2 ayrı restoran ve 4 ayrı konseptle misafirlerinin 5 duyusuna birden hitap eden otelin mutfağı geleneksel ve modern Türk mutfağının harmanlanmasından oluşuyor. Lux Bodrum’un İtalyan mutfağı temalı restoranı Stella, koya hakim panoramik manzarası ve çarpıcı iç mekân tasarımıyla Akdeniz sıcaklığına vurgu yapan bir atmosfer sunuyor. Bu yıl yeni açılan Bodrum Blue ise deniz ürünleriyle dikkat çekiyor. Ege ve Akdeniz’in kesiştiği noktadan çıkan en iyi balık ve deniz ürünlerini misafirlerine sunan Bodrum Blue, Ege’ye özel meze ve taze ot çeşitleriyle hem göze hem de damağa hitap ediyor.
İtalyan yemekleri
Lezzet tutkunlarının Suadiye’deki gizli bahçesi La Mia Luce, İtalyan mutfağının en özel spesiyalleri ve geleneksel tarifleriyle yaz akşamlarına lezzet katmaya devam ediyor. Konuklarına deniz mahsullerinden et ürünlerine, taş fırında pişen pizzalardan zeytinyağlı sebze yemeklerine kadar zengin bir mönü seçeneği sunan mekân, İtalyan ve dünya müzikleriyle keyifle vakit geçirebilecek yaz akşamları sunuyor.
Viyana esintisi
Cafe Wien, Viyana kültürünü 28 yıldır Nişantaşı’nda yaşatıyor. Avusturya mutfağına özgü schnitzel, bratwurst, Macar Gulaş ve ardından enfes tatlılarıyla ideal bir mekân… Özgün tatların hepsinde özel olarak seçilmiş malzemeler kullanılıyor. Sachertorte ve Apfelstrudel gibi tatlılar, Wiener Melange, Mozart, Einspanner gibi kahveler eşliğinde sunuluyor.
Tarladan tabağa
Onlarca çeşit aromatik bitkinin yetiştiği, bağların ve meyve bahçelerinin ortasında kurulu The Barn, yenilenen mönüsüyle dikkat çekiyor. Mönüde öne çıkan lezzetlerin başında; humus ve kırmızı soğan turşusuyla servis edilen kokoreç, ekşi maya ekmekle sunulan ata tohum ile üretilen domates salatası ve kişniş ezme, beğendi, salamura kapyalı dana şiş damak zevkine düşkün olanları bekliyor.