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların merkez ve doğu ilçelerinde (Serik, Manavgat, İbradı ve Akseki) kuvvetli olması bekleniyor.

ISPARTA °C, 8°C

Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

KAHRAMANMARAŞ °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Yozgat ve Sivas çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale, akşam saatlerinden sonra Kırşehir, Aksaray, Nevşehir ve Yozgat çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA °C, 9°C

Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

ESKISEHIR °C, 8°C

Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

KARAMAN °C, 7°C

Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sis ve puslu

YOZGAT °C, 7°C

Çok bulutlu ve zamanla hafif yağmurlu

 

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, gece saatlerinde Düzce ve Bolu çevrelerinin hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu, yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Bolu ve Kastamonu'nun yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 9°C

Çok bulutlu bu sabah saatlerinde yer yer sis ve puslu, gece saatlerinde hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KARABÜK °C, 13°C

Çok bulutlu geçeceği, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

SİNOP °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu

 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde hafif yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde hafif karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğusunun iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ARTVİN °C, 9°C

Çok bulutlu, akşam saatlerinde iç kesimleri hafif kar yağışlı

SAMSUN °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu

TOKAT °C, 12°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

TRABZON °C, 13°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

 

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, batısı ile zamanla Erzurum, Muş, Bingöl, Bitlis, Kars, Ardahan, Ağrı ve Van çevrelerinin hafif yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, kuzey ve doğu kesimlerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Kuzey ve doğu kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ELAZIĞ °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

ERZURUM °C, 0°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı geçeceği, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAKKARİ °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

IĞDIR °C, 8°C

Çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif yağmurlu

 

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Adıyaman, Ş.Urfa ve Diyarbakır çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sis hadisesi bekleniyor.

ADIYAMAN °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, zamanla hafif yağmurlu

BATMAN °C, 12°C

Çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

DIYARBAKIR °C, 9°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

GAZIANTEP °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'