• $32,3905
  • 35,0861
  • 2326.57
  • 9075.22
29 Haziran 2019 Cumartesi 08:00 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

Yeliz COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Plajlarda tek renk hakimiyeti

80’li yılların modası,  kadın vücudunu etkileyici bir biçimde ortaya çıkaran tek parça mayolar tek renk ve desenli alternatifleriyle yine kadınların favorisi olarak dikkat çekiyor. Büstiyer tarzı bikini üstleri, düşük omuzlu ya da diğer adıyla carmen kollu bikiniler, kişiye özel tasarlanmış gibi duran mayolar, canlı renklerden oluşan çiçek ve tropikal desenler her zamanki gibi çok popüler… Tek omuz modeller sezonun trendi olarak Argento koleksiyonunda yer alıyor.

Takım elbiseleri yıkama zamanı

Tommy Hilfiger Tailored koleksiyonunda yıkanabilir ve bisikletçi stil takım elbiseler sunuluyor. 

TH Flex streç yün karışımı kumaştan üretilen, bakımı kolay takımlar, evde çamaşır makinesinde yıkanabiliyor. Gri veya lacivert, astarsız, dökümlü iki düğmeli blazer ceket, lüks İtalyan keten karışımı kumaştan üretiliyor.

Evlilik hazırlıklarının adresi

Ev alışverişi denildiğinde akla ilk gelen ürünler ev tekstili ve mutfak ürünleri oluyor. Uzayıp giden ihtiyaç listesinde özellikle mutfak eşyaları ev alışverişinin en yorucu kısmını oluşturuyor. Madame Coco, A’dan Z’ye aradığınız her şeyi farklı fırsatlarla sizlere sunuyor.

Bu yazın en trend elbise modelleri Boyner’de

Mini, midi veya maxi formlarda, çiçekli, fırfırlı ve uçuş uçuş birçok elbise alternatifine yer veren Boyner, ister günlük hayatta ister davetlerde kolay kombinlenen elbiseleri kadınların beğenisine sunuyor. Yazın favori modelleri arasında yer alan fırfırlı şifon elbiseler hem tatilde hem de günlük hayatta kadınların şıklıklarına şıklık katıyor. 

Sezonun hit çantalarına transparan yorum

Bu yaza damga vuran transparan çantalar, ister plajda, ister şehir hayatında tüm modaseverleri şeffaflığa davet ediyor. Stella McCartney, Versace ve Fendi’nin de aralarında yer aldığı ünlü markaların transparan çantaları Beymen’lerde sizi bekliyor. 

Renkli bir yaz

Ayarlanabilen bilekliği, yumuşak ve parlak yüzeyleriyle her ölçüdeki bileği mükemmel şekilde kavrayan Calvin Klein seduce, sade hatları, ince silüeti, rafine şekilleri ve renkli kadranlarıyla harika kombininizin mükemmel tamamlayıcısı olacak.

Aklınız evinizde kalmasın

Alarm sektöründe dünyanın lider markalarından Prosegur, siz tatildeyken evinizi olası tüm tehditlerden koruyor. Prosegur, anlık görüntü imkanı sunarak müşterilerine huzurlu bir tatil imkanı sağlıyor.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi