• $32,3719
  • 35,0721
  • 2325.61
  • 9136.05
6 Haziran 2020 Cumartesi 18:09 | Son Güncelleme:

Arka Sokaklar 556. sezon finali fragmanı yayınlandı mı? İşte Arka Sokaklar 555. son bölüm özeti...

Arka Sokaklar 556. sezon finali fragmanı yayınlandı mı" İşte Arka Sokaklar 555. son bölüm özeti...

Arka Sokaklar 556. sezon finali fragmanı yayınlandı! Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar 5 Haziran Cuma günü yayınlanan 555. bölümüyle izleyicilerin nefesini kesti. Dizinin 555. bölümünde Fevzi isimli adam dayak sonucu ölmüştür. Adli Tıp'a annesi gelir. Gözyaşı içinde oğlunun işsiz kaldığını söyler. Bu olayın arkasında yasadışı dövüş yapılan ve insanların canına kast eden bir çete olduğu anlaşılır. İşte Arka Sokaklar sezon finali fragmanı...

Ekranların efsane dizisi Arka Sokaklar 5 Haziran Cuma günü yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin 555. bölümünde Erdi, İstanbul’a kaçak yolcu getirmektedir. Yolculardan biri rahatsızlanır ve Erdi onu hastaneye bırakmak zorunda kalır. Başta Hüsnü olmak üzere ekip kamera görüntülerinden, Erdi’nin yine pis işlere bulaştığını öğrenir. İşte Arka Sokaklar 556. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti ...

ARKA SOKAKLAR 556. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arka Sokaklar sezon finali fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 555. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 545. SON BÖLÜM ÖZETİ

Hakan yasadışı çeteyi çökertmek üzere gittiği gizli görevde sıkıntılı anlar yaşıyor!

Erdi, İstanbul’a kaçak yolcu getirmektedir. Yolculardan biri rahatsızlanır ve Erdi onu hastaneye bırakmak zorunda kalır. Başta Hüsnü olmak üzere ekip kamera görüntülerinden, Erdi’nin yine pis işlere bulaştığını öğrenir.

Barış isimli kurye Gazi’nin Yeri’ne de servis yapmaktadır. Barış kaçarak evlenmiştir ve karısı hamiledir. Maddi zorluk yaşamaktadırlar. Gazi’nin Yeri’nde, Mesut’la tanışır. Mesut, Barış’ın hikayesinden etkilenmiştir. Barış ciddi anlamda rahatsızlanmıştır ve olay medyaya yansır. Her yerde aranmaktadır.

Hakan ve Bahar o günden sonra köşe kapmaca oynamaya başlar. Devriyelerini birbirine denk getirmemeye çalışırlar. Selin de durumun farkına varmıştır. En sonunda aynı devriyeye denk gelirler. Bahar anlamlandıramadığı bu yakınlaşmadan dolayı oldukça agresiftir ve bunu Hakan’ı kıracak şekilde dile getirir.

Fevzi isimli adam dayak sonucu ölmüştür. Adli Tıp’a annesi gelir. Gözyaşı içinde oğlunun garson olduğunu ve işsiz kaldığını söyler. Esmer lakaplı spor salonu sahibi de oradadır. Bu olayın arkasında yasadışı dövüş yapılan ve insanların canına kast eden bir çete olduğu anlaşılır. Esmer de onlarla bağlantılıdır. Ekibimiz bu olayı çözmek için Hakan’ı gizli göreve gönderir. Hakan dövüşmek isteyen adamlardan biri gibi aralarına karışacaktır.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi