• $32,3818
  • 35,0771
  • 2326.18
  • 9138.22
16 Nisan 2017 Pazar 01:00 | Son Güncelleme:

'Gerçekte hırslı değilim! '

'Gerçekte hırslı değilim! '

ÇAĞLA GÜRSOY

cglgursoy@hotmail.com
twitter: CaglaGursoyy 
Instagram: CaglaGursoyy

Ece Uslu ve Cansel Elçin’in oynadığı ‘Dayan Yüreğim’ dizisinin kadrosuna Tuğçe Kurşunoğlu katıldı. Yapımda Melis karakterini oynayacak olan Kurşunoğlu, Atıf’ın (Berk Atan) eski sevgilisi olarak ekrana gelecek. Atıf ile Seray’ın (Nilay Deniz) aralarına girecek olan Kurşunoğlu, “Melis’in yerinde ben olsaydım bu kadar cesur davranamazdım. Sanırım olmazı, oldurmak için bütün yollara başvuracak. Gerçek hayatımda bu kadar hırslı, iddialı ve özgüvenli değilim” diye konuştu.

Güldürmeye devam!

İpek Tanrıyar, Sibel Gökçe ve Kalust Şalcıoğlu’nun oynadığı ‘Olgun Portakal’ izleyenleri güldürmeye devam ediyor. Şalcıoğlu, tiyatroların seyirci sıkıntısı çektiği günümüzde yüzlerce kişilik salonları boş koltuk kalmayacak şekilde doldurmanın sırrını, oyundaki karakterlerin role girerek gerçekçi bir oyunculuk sergilemelerine ve yaptığı sosyal medya tanıtımlarına bağlıyor. 

Kız kardeşini evlendirdi 

‘Dağ 2’ filmiyle gişeye damgasını vuran oyuncu Ufuk Bayraktar, kız kardeşini evlendirdi. Yapımcı Burak Öztürk ile dünyaevine giren Sema Bayraktar’ın nikâhı, Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde kıyıldı. Kardeşini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan oyuncu, aynı zamanda nikâh şahidi oldu. Mutlu çift, nikâh sonrası balayı için yurtdışına gitti.

Ustaya saygım sonsuz 

Genç yetenek Deha Bilimlier, yeni single çalışması ‘Tanrım’ı bir davetle tanıttı. Aranjesini Mustafa Ceceli’nin yaptığı şarkının tanıtım gecesine Özlem Yıldız, Volkan Babacan, Nazan Şoray ve Altay gibi simalar katıldı. Bilimlier, Nazan Şoray’ın elini öptü. 

Ayaklarım artık yere basıyor

Can Bonomo, Venezia Mega Outlet’de PAL Fm canlı yayınına katıldı. Kaan Gökman’ın sorularını yanıtlayan Bonomo, yaklaşık bir ay önce piyasaya sürdüğü yeni albümü ‘Kainat Sustu’yla alakalı: “Ayakları tam yere basan bir Can Bonomo albümü oldu. Daha gelişmiş tabii ki çünkü zaman geçtikçe biz de gelişiyor değişiyoruz.” 

Şehirde mutlu saatler

Nasıl da özlemiştik güneşi ve beraberinde getirdiği mutluluk ve eğlenceyi. Güneşin bulutları delip geçtiği şu günlerde içimiz gibi şehir de kıpırdanmaya başladı. Bahara ilk adım attığımız nisan ayına biz kız arkadaşlarımla aramızda ‘deri ceket-güneş gözlüğü ayı’ deriz. Pek bir yakışır bu ikili birbirine, pek bir havalı yapar kullanan şahsiyeti. İstanbul eğlence hayatına da bahar, akşamüstü düzenlenen ‘Happy Hour’lar ile gelir. Geçen hafta deri ceket gözlüklerimizi çektik ve Arnavutköy’ün en hip mekânı Whisper’da baharı kucakladık. Etiler’de etçi deyince ilk aklımıza Nusr-Et geliyor değil mi? Bu algıyı kıracak yeni bir mekân kapılarını açtı: Scarlet. İsmi size bir İtalyan, Fransız restoranını anımsatsa da etin en hasını, en babasını sofranızda bulacaksınız.

Genç kızların kalbine ateş eden adam!

Avrupai şarkıcımız Atiye’nin ‘Maazallah’ şarkısındaki düetiyle hayatımıza girdi. Platin sarı saçları, marjinal giyim tarzı ve yakışıklılığıyla ilk günden hatırı sayılır bir genç kız kitlesi yakaladı. Can Kızıltuğ’dan bahsediyorum. Geçen hafta sonu tanıştık Can ile… Şimdi kendi single’ı ‘Ateş Ediyor’ ile karşınızda. Şarkı çıktığından 2 saat içerisinde en çok indirilen 20 şarkı arasına girdi. Yolun açık olsun Can, yaza damga vuracak yeni singlelar bekliyoruz senden.

 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi