• $32,3773
  • 35,096
  • 2325.97
  • 9094.31
17 Mart 2020 Salı 08:25 | Son Güncelleme:

Türkiye'de kaç kişide corona var? Corona virüsü Türkiye vaka sayısı son durum nedir? Fahrettin Koca açıkladı!

Türkiye'de kaç kişide corona var" Corona virüsü Türkiye vaka sayısı son durum nedir" Fahrettin Koca açıkladı!

Türkiye'de Corona virüsü vaka sayısı son durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 2019'un sonlarında doğru Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayınlan Corona virüsü (Covid-19) Türkiye'de de etkisini gösterdi. Konuyla ilgili son olarak Sağlık Bakanı Koca,"Bugün 29 yeni tanı kondu. Yeni tanı konanlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu." ifadesini kullandı. Peki, Türkiye'de kaç kişide corona virüsü var? Corona virüsü vaka sayısı kaç oldu? İşte güncel açıklamalar...

Corona virüsü vaka sayısı binlerce kişi tarafından merak ediliyor. “Türkiye'de kaç kişide corona virüsü var?” sorusunun cevabını merak kişiler salgındaki son durumu öğrenmek istiyor. Dünyayı etkisi altına alan ölümcül salgında her geçen gün tablo biraz daha ağırlaşıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Bugün 29 yeni tanı kondu. Yeni tanı konanlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu." ifadesini kullandı. Corona virüsü Türkiye vaka sayısı son durumu ile ilgili ayrıntılı bilgiye haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.  

TÜRKİYE'DE CORONA VİRÜSÜ VAKA SAYISI KAÇ OLDU?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin, "Bugün 29 yeni tanı kondu. Yeni tanı konanlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu." ifadesini kullandı.

 Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, bugün 29 kişiye koronavirüs tanısı konulduğunu belirterek, şu bilgileri aktardı:

"Yeni tanı konunlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu. Son 29 vakanın tamamı doğrudan ve dolaylı olarak ABD, Orta Doğu ve Avrupa temaslıdır. 3'ü umreden döndü. Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek. Tedbirleri sıkı uygulayalım."

BAKAN KOCA'DAN "TEDBİRLERİ SIKI TUTALIM" ÇAĞRISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) ilişkin tedbirlerin sıkı tutulmasını istedi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tespit edilen her vaka toplum için risk olmaktan çıkmıştır. Her yeni tanı üzücü fakat sizin için bir güvencedir." ifadelerini kullandı.

Salgınlarda olayların panikle kontrolden çıktığını, tedbir ve paniğin birbirinin zıttı olduğunu vurgulayan Koca, "Tedbirleri sıkı tutalım. Virüsle temas ihtimalini sıfırlayalım." çağrısında bulundu.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi