Geleneksel Türk mutfağının olmazsa olmazları arasında yer alan baklava, ramazanda en çok tüketilen tatlılar arasında yer alıyor. Peki, baklavanın püf noktası nedir? İyi baklava nasıl yapılır? İşte bülbül yuvasından fıstık ezmesine kadar Gaziantep'in ünlü tatlıları ve püf noktaları…
15 Mayıs 2020 Cuma 11:54
1 / 7
İyi baklava nasıl yapılır sorusu en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. İyi baklavanın püf noktası yufkanın inceliği, kullanılan yağ, ceviz, fıstık, unun kalitesi, fırın ve ustasında saklıdır.
PopülerGaleriler
Duş başlıklarını temizlemenin basit yolu! Kireç sorunu tarih oluyor…
Topuklarında çatlak ve nasır olanlar dikkat! Eğer ceviz kabuklarını bu şekilde kullanırsanız…
Sırrı ortaya çıktı: Makarna suyunu dökenler pişman oluyor!