Besin zehirlenmelerinin en önemli sebebi mutfakta doğru bilinen yanlışlardır. Özellikle et tüketimi ve süt ürünlerinin tüketiminde yapılan yanlışlar zehirlenmeye sebep olabiliyor. İşte mutfakta zehirlenmeye sebep olan hatalar…
21 Mayıs 2020 Perşembe 17:48
1 / 18
Son kullanma tarihi geçmiş gıdaları, oda sıcaklığında bekletilen yiyecekleri ve pişmiş halde üç-dört gün bekletilen yemekleri kesinlikle tüketmeyin.
PopülerGaleriler
Topuklarında çatlak ve nasır olanlar dikkat! Eğer ceviz kabuklarını bu şekilde kullanırsanız…
Sırrı ortaya çıktı: Makarna suyunu dökenler pişman oluyor!
Püf noktası ortaya çıktı: Maden suyu seçerken buna dikkat edin! Faydaları saymakla bitmiyor…
En ÇokOkunanlar
Kişilik testi: Başparmak duruş şeklin nasıl? Nasıl bir lider olursun ortaya çıkıyor
Sırrı ortaya çıktı: O haşereler bu yüzden eve geliyor! İşte hamam böceklerinden kurtulmanın yolu
Doğuştan dedektif 3 burç! Bu kişiler zeki ve önsezileri güçlü