Mutfağımızdaki birçok gıdayı buzdolabında saklıyoruz. Ancak bazı yiyeceklerin buzdolabında saklanmaması gerektiği genellikle bilinmiyor.
Patates bu nedenle lezzetini kaybeder ve pişerken kararır. Bu nedenle filizlenmemesi için güneş ışığından uzak, kuru bir yerde saklanması gerekiyor. Bu kural, tatlı patatesler için de geçerli.2. Soğan: Soğanlar buzdolabının tüm nemini emiyor. Bu yüzden buzdolabında bekletilen soğanların kabukları nemleniyor ve tadı değişiyor.
2. Soğan: Soğanlar buzdolabının tüm nemini emiyor. Bu yüzden buzdolabında bekletilen soğanların kabukları nemleniyor ve tadı değişiyor.
3. Salatalık: Salatalıklar genellikle buzdolabının sebzelik bölüne yerleştirilir. Ancak bu da yanlış bir seçim.