• $32,3492
  • 35,1636
  • 2308.69
  • 9079.97
25 Ağustos 2018 Cumartesi 00:01 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Her tarza hitap ediyor 

Her yaşa her bütçeye uygun geniş ürün yelpazesiyle şıklığın vazgeçilmez adresi olan LC Waikiki, Sonbahar – Kış Kadın Pijama Koleksiyonu’nu sundu. LC Waikiki’nin, Navy, Pink Dream ve Luxury olmak üzere üç farklı temayla hazırladığı yeni Pijama Koleksiyonu, her tarza hitap ediyor. 

Konfor ve rahatlık bir arada 

2018 İlkbahar/Yaz sezonunda, hem podyumlarda hem sokaklarda sıklıkla rastlayacağımız yürüyüş ayakkabıları, rahatlıklarının yanı sıra renkleri ve tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Lumberjack İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu’nda yer alan yürüyüş ayakkabıları uzun yol yürüyüşlerinde konfor ve ferahlığı bir arada sunuyor.

Tüm özellikler burada 

Sneaker severlerin aradığı tüm özellikleri bir arada sunan, Vans’in en son yeniliklerle tasarladığı UltraRange modelinin gelişmiş hali olan UltraRange 3D’yi, yeni sezonda ayağınızdan çıkaramayacaksınız.

Cildin dengesini sağlıyor 

Sinoz’un yeni ürünü Seramic Beauty Cream; içeriğindeki kolajen, hyalüronik asit ve şifalı yağlar sayesinde cildin nem dengesini sağlarken, parlak ve sağlıklı bir görünüme de kavuşmasını sağlıyor.

Deniz ve havuzda yıpranan saçlara 

Kırıkların önüne geçmek için özel olarak tasarlanan UniTemp Sensöre sahip olan Philips Kırık Önleyici Saç Düzleştirici, yüzde 95’e kadar kırılmaları önlüyor.

Tüketicilerden ödül!

Annelerin popüler markası OiOi’ye bu yıl da tüketicilerden ödül geldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda ödüle layık görülen OiOi Emzikli Uyku Arkadaşı’nın yanı sıra OiOi Mama Önlüğü de ödüle layık görüldü.

Bahar enerjisi ayaklarda 

Butigo, birbirinden tarz ayakkabı modelleriyle baharın enerjisi ayaklara yansıtıyor. Butigo’nun babetlerden, kalın topuklulara, sneaker’lardan nakış işlemeli modellere uzanan geniş koleksiyonu ile ayaklarınızın çiçek açmasına hazır olun…

Tamamen doğal içeriklerden oluşuyor 

L’Occitane Reine Blanche Illuminating Peeling; tamamen doğal içeriklerden oluşan bu scrub temizleyici. Kremsi yapısıyla cildi nazikçearındırarak, pürüzsüz bir görünüm sağlamanıza yardımcı olur. Böylelikle cildinizdeyenilenmiş bir görüntü elde edebilirsiniz…

Lezzet ustası olun

Arzum Kavurmacım Elektrikli Pişirici, yapışmaz pişirme yüzeyi ve eşit ısı dağılım özelliğiyle sizi lezzet ustası yapacak.

Mevcut indirime ek 

Alfemo, dalgalanan döviz kurlarına inat; mevcut indirime ek, tüm ürünlerde geçerli nakitte yüzde 20 indirimle tüketiciye önemli fiyat avantajları sunuyor.

Dinamik tasarımlar 

Lacoste Motion saat modeli yaz aylarında canlı ve dinamik tasarımıyla saatiniz ile tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtmanızı sağlıyor.

Doğal bebek şampuanı 

Yumuşak köpük yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan Siveno yüzde 100 Doğal Bebek Köpük Şampuanı saça kolayca yayılır ve saçtan kolayca arınarak bebeklerinizin banyo keyfi sürdürmesine yardımcı olur.

Bavulunuzu hafifletin 

Dalin, yaz mevsiminin içimizi ısıttığı bu günlerde sunduğu seyahat ürünleriyle, bavulunuzu hafifleterek yük olmaktan çıkarıyor. “Kolay tarama spreyi”, “Bebek Şampuanı” ve “Bebek Yağı”ndan oluşan Dalin’in Mini Boy Serisi ile güneş, kum, deniz ve dostlarınızla eğlenceli anların tadını çıkarmak için hazırsınız.

Doğal parlaklık 

INCIA dünyasında yer alan ev temizlik ürünlerinden INCIA Natural All Purpose Spray Cleaner–Doğal Çok Amaçlı Temizleyici lavabo, klozet,  fayans, tezgah ve küvet gibi tüm yüzeyleri arındırarak doğal parlaklık ve etkili hijyen sağlar.

Mükemmel performans 

Rowenta’nın tek başlıkla, farklı zeminler üzerinde kolayca kullanabileceğiniz yeni Air Force All-in-One 460 kablosuz dikey süpürgesiyle evinizde mükemmel performans sizi bekliyor. Ev temizliğinde kolaylık ve pratikliği arayanlar için Rowenta Air Force All-in-One 460 kablosuz dikey süpürge mükemmel yardımcınız olmaya aday!

Özel günlerin aranan lezzeti 

Saray Muhallebicisi, en özel günlerin aranan lezzetlerini bayramda deneyimlemeye davet ediyor. Tamamen günlük doğal ürünler kullanılarak hazırlanan ürünler, Saray Muhallebicisi’nin kendi mandırasında ürettiği günlük manda sütünü geleneksel yöntemlerle büyük bakır kazanlarda saatlerce kaynatmasıyla hazırlanıyor.

Kusursuz dokunuş

Flormar’ın “Touch of Perfection” serisi; farklı ihtiyaçlara yönelik makyaj bazlarından BB ve CC kremlere, likit aydınlatıcılardan krem kontür ve aydılantıcı sticklere uzanan geniş ürün yelpazasiy le yaz makyajlarına kusursuz bir dokunuş katacak!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'