• $32,3723
  • 34,9755
  • 2325.31
  • 9107.19
26 Mayıs 2018 Cumartesi 02:00 | Son Güncelleme:

Galatasaray'da projeler yarışacak

Galatasaray'da projeler yarışacak

21. lig şampiyonluğunu ilan eden G.Saray’da Mustafa Cengiz, Dursun Özbek, Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu yarışacak. 4 aday da başkanlık koltuğuna oturmak için projelerine güveniyor. 

MUSTAFA CENGİZ

Asil üyeler: Abdürrahim Albayrak, Yusuf Günay, Murat Ece, Kaan Kançal, Mahmut Recevik, Okan Böke, Dilek Kutlu, Dorukhan Acar, Ömer Cansever, Emre Erdoğan. 

Yedek üyeler: Metin Karakaya, Banu Vahapoğlu Akgün, Erol Özmandıracı, Özgür Savaş Özüdoğru, İlber Aydemir. 

PROJE VE VAATLERi

?Teknokent projesi yapılacak. Bu projede G.Saray üniversitesi kullanılacak. Teknokent tamamlandığında Galatasaray’a yılda düzenli olarak 8 milyon dolar gelir sağlayacak. 
?Sancaktepe’de 2 bin dönümlük arazinin üzerine bir kampüs oluşturulacak. 1.200 dönümlük kısmı belediyeden tahsis edildi. Görüşmeler sürüyor. Olimpik 8 branş buraya taşınacak. 
?Üyeler tarafından çok tartışılan G.Saray Adası satılmayacak. Hayata geçirilmesi için girişimlere hız verilecek. Üyelerin kullanacağı bir Sosyal Tesis süratla inşa edilecek.
?Mali durum maksimum 2-3 yılda başa baş noktasına getirilecek. Mali açıdan kesinlikle bir disiplin sağlanacak. İsraf mutlaka 
önlenecek. 
?Sarı-Kırmızı taraftarların TT Stadı’nda oynanan müsabakalara gelme ve dağılma konusunda yaşadığı sıkıntılar çözülecek. Basketbol da ise silkinme hareketi yapılacak.

ALİ FATİNOĞLU

YÖNETİM KURULU VE LİSTESİ

Asil üyeler: D.Gün Enön, K.Ersin Pirinç, Remzi Tözün, Ahu Yaşar Aydın, Levent Karadeniz, İbrahim Bozan, Cemal Dayıoğlu, Pınar Altuğ Tüfekçioğlu, Cenk Gönenç, Ali Araptarlı.

Yedek üyeler: Denizhan Ege, Arda Nal, Çetin Öner, Gürhan Ozanoğlu, Esat Akbülbül. 

PROJE VE VAATLERİ

?Her projenin başında bir ekip olacak. Tüm projeler profesyonel ekiplerle sorunsuz hayata geçirilecek.   
?Galatasaray Hukuk kontrol mekanizması kurulacak. Bütün davalara bu ekip bakacak. UEFA ile ilişkiler, uzman ekip tarafından 
yürütülecek. 
?Uluslararası kredi kurulları ile görüşmeler yapıldı. Tüm borçları kapatacak kredi hazır durumda. 3/6 aylık mali hedefler ve sonuçlar üyelerle paylaşılacak. 
?Türkiye’nin her yerine G.Saray Spor Okulları açılacak. Spor okulu için  tahsis edilecek arsalardan faydalanarak GS adına varlık artışı sağlanacak. İlk arsa tahsisi Marmaris’te olacak. 
?TT Stadı’nın içi ve dışını çevirerek “Sarı” ve “Kırmızı” adı altında GS Festivalleri yapılacak. Organizasyonların çeşitli aşamalarından gelir elde ederek kasaya artı girdiler sağlanacak.

OZAN KORKUT

YöNETiM KURULU VE LiSTESi

Asil üyeler: Tuncer Hunca, Şener Macun, Burak Elmas, Adnan Öztürk, Fehmi Naci Cansun, Başar Yücel, Cem Ersan, Mete İkiz, Reşit Sinanlı, İsmail Gökhan Esin. 

Yedek üyeler: Burak Altınbaşak, Tuba Toprak Tuncel, Tunca Hazinedaroğlu, Cenk Soyer, Cemal Murat Akar.

PROJE VE VAATLERİ

?G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim Sportif AŞ yönetim kuruluna dahil edilecek. Terim ile birlikte Galatasaray’ın 10 senelik değer yaratma planını yapılacak.
?10 senelik vizyonun ilk 3 senesinde önceki yönetimlerin borcunu yönetebilir hale getirilmesi planlanıyor. 
?Galatasaray’ın amiral gemisi futbol, UEFA Finansal Fair Play kurallarına uygun şekilde yönetilecek. Tüm yönetim tarzı bu plan üzerinden yürütülecek. 
?THY Avrupa Ligi lisansı sahibi bir erkek basketbol takımı , lig ve Avupa’da iddialı bir kadın basketbol takımı oluşturması hedefleniyor. Tüm Amatör branşlar da ise olimpik bir hareket 
başlatılacak. 
?Ana iş kolu olan spordan acil değer yaratmaya başlanacak, altyapıyla birlikte kârlı işletme modeline geçilecek. Öncelik bu projeye verilecek.

DURSUN ÖZBEK

YöNETiM KURULU VE LiSTESi

Asil üyeler: Metin Öztürk, Nasuhi Sezgin, Taner Aşkın, R.Tevfik Morova, İbrahim Ziyal, Levent Yaz, Osman Kocaman, Ercüment Erdem, Niyazi Yelkencioğlu, Dikran Gülmezgil. 

Yedek üyeler: Cenk Eyüboğlu, Osman Aral, Fırat Uygur, Ceyda Üçer, Kayhan Berberoğlu.

PROJE VE VAATLERİ

?G.Saray’ın altyapısında gelecek vaadeden oyuncular daha fazla üst seviye müsabakalara katılmaları ve tecrübe kazanmaları adına yetiştirici özelliğe sahip bir takım ile iş birliği yapılacak. 
?TT Stadyumu’na her hafta kurulacak Sarı-Kırmızı masa ile G.Saray’a gönül verenler dinlenecek. Her hafta farklı bir yönetici bu görevi üstlenecek ve gelen taleplere çözüm aranacak. 
?Mecidiyeköy’deki binanın en iyi kullanım şeklinin belirlenmesi için BEST-USE çalışması yapılacak. Komple bina olarak kiralanması için güncel metrekare rayiç değerlendirmesinde 
bulunulacak. 
?Ada tarihine uygun haliyle, üyelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir proje hayata geçirecek. Ada üzerine köşk yapılacak ve sosyal tesis olması sağlanacak. 
?Florya’daki arazinin üzerine G.Saray bayrağının dalgalanacağı, üyelerin kullanabileceği bir sosyal tesis yapılması planlanıyor. Proje hazır.

GALATASARAY Kulübünün olağan seçimli genel kurulu bugün yapılıyor. Kulübün 101. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak. Genel kurulda kongre divan heyetinin oluşturulup, açılışın yapılmasının ardından seçimlere geçilecek. Kongrede, kayıtları açık olup, aidatlarını yatırmış 8 bin 181 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.  Kritik seçime 4500 civarında üyenin katılacağı tahmin ediliyor. Üyelerin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi’nde 20 sandık kurulacak ve saat 15.00’te oy kullanma işlemi sona erecek.  

38 FARKLI BAŞKAN, 49’UNCU SEÇİM

Sarı-Kırmızılı kulübün başkanlığı için Mustafa Cengiz, Dursun Özbek, Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu yarışacak. Kulüpte bugüne kadar 37 farklı başkan, 48 farklı seçimle iş başına geldi. Bugün 49’uncu seçim yapılacak. Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz’in dışında bir aday seçilirse 38’inci farklı başkan olarak tarihe geçeçek. Başkanlık koltuğuna oturmak isteyen 4 aday da projelerine çok güveniyor. Yoğun geçen seçim kampanyasında adaylar dün de üyelere tanıtım yapıp, oy vermelerini istediler. 

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı