• $32,3802
  • 34,99
  • 2326.07
  • 9090.15
14 Şubat 2018 Çarşamba 10:41 | Son Güncelleme:

Ufak Tefek Cinayetler 16. son bölüm izleme linki 17.yeni bölüm fragmanı ilk sahne Star Tv'de

Ufak Tefek Cinayetler 16. son bölüm izleme linki 17.yeni bölüm fragmanı ilk sahne Star Tv'de

Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Ufak Tefek Cinayetler 16. son bölüm izleme linkini araştıran dizi izleyicileri için ayrıntıları bu haberimizde derledik. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Ufak Tefek Cinayetler 16. Bölüm fragmanı Star Tv ekranında dönmeye başlardı. Serhan boşanma kararında son derece kararlı, Merve’nin hamleleri işe yaramıyor. Başrollerinde Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Yıldıray Şahinler gibi usta isimlerin yer aldığı dizi, 16. bölüme kadar geldi. Maktulün kimliği ve cinayeti kimin işlediği ile ilgili hala herhangi bir bilgiye ulaşılmamış olsa da, Sarmaşık sakinlerinin birbirleri ile olan çatışmalı ve çıkar dolu ilişki yumağı çözülmeye devam ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Ufak Tefek Cinayetler 16. son bölüm izleme linkini araştıran dizi izleyicileri için ayrıntıları bu haberimizde derledik. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Ufak Tefek Cinayetler 16. Bölüm fragmanı Star Tv ekranında dönmeye başlardı. Serhan boşanma kararında son derece kararlı, Merve’nin hamleleri işe yaramıyor. Başrollerinde Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Yıldıray Şahinler gibi usta isimlerin yer aldığı dizi, 16. bölüme kadar geldi. Maktulün kimliği ve cinayeti kimin işlediği ile ilgili hala herhangi bir bilgiye ulaşılmamış olsa da, Sarmaşık sakinlerinin birbirleri ile olan çatışmalı ve çıkar dolu ilişki yumağı çözülmeye devam ediyor. Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm fragmanına ise dizinin gözde erkeği Serhan damga vuruyor.

Serhan, boşanmakta kararlı. Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm fragmanı sevgililer günü gelirken, Sarmaşık’ta değişen ilişkilere odaklanıyor.  İşte Ufak Tefek Cinayetler 17. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE!

Ufak Tefek Cinayetler 16. Bölümde Yaşanacaklar


Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm fragmanının da bir yandan sevgililer günü romantizmi, diğer yanda Sarmaşık’ı sallayacak bir boşanma kararı var. Serhan’ın otelden çıktığının görülmesi dedikoduların başlaması için yeterli olur. Kadınlar arasında Merve ve Serhan’ın arasının bozuk olduğunun haberleri yayılmaya başlar. Pelin, Oya’ya Serhan hakkında sorular sorar. Oya’nın haraketlerinden şüphelenen Pelin akıl almaz bir plan yapar. Bir ayrılık haberi de Mehmet cephesinden gelir. Arzu’dan boşandıktan sonra kararından pişman olan Mehmet, Burcu’ya ayrılmak istediğini söyler.

Ufak Tefek Cinayetler 16. Bölüm Fragmanı


Mehmet’in bundan sonra Arzu’yu geri kazanmak için uğraşır. Merve ise tabi ki boş durmaz. Avukatla yaptığı konuşma sonrası Serhan’ın hayatında başka biri olduğundan şüphelenen Merve hamle üstüne hamle yaparken, Serhan hepsini boşa çıkarır. Üstüne basa basa boşanma kararını yineler. Hatta bu konuşma içerisinde Merve’yi suçlayan ve boşanma kararını niye sorgulamadığına dair sorular içeren cümleler vardır. Serhan’ı beklerken sabrı tükenen Oya’ysa soluğu Serhan’ın yanında alır. 

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ


Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölümde Yaşananlar

Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm fragmanı Merve, Serhan ve Oya üçlüsü arasında yaşanacakları gösterirken, Serhan’ın boşanma kararının Sarmaşık’ta yayılacağının da ilk sinyallerini veriyor. Bir önceki bölümde, Serhan açık açık boşanmak istediğini ifade etmiş, Merve ne yaparsa yapsın Serhan’ı kararından vazgeçirememişti. Çocuklar çıkan yangında okulda mahsur kalınca, gündeme başka bir olay oturmuş, iki kişi dışında bütün aileler bahçede dehşet içinde çocuklarının kurtarılmasını beklemişti. Bu iki kişi ise Serhan ve Oya’dan başkası değildi. Serhan, Oya’nın da yardımıyla çocukların mahsur kaldığı gösteri salonuna ulaşmış ve çocukları sağ salim dışarı çıkartmıştı. Merve ise küçük planlarla Serhan’ı eve döndürmeye çalışmış ve hiçbirinde başarılı olamamıştı. Görüştüğü avukattan edindiği fikirler ile Serhan’ın bir başkasına aşık olma ihtimalini de düşünmeye çalışan Merve savaş silahlarını çekmişti. Oya’nın karşısına çıkan Merve, her zamanki gibi üstel tavrıyla hesap sormaya kalkmıştı.

Ufak Tefek Cinayetler Konusu

Bütün olaylar bir cinayetle başlar. Bu büyük cinayet yaşanan kadar, herkesin arkasında bıraktığı ufak tefek cinayetler vardır. Aynı lisede okuyan beş arkadaş; Merve, Oya, Pelin, Arzu ve Taylan. Mervi’nin kocası Serhan ve Arzu’nun kocası Mehmet. Bir de lisede öğretmenleri olan Edip. Merve’nin birinci olma, Pelin’in de Taylan’a kavuşma arzusundan dolayı bütün hayatları derinden etkilenen Oya ve Edip, Sarmaşık’a geri dönerler. Bütün olaylar bundan sonra başlar. İlişkiler çatırdar, gerçekler açığa çıkar. Hırs ise hiç durmaz, önüne çıkanı yakarak geçer.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncuları

Serhan Aksak (Mert Fırat)

Ailesi tarafından yeteri sevgi ve ilgiyi görmeden büyüyen Serhan, iyi eğitimli, hoş görünümlü, işkolik bir adamdır. Merve ile olan evliliğinden bir kızı vardır. İçine kapanık, kalabalığı sevmeyen Serhan, Merve ile taban tabana zıt bir karakterdir. Tam bir centilmen. Ama derinlerde bir yerde karanlık bir tarafı da var.

1981 doğumlu Mert Fırat, Ankara’da dünyaya gelir. Ankara Üniversitesi Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olur. Sinema, dizi ve reklam filmlerinde oynayan Mert Fırat’ın aynı zamanda senaryosuna katkıda bulunduğu yapımlar vardır. Oyuncu, İhtiyaç Haritası adında gönüllülük esasına dayanan bir organizasyonun da kurucuları arasında yer alır.

Oya (Gökçe Bahadır)

Geçmişinde yaşadığı travmatik olaydan sonra başarılı bir doktor olan Oya, Sarmaşık’a dönme kararı verir. Soğuk ve uzak tavırlarının yanında, insanlara yardım etmeyi seven bir kişiliği vardır. Sarmaşık’ın diğer kadınlarından farklı olduğu ilk bakışta belli oluyor.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Gökçe Bahadır, bir dönem Best TV'de çalışır. Yaprak Dökümü adlı dizide canlandırdığı Leyla karakteriyle ismini duyurur. Hatırla Gönül ve Adı Efsane adlı dizilerde de başrolde yer almıştır.

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı