En çok yapılan o hata zehirliyor! Önce donduruyoruz sonra...
Gıdaların dondurulması, çözdürülmesi ve muhafaza edilmesi konusunda yapılan birçok hata gıda zehirlenmelerine neden oluyor. Bu durumun bağışıklığı düşürdüğüne dikkat çeken uzmanlar, gıda zehirlenmelerinde yapılan hataları anlattı. İşte gıdaların dondurulması ve tüketilmesinde doğru bilinen yanlışlar...
20 Haziran 2020 Cumartesi 14:42
1 / 11
Günlük hayatta yapılan birçok hata gıda zehirlenmelere sebep olabiliyor. Yaz döneminde daha da artan bu sağlık probleminin vücut bağışıklığını düşürdüğünü söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Gizem Köse, özellikle gıdaların yanlış şekilde çözdürülmesine dikkat çekti.
PopülerGaleriler
Topuklarında çatlak ve nasır olanlar dikkat! Eğer ceviz kabuklarını bu şekilde kullanırsanız…
Sırrı ortaya çıktı: Makarna suyunu dökenler pişman oluyor!
Püf noktası ortaya çıktı: Maden suyu seçerken buna dikkat edin! Faydaları saymakla bitmiyor…
En ÇokOkunanlar
Sebebi belli oldu: Kulağakaçan ve kırkayak bu yüzden eve geliyor!
Süper zeka testi! Zürafaların arasındaki 2 zebra nerede? 453 kişiden sadece 17'si bulabildi
Yılanlıkta master yapmış 5 burç! Entrika, sır, kin...