Banka HesaplarıBağış Yap

Kışın Kardeşlerimiz Üşümesin!

Kışın Kardeşlerimiz Üşümesin!

Kış geldi. Üşüyen bir yanımız var, farkında mıyız?

Eller ve ayakların ilk önce üşüdüğü, küçük bedenlerin çaresizlik içerisinde annelerine sarılmak zorunda kaldığı komşularımız var, haberdar mıyız?

Karşımızda duran bu gerçekle yüzleşen bizler, sorumluluğumuzun gereğini yaparak harekete geçmeliyiz. Yaptığımız iyilikleri küçümsemeden, yapacağımız güzellikleri ertelemeden bir şeyler yapmanın vaktidir.
 


Ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra, komşu ülkelerden ve ümmet coğrafyasından binlerce Suriyeli, Iraklı, Afganistanlı, Somalili, Mısırlı, Yemenli kardeşlerimiz ülkelerindeki savaş, zulüm ve açlıktan dolayı ülkemize sığınmışlardır. Bu kardeşlerimizi 80 milyon insanımız tüm zorluklara rağmen misafir ediyor, güçleri ve imkanları ölçüsünde sofralarını, battaniyelerini, yakacaklarını paylaşıyor.
 


Seyirci kalmayın… Üşüyen kardeşlerimiz var!

Yardımeli Derneği, kış mevsiminin soğuk ve olumsuz hava şartları karşısında çaresiz kalan tüm ihtiyaç sahipleri ve mülteciler için hayır sahiplerine bir çağrıda bulundu: “Kışın Kardeşlerimiz üşümesin”.

81 ilimizde, Yardımeli temsilcilikleri ve gönüllü ekiplerle birlikte koordine edilen kampanya ile, çaresiz insanlara soğuk hava şartlarında yanlarında olmak, destek olmak için adeta bir seferberlik ruhuyla arazide çalışmalar devam etmektedir.

Kömür, mont ve bottan oluşan ilk etap acil yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır. Yerinde yapılan tespitlerle ( battaniye, gıda, eğitim vb) ihtiyaç sahibinin başka sıkıntıları da giderilmeye çalışılmaktadır.
 


Nasıl Yardımcı olabilirim?

Kampanya 81 ilimizde eş zamanlı olarak sürdürülecektir. Online bağış, banka havalesi, temsilcilikler aracılığı ile ve elden makbuz karşılığı nakdi bağışlar yapılabilir.

Gıda Bankacılığı yetkisi olan Derneğimize bu kapsamda  ayni olarak yakacak ve kıyafet bağışlayan işletmeler, bu bağışlarını gider olarak kaydedebilmektedirler.

  • 1 Adet Mont       45 TL
  • 1 Torba Kömür  40 TL
  • 1 Adet Bot         45 TL 

KIŞ yazıp 4031 e gönderilen SMS ile 5 TL bağışlayabilirsiniz.

Paylaş