Turşu kış hazırlıklarının başında geliyor. Turşu yapımının püf noktası ise kullanılan sebze veya meyvelerin taze olmasıdır. Turşu yapılırken bilinmeyen püf noktaları sizler için derledik.
28 Ağustos 2020 Cuma 17:31
1 / 12
Turşu yapımında asla ezik meyve sebzeler kullanmayın. Ezik ya da çürümeye yaklaşmış besinler zararlı bakteri ürettiği gibi yararlı bakterileri de engeller.
PopülerGaleriler
Duş başlıklarını temizlemenin basit yolu! Kireç sorunu tarih oluyor…
Topuklarında çatlak ve nasır olanlar dikkat! Eğer ceviz kabuklarını bu şekilde kullanırsanız…
Sırrı ortaya çıktı: Makarna suyunu dökenler pişman oluyor!
En ÇokOkunanlar
Optik test zeka düzeyini ortaya çıkarıyor! Kişilik testinde resimde ilk gördüğün beynini tarıyor