• $32,375
  • 34,9525
  • 2325.51
  • 9091.24
26 Haziran 2020 Cuma 00:03 | Son Güncelleme:

25 Haziran Perşembe günlük burç yorumları burada!

25 Haziran Perşembe günlük burç yorumları burada!

Bugün burç yorumları Başak'ları sakin kalma konusunda uyarıyor. Terazi'ler ise kuruntulu ruh halini bir kenara bırakıp tüm olaylar akıl süzgecinden geçirmeli.

Yarın itibariyle Venüs retrosu sona erecek ve ilişkilerdeki çatlamaları yeniden onarabilmek için fırsatlar doğacak. 

Günlük burç yorumları | 26 Haziran 2020 Cuma günlük burç yorumları neler söylüyor?

KOÇ 

Özel hayatınızla ilgili karmaşık ve farklı duygular içinde bulunabilirsiniz. Bunun nedeni, kendinizi ve partnerinizi sorgulamanızdan kaynaklanıyor. Biraz daha rahat ve akılcı olabilirsiniz. İş ortaklarınızla yaşadığınız bir sorun, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek. Bazı problemleri tepkisiz kalıp zamana bırakmak yararlı olabilir.

BOĞA 

Sevgilinizin üstüne bu aralar çok düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden ve alakadan bunalıyor. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeniz ilişkinizi bazı yönlerden çıkmaza sokabilir. Çalışma hayatında etrafınıza yaydığınız güven duygusu, sizi aranılan kişi yapıyor. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmeler gündemde.

İKİZLER 

Eğer yeni bir romantik ilişkide iseniz, yeni ilişki arkadaşınızla ilgili bazı hoş olmayan gerçekler duyabilirsiniz. Bu yeni ilişkiniz nerdeyse başlamadan biteceğinden, sosyal çevrenizi genişletmeye bakın. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki fikir çatışmalarını abartmayın ve anlaşma zemini yaratmaya çabalayın.

YENGEÇ

Sevgilinize düşünceli ve sevgi dolu yaklaşımınız, mutlu bir beraberlik sağlayacak. Beklediğiniz ilgiyi siz de sevgilinize veremiyor olabilirsiniz. İş yerinde olaylara ve kişilere karşı tepkilerinizde sakin olmaya çalışın. Enerjinizi yanlış kullanmamaya özen gösterin. Elinizdeki bazı projeleri sonuçlandırır sonuçlandırmaz yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

ASLAN

İçinde bulunduğunuz ilişki sizi strese sokmuş. Bundan kurtulmak için, olumsuz düşüncelerinizden ve eski alışkanlıklarınızdan vazgeçip, eğlenmeye bakın. İşinizle ilgili kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin gelmesiyle birlikte iş hayatınızdaki tüm sorunlar yoluna girecek.

BAŞAK 

Olayları abartmakta üstünüze yok. Bu tutumunuzla hem kendinizi hem de sevgilinizi üzmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. İşlerinizle ilgili beklenmedik iyi durumlar oluşabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Endişeli tavır takınmadan, sakin ve tutarlı davranmaya çalışın. Net kararlar vererek bu olaydan çok karlı çıkabilirsiniz.

TERAZİ 

Kendi kendinize kuruntu yaptığınız bir konudan dolayı sevgilinizden gitgide uzaklaşıyorsunuz. Bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz! İşinizle ilgili yeni fikirler üretmeli, çevrenizle her zamankinden daha çok konuşmalı ve tartışmalısınız.

AKREP 

Özel hayatınızda süregelen mutlu beraberliğiniz, sizin birçok konuya daha iyi konsantre olmanızı sağlıyor. Ancak eski sevgilinize karşı dikkatli olmanızda fayda var. Karşınıza çıkan iş fırsatlarını değerlendirme konusunda başarısızsınız. Olayları sağlam kafayla değerlendirip sezgileriniz yerine mantığınızla hareket etmeye çalışın.

YAY 

Kararsız davranışlar sergilemeniz, sevgilinizin size olan güvenini sarsıyor. Verdiğiniz sözlerin arkasında durmaya çalışın. Mesleğinizle ilgili size uzun vadede başarı getirecek adımları bugün atabilirsiniz. Önemli sorunlarınızın çözümünde arkadaşlarınızdan destek var.

OĞLAK 

Ailenizin yaşlıları ile güç birliği içindesiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmak adına başlattığınız çalışmaların size kazandıracağı prestij önemli olacak. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir. Yorgunluk çekmek istemiyorsanız vitamin alın. İşinizi yeniden yoluna koyduğunuzda daha güçlü olacağınız ufku açık işler üzerine yoğunlaşın.

KOVA 

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı başarmalısınız. Sabırsız davrandığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. İşlerinizde genel anlamda bir duraksama söz konusu. Bugün kendi maddi kaynaklarınızla ilgilenmeniz gerekiyor. Bu aralarda ani çıkan harcamalar yüzünden maddi durumunuzda sarsıntılar olabilir.

BALIK

Aşk hayatınızı ilgilendiren hayallerinizin ve amaçlarınızın hayata geçişi, size mucizevi bir yaşam gücü verecek. Bugün yüksek enerjinizi olumlu kullanmalı ve yapıcı konulara kanalize etmelisiniz. Yaptığınız işi sonuna kadar götürme kararlılığı ve cesareti içinde olmanız, ekonomik başarınızın başlıca dayanağı olacak.

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı