• $32,3835
  • 35,1148
  • 2326.26
  • 9136.54
8 Kasım 2020 Pazar 09:20 | Son Güncelleme:

İSG sınav sonuçları açıklandı mı? İSG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır?

İSG sınav sonuçları açıklandı mı" İSG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır"

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve Güvenliği Uzmanlığı (2020-İSG) sınavı bugün (07 Kasım 2020) gerçekleşiyor. Saat 10:15'te başlayacak sınav için adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmadı. Sınava katılan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını, adayların yakınları ise sınavın ne zaman sona ereceğini araştırıyor.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve Güvenliği Uzmanlığı (2020-İSG) sınavı için geri sayım sona erdi. Bugün 18 merkezde sınav yapılıyor. Sınava katılan adayların yakınları sınavın ne zaman sona ereceğini araştırıyor. Sınava katılan adaylar ise sonuçların ne zaman açıklanacağını sorguluyor. Peki, İSG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? 

İSG SINAVI KAÇ DAKİKA?

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve Güvenliği Uzmanlığı (2020-İSG) sınavı 75 dakika sürüyor. Buna göre 10:15'te başlayan İSG sınavı 11:30'da sona erecek.

İSG SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sonuçların ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Sınav sonuçları, ÖSYM’nin internet sayfasından duyurulacak, adayların adresine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sonuç bilgisinde doğru/yanlış cevap sayıları ve adayın aldığı puan belirtilecektir. İnternet sayfasında ilân edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir. Sınav sonucunun incelenmesini isteyen adaylar, sonuçların ÖSYM tarafından elektronik ortamda açıklanmasından itibaren en geç 10 gün içinde (sonuçların açıklandığı tarihten bir gün sonra başlamak üzere) ÖSYM tarafından belirlenen ücreti yatırdıklarını gösteren dekont ile birlikte; sınav sorularına itirazlarda ise sınav tarihinden itibaren 3 iş günü içerisinde (Sınav tarihinden bir gün sonra başlamak üzere her bir dilekçede sadece bir soruya yapılan itiraz belirtilmeli ve soru başına gerekli ücretin yatırıldığını gösterir banka dekontu dilekçeye eklenmelidir.) ÖSYM tarafından belirlenen ücreti yatırdıklarını gösteren dekont ile birlikte ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “Adaylar Tarafından Dilekçe Gönderilmesi ve İşlem Ücretleri” konulu duyuru doğrultusunda Genel Amaçlı Dilekçe örneğini kullanarak ÖSYM’ye başvurmalıdırlar.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi