• $32,386
  • 35,068
  • 2326.4
  • 9102.56
24 Aralık 2020 Perşembe 01:19 | Son Güncelleme:

Otobüs durağına çarpan sürücüden şaşırtan ifade: Orada cana bir şey geldi mi?

Otobüs durağına çarpan sürücüden şaşırtan ifade: Orada cana bir şey geldi mi"
DHA

Bursa'da, bir otomobilin kontrolden çıkarak otobüs durağına dalması sonucu 1'i ağır 2 kişiyi yaraladı. Kaza sonrası otomobil sürücüsünün, alkol kontrolü yapan polis ekiplerine "Orada cana bir şey geldi mi?" diye sorması dikkat çekti.

Bursa'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil otobüs durağına daldı. Duraktaki bankta oturan 65 yaşındaki Şehri Etser'e çarpan otomobil, ardında da bir evin duvarına çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralanırken, sürücü 57 yaşındaki Necmettin A. alkol kontrolü yapan polis ekiplerine "Orada cana bir şey geldi mi?" diye sordu.

DHA'da yer alan habere göre, Kaza, saat 22.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Işıklar Caddesi’nde meydana geldi. Çarşamba pazarında alışveriş yapan Şehri Etser, evine gitmek için yola çıktı. Bir süre sonra yorulan Etser yol kenarında otobüs durağında bulunan banka oturdu. Bu sırada Necmettin A. yönetimindeki 16 ABG 605 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu otobüs durağına daldı. 

Duraktaki bankta oturan Şehri Etser’i ezen otomobil, ardından da bir evin duvarına ve doğal gaz kutusuna çarparak durabildi. Kazada Şehri Etser ağır yaralanırken, sürücü Necmettin A. da otomobilde sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarmak için yoğun çaba sarf ederken, polis de çevrede güvenlik önlemi aldı. Şehri Etser ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Etser’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

"ORADA CANA BİR ŞEY GELDİ Mİ?"

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü Necmettin A.'nın alkol testi yapmak isteyen polis ekiplerine "Orada cana bir şey geldi mi?" diye sorması dikkat çekti. Polis ekiplerine güçlük çıkartan Necmettin A., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada zarar gören doğal gaz kutusundan sızan gaz ise şirket yetkililerince kesildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi