• $32,3841
  • 35,0479
  • 2326.44
  • 9142.4
16 Ağustos 2022 Salı 07:02 | Son Güncelleme:

AK Parti 21 yaşında! "Bu mücadeleyi 2023 zaferiyle taçlandıracağız"

AK Parti 21 yaşında! "Bu mücadeleyi 2023 zaferiyle taçlandıracağız"

"Bu kutlu mücadeleyi 2023 zaferiyle taçlandıracağız" Başkan Erdoğan, "Bu kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini kazanarak inşallah taçlandıracağız. Dışarıdaki hasımların, içimizdeki gafillerin bizi bu yoldan alıkoymasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Başkan Erdoğan, AK Parti'nin 21. kuruluş yıldönümü programında konuştu.

DÜNYA İLE YARIŞIR OLDUK: Bir idik 21 olduk, birbirimize kardeş olduk, millete hizmetkar olduk. Yürüdük elhamdülillah. Vardığımız illere yad ellere, girdiğimiz yüce gönüllere sevgiyi, muhabbeti kalplere saçtık. Dirildik, pınar olduk, irkildik, ırmak olduk. Dünya ile yarışır olduk. Aştık elhamdülillah. Beri gel kucaklaşalım, uzak isek yakınlaşalım, ülkemizi daha da büyütelim. Azmettik elhamdülillah. Bundan tam 21 yıl önce Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek AK Parti'nin kuruluşunun müjdesini milletimizle paylaştık.

HER OYA TEŞEKKÜR: Türkiye'nin siyasi, ekonomik, sosyal açıdan en sıkıntılı döneminde AK Parti'nin kuruluşunda yer alarak bu büyük davaya gönül veren her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. AK Parti çatısı altında görev yapmış, oy vermiş her bir kardeşime, vatandaşıma teşekkür ediyorum.

Erdoğan, konuşmasından sonra yanına gelen çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

MÜSAADE ETMEYECEĞİZ: İnancımızın ve insanlığımızın gereği olarak yürüttüğümüz kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini kazanarak inşallah taçlandıracağız. Türkiye, 2023 vizyonunu artık dünyanın en büyükleri arasında yer alma hedefi üzerine inşa etmektedir. Ülkemize eski Türkiye'nin hastalıkları, oyunları ve tuzaklarıyla irtifa kaybettirilmesine asla rıza göstermeyeceğiz. Son günlerde körüklenmek istenen ırkçı ve mezhepçi nefretin milletimizin birliğini, ebedi kardeşliğini zedelemesine müsaade etmeyeceğiz.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli AK Parti'nin kutlamasına 21 turuncu gül ile toplam 2023 adet çiçekten oluşan özel bir aranjman gönderdi.

ALTUN: ÜLKE VE MİLLET İÇİN EŞSİZ BİR YOL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından AK Parti'nin 21. kuruluş yıldönümüne ilişkin paylaşımda bulundu. Ülke ve millet için eşsiz bir yol çizen AK Parti'nin 2001'den bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, halkın refahını artırmak ve ülkenin uluslararası itibarını yüceltmek için mücadele ettiğini belirten Altun, 21. kuruluş yıldönümünü kutlayan AK Parti'nin imza attığı başarıların listesinin saymakla bitmeyeceğini kaydetti.

MALEZYA KRALI ANKARA'DA

Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya geldi. Sultan Abdullah Şah ve Kraliçe Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah ile beraberlerindeki heyeti, Esenboğa Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın yanı sıra Ankara Valisi Vasip Şahin, Türkiye'nin Kuala Lumpur Büyükelçisi Emir Salim Yüksel ile diğer ilgililer karşıladı. Sultan Abdullah Şah'ın, Kraliçe Iskandariah ile ziyareti, 21 Ağustos'a kadar sürecek.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi