Bazı gıdalar virüs açısından risk grubunda yer alıyor. Bu nedenle mutfakta veya alışverişlerde bu gıdalara temizliğinden pişirilmesine kadar ayrıca önem verilmesi gerekiyor. İşte çiğ tüketilen gıdaları temizleme yöntemleri…
9 Nisan 2020 Perşembe 14:10
1 / 12
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kimya ve Metalurji Fakültesi Dekanı ve Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Sağdıç, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde gıda ürünlerinde dikkat edilmesi gereken hususları, AA muhabirine değerlendirdi.
PopülerGaleriler
İbn-i Sina asırlar önce önerdi: Saç beyazlaması olanlar dikkat! İşte doğal çözüm…
Canan Karatay uyardı! Mutfakta sakın bu hataları yapmayın...
Ayakkabı kokusu yok oluyor! Oysa çözümü bu kadar basitmiş
En ÇokOkunanlar
Kişilik testi: Hangi tarak şeklini seçersin? Nasıl bir lider olursun ortaya çıkıyor
Hafıza ve mide ağrısı olanlar dikkat! Tek baharat çözüm oluyor
Genç kalmak isteyenler dikkat! İşte yaşlanma karşıtı 2 besin