• $32,4032
  • 35,0997
  • 2326.02
  • 9141.37
29 Eylül 2018 Cumartesi 16:48 | Son Güncelleme:

Bu ayın beklenen telefonları - Ekim 2018

Bu ayın beklenen telefonları - Ekim 2018

Ekim ayında tanıtılması beklenen akıllı telefonları sizler için sıraladık. Listede merakla beklenen modeller yer alıyor.

Hayatımızın en önemli teknolojik cihazları haline gelen akıllı telefonlar her geçen gün yenileniyor ve yeni sürümleriyle karşımıza çıkıyorlar. Bu Ekim ayında tanıtılması beklenen modeller arasında Google, Nokia ve Huawei gibi markaların popüler modelleri yer alıyor.

Tanıtılması beklenen telefonlar - Ekim 2018
Bu ayın muhtemelen en çok beklenen telefonu Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro modeli oluyor. 16 Ekim'de Londra'da düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak olan telefon ailesinin bu iki yeni modeli heyecanla bekleniyor. Ayrıca Google Pixel ailesinin yeni modellerini tanıtacak. Yine Nokia, LG ve One Plus da yni modellerle karşımıza çıkacak.

Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro
Merakla beklenen ve tanıtım tarihi resmi olarak açıklanan Mate 20 ve Mate 20 Pro modelleri çentikli bir tasarımla geliyorlar. Ailenin büyük üyesi olan Mate 20 Pro ise arka yüzde bulunan kare şeklide kamera alanı ve 3 kamerası ile dikkat çetiyor. Huawei bu yeni seride eski anlayışı terk ediyor ve Samsung stili sonsuz ekran benzeri bir tasarıma geçiyor. Öte yandan bu senin giriş modeli olan Mate 20 Lite geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Onun ön incelemesini okumak için ilgili sayfamıza bakabilirsiniz.

Google Pixel 3 ve Google Pixel 3XL
Kendi telefon serisi bulunan Google, Pixel ailesinin bu yeni modellerini ekim ayında düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacak. Bu yeni modellerin tanıtım tarihi ise 9 Ekim olarak açıklandı. Google yeni modellerde tasarımı çentikli olacak şekilde değiştiriyor. Ayrıca önceki modellerde olduğu gibi kamera konusunda iddialı bir model bekliyoruz.

LG V40 ThinQ

Arka yüzünde 3 kamera bulunan LG V40'ın resmi tanıtım tarihi açıklanmasa da ekim ayında tanıtılması muhtemele. Telefonda Snapdragon 845 işlemcisinin kullanılması bekleniyor. Amiral gemisi modelin üst düzey kamera özelliklerine sahip olması ve ana kameranın super geniş açı ile donatılacağı beklentisi bulunuyor.

Nokia 7.1 Plus
Nokia 7 Plus modelinin güncellenmiş sürümü olması beklenen yeni modelin ekim ayı içinde tanıtalacağı düşünülüyor. Henüz net bir bilgi olmasa da bu modelin her ülkede satışa sunulmayacağı bilgisi de bulunuyor.

OnePlus 6T
Bir diğer Çinli üreticinin telefonu olan OnePlus 6T de ekim ayında tanıtalacak. Henüz resmi bir açıklama olmasa da bu yeni modelin ekim ayında tanıtılacağına kesin gözle bakılıyor.

Razer Phone 2
Bir diğer beklenti ise oyun aksesuarları üreten Razer cephesinde bulunuyor. Firmanın ikinci nesil oyuncu telefonu olması beklenen Razer Phone 2'nin de ekim ayında tanıtılacağı beklentisi var. Önceki modele benzemesi muhtemel yeni telefonun arka yüzünde aydınlatmalı bir Razer logosu olacağı da iddialar arasında.

Burada ismini yazdığımız marka ve modellerin dışında ekim ayında tanıtılacak sürpriz cihazlar da olabilir. Biz öne çıkan ve önemli gördüğümüz modelleri ilettik. Siz de haberimize yorumlarınızla katkıda bulunabilirsiniz.

(teknolojioku)

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi