• $32,3454
  • 35,1326
  • 2307.87
  • 9079.97
9 Haziran 2018 Cumartesi 00:57 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Güneşin en tatlı sarısı

Yaz sıcaklarının kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı Haziran ayında; GIZIA SS’18 koleksiyonu içerisinden dilerseniz egzotik desenleri seçip güneşin en tatlı sarısına bürünebilir veya derin denizlerin mavisi ile birleşen kırmızıların çarpıcı etkisi altında kalabilirsiniz…

El Emeği Koleksiyonu

Koton’un Anadolu kadınlarının el emeğiyle oluşturulan ‘El Emeği Koleksiyonu’ sezonun trendlerinden ilham alan işlemleriyle mağazalarda yerini alıyor. Kadınları ekosisteme dâhil eden, modanın kalbine dokunan koleksiyon, 3.500 kadın tarafından hazırlanıyor.

Gökkuşağı renklerinden esinleniyor

Dagi, tropik ve gökkuşağı renklerinden esinlenerek hazırladığı ev giyim koleksiyonunu Babalar Günü hediyesi arayanların beğenisine sunuyor. Dagi, 17 Haziran tarihine kadar Babalar Günü’ne özel net yüzde 40 indirim gerçekleştiriyor… 

Çocuklara indirim 

Türkiye’nin ilk eğlence ve öğrenci şehri KidzMondo’dan çocuklara karne hediyesi! 9-10 Haziran tarihlerinde KidzMondo’yu ziyaret eden tüm çocuklara ve yetişkinlere giriş yüzde 50 indirimli!

Davette ne giysem?

Heyecanla beklediğimiz yaz günleri kapıda. Bu demek oluyor ki yaz düğünleri, partileri ve mezuniyet kutlamaları için de hazırlık zamanı da geldi! “Bu davete ne giysem” soruları kafalarda belirmeden, The Latest Thing, modern ve tarz yaratan kadınların yardımına yetişiyor.

Hassas ciltleri korumaya yardımcı

Bebeklerin mis kokulu ciltlerinin sağlıklı kalması için düzenli olarak yıkanmaları gerekiyor. Banyo ve su sıcaklığının yanı sıra bebeklerin temizliğinde kullanılacak ürünlerin hassas ciltlerine uyumlu olması da büyük önem taşıyor. Bebeklerin her zaman sağlıklı büyümeleri ve gelişmelerini önemseyen Wee Baby, doğal selülozdan üretilen banyo süngeriyle hassas bebek ciltlerini korumaya yardımcı oluyor. 

Saçlarda göz alıcı etki

L’Oréal Paris Elseve Hindistan Cevizi ve Yağı Banyo Öncesi Maske; mucizevi yağ, Hindistan cevizi yağından oluşan eşsiz ve besleyici karışımıyla saçlarınıza mükemmel derecede yumuşaklık, göz alıcı parlaklık sağlarken saçları 2 kat besliyor ve saçlarınız yazın yıpratıcı etkilerine hazır oluyor!

Tamamlayıcı desenler

İpekyol Yaz 2018 Koleksiyonu, çiçek ve grafik detaylarını blok renklerle harmanlayarak yaz mevsiminin müjdesini veriyor. Hem feminen hem maskülen tarzı modern dünyanın renk kartelasıyla kusursuzca buluşturan koleksiyon, tamamlayıcı çizgi ve desen oyunlarıyla sıcak sezonun kapısını aralıyor.

Kızaran cilde ferahlık 

Eau Thermale Avène Sprey; babanızın tıraştan sonra kızaran, çizilen cildine ferahlık ve rahatlık hissi verir. Hassas, düşük toleranslı, alerjik ve kolay tahriş olan ciltler için kaynağından el değmeden alınarak şişelenmektedir. Tahriş giderici ve anti-enflamatuar özelliği ile babanızın tıraşdan sonra cilt bakımında ilk yardımcısı olacaktır.

Kusursuz uyum

Calvin Klein city, cilalı paslanmaz çelik veya pembe altın PVD kılıfı ile gümüş, siyah veya mavi kadranda dairesel fırçalanmış ve damgalanmış yatay hatlaryla oldukça etkileyici…  Zamanı değerli erkekler için tasarlanan Calvin Klein city, klasik siyah deri kayış veya cilalı ve fırçalanmış paslanmaz çelik bir bilezikle kusursuz bir uyum içerisinde…

Onarıcı bakım

Phyto Plage şampuan güneş sonrası onarıcı bakım sağlayan şampuan, cildi ve saçı nazikçe temizler. Plajda ya da havuz başında geçirilen b ir günün ardından tuz, kum ve kloru giderir. 

Oyuncaklarda sürpriz indirimler 

Toyzz Shop karne hediyesine özel süper indirimler başlattı. 17 Haziran tarihine kadar bisikletten bebeğe yüzlerce oyuncakta sürpriz indirimler yaz tatili sevinci yaşayan çocukları bekliyor. 

Renkler canlılığını kaybetmeyecek

ABC Renklilere Özel Sıvı Deterjan, tam da yaza hazırlandığımız dönemde renkli giysilerimizin imdadına yetişiyor. ABC Renklilere Özel Sıvı Deterjan sayesinde giysiler bahar ve yaz renklerinin canlılığını hiç kaybetmeyecek. 

Zararlı kimyasallar içermiyor 

Babalar Günü’nde hayal gücünün sınırları ortadan kalkıyor. En eşsiz hediyeler babaların oluyor. Capcanlı renklere sahip ve sağlığa zararlı kimyasallar içermeyen Sharpie Fine kalemlerle yapılan en anlamlı tasarımlar bu yıl da babalara armağan edilecek. Sharpie Fine kalemlerle tişörtlerden buzdolaplarına, duvarlardan bardaklara, ahşaptan metale kadar her yüzeye kalıcı süslemeler, çizimler yapmak mümkün.

Keyifli ve pratik 

Bir kadının güzelliğinin son adımıdır makyaj temizlemek… Cilde son bir dokunuş, günün tüm yorgunluğunu ve makyajın izlerini geride bırakmaktır. Ancak kimi zaman makyaj temizlemek oldukça zor bir sürece dönüşür. Fresh’n Soft, makyaj temizleme mendilleriyle bu süreci keyifli ve pratik bir aktiviteye çeviriyor. 

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'