• $32,3667
  • 35,0888
  • 2325.09
  • 9126.91
14 Ağustos 2022 Pazar 15:03 | Son Güncelleme:

AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü... "Bir olduk 21 olduk"

AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü... "Bir olduk 21 olduk"

AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla AK Partili birçok isim Twitter üzerinden yıl dönümü mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Twitter üzerinden kutlama mesajları yayımladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:

İçişleri Bakanı Soylu, "Yıl 2001 Buhranın içerisinde yükselen bir ses: "Artık Türkiye'de hiçbir şey, eskisi gibi olmayacak." Millete hizmet siyasetiyle, yerli ve Milli atılımıyla, ülkemize çağ atlatan icraatlarıyla destanlar yazan AK Parti'mizin 21. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat kurum:

Bakan kurum, "AK Parti DAVADIR! AK Parti VEFADIR! AK Parti SEVDADIR! AK Parti MİLLETTİR! AK Parti TÜRKİYE'DİR! Nice yaşlara" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:

Bakan Çavuşoğlu, "Kurucu üyesi olmaktan onur duyduğum AK Partimiz 21 yaşında! Cumhurbaşkanımız'ın liderliğinde nice AK yıllara..." açıklamasında bulundu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ:

Bakan Bozdağ, "Milletin partisi Ak Parti, 21 yaşında; Allah'ın takdiri,milletimizin duası ve desteği ile 21 yıldır milletimizin ve devletimizin hizmetinde. İnşallah, daha nice yıllar başarıyla hizmet etmeye devam edecektir. Bir olduk,21 olduk. Başarıyla daha nice 21 yıllara!" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop:

Şentop, "Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci asra yüzünü döndüğü tarihi dönemeçte; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde güçlü ve büyük Türkiye idealine 21 yıldır omuz veren AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe:

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, "Bugün yeni Türkiye'nin mimarı; AK Partimizin kuruluş yıl dönümü. 21 yıl önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletle omuz omuza yola çıkan bu kutlu hareket, ilk günkü aşk ile soluksuz, kesintisiz ve büyüyerek tarih yazmaya devam ediyor. Ayrım yapmaksızın bütün insanların kardeşçe, onurlu bir şekilde insanca yaşamaları adına mücadelemizi ve çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Kim, ne hesap yaparsa yapsın 2023 seçimlerinden de yeni bir zaferle çıkacak ve ülkemizi yeni yüzyılın şafağına ulaştıracağız. Bu duygu ve düşüncelerle AK Partimizin kuruluşunu tekrar tebrik ediyorum. 21 yılın tecrübesi ve 21 yaşın enerjisi ile bu davanın yüzyıllar devirmesini umuyor, ülkemize hizmet yolunda bütün vatandaşlarımıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin:

Bakan Bilgin, "Türkiye'ye çağ atlatan, tüm vesayetleri yıkan, bağımsızlık ve demokrasi destanı yazan partimiz, milletin partisi AK Parti 21 yaşında! Bir olduk, 21 olduk." dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:

Bakan Ersoy, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, milletimize hizmet yolunda çığır açan icraatlarıyla tarihe adını altın harflerle kazıyan AK Parti'mizin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım:

Yıldırım, "21 yıldır inandığımız yolda yürüyor, milletimizin hizmetkarı olmaktan gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hizmetlerle dolu nice yıllara." notuyla paylaştı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş:

Kurtulmuş, "Yeniden güçlü büyük Türkiye için, milletimizle omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde, demokrat, reformcu, yerli, milli, kalkınmacı, kuşatıcı ve tüm Türkiye'nin partisi AK Parti'mizle nice yıllara." mesajını paylaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ:

AK Partili Dağ, "Millete hizmet yolunda, 'büyük ve güçlü Türkiye' fikri için yaptığımız her iş ve attığımız her adımda milletimizle bir olduk. Bir olduk, 21 olduk, nice bir olduğumuz ve ülkemize hizmet ettiğimiz yıllarımız olsun. Ailemiz, yuvamız, AK Partimizin 21. yaş günü kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı:

Yazıcı, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aziz milletimize ve ülkemize hizmet yolunda 21. yılımız kutlu olsun. Milletimizle beraber nice yıllara." açıklamasını yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir:

Kandemir, AK Parti'nin bugüne kadar hep hizmet ve birbiri ardına açtığı eserlerle öne çıkan bir parti olduğuna işaret ederek, "Bundan 21 yıl önce Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye sevdasıyla çıktığımız bu yolda sadece hayal kurmakla kalmadık, hayalleri tek tek gerçeğe dönüştürdük." ifadelerini kullandı.

  • osman nuri kabaktepe
  • AK Parti
  • 21 yıl dönümü
  • mesaj
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi