• $32,3804
  • 35,0302
  • 2325.83
  • 9092.71
10 Mart 2018 Cumartesi 00:01 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Feminen ve maskülen 

Ipekyol Yaz 2018 Koleksiyonu, çiçek ve grafik detaylarını blok renklerle harmanlayarak yaz mevsiminin müjdesini veriyor. Hem feminen hem maskülen tarzı modern dünyanın renk kartelasıyla kusursuzca buluşturan koleksiyon, tamamlayıcı çizgi ve desen oyunlarıyla sıcak sezonun kapısını aralıyor.

Sezonun en belirgin trendleri 

Faik Sönmez’in hit renkleri; haki, pembe ve acı sarı. Sezonun en belirgin trendleri; çizgililer, tiril tiril vualler ve etnik nakışlar. Çiçek desenle, işlemeler, baskılar denim gömlek ve uçuşan elbiselerle harmanlanıyor.

Zarif tasarımlar

Zarif tasarımı ve soft renkleriyle günün her anında şıklığın tamamlayıcısı olan Lacoste’un Moon saat modeli, stil sahibi kadın ve erkeklerin zamansız tercihleri arasında yer alıyor.

İlkbahar ve yazı simgeliyor 

Baharın gelişini simgeleyen çiçeklerin en güzel renkleri İlkbahar-Yaz sezonunda MUDO’da… Tek bir floral desenli parça ile bu zincire katılıp, yıldız bir kombine imza atmak için mağazalarımıza ve mudo.com.tr’ye davetlisiniz!

Hayal gücünüzü kullanın 

Manolya Puding, Kenton tarafından sizler için üretildi. Hayal gücünüzü kullanarak ister muzlu, ister çilekli sunumlar hazırlayacağınız bu nefis puding ile gönülleri fethetmek elinizde…

Altın dokunuşlarla ışıltı katıyor 

BEYMEN Collection, 2018 ilkbahar yaz koleksiyonunda safarinin doğal anlatımına altın dokunuşlarla ışıltı katıyor. Abstract sürrealizim ile natürel anlatımın birleştiği, haki, asit yeşili ve kiremit tonlarının ağırlıkta olduğu koleksiyonda, çiçek desenleri hayat buluyor. 

Ferahlatan draje sakız 

Vivident’in nefes tazeleyen ve sıvı dolgusuyla ferahlatan efsane draje sakızı “Vivident Full Fresh”, yenilenen formülüyle “Şimdi Daha Ferah”. Kutu ve mega şişeden sonra yeni rulo formundaki ambalajıyla Türkiye sakız pazarında bir ilk!

Her anı özel kılıyor 

Hemington, “Natural Getaway” temasıyla adlandırdığı 2018 İlkbahar Yaz koleksiyonunda, kendi değerinin farkında olan erkeklere sesleniyor.

Bebeksi pürüzlüğe ulaşın

Üzüm çekirdeği yağı, kivi tohumları ve kakao yağı içerikleri ile L’Oréal Paris, yepyeni serisi “Şeker Peelingi” ile cildi bebeksi pürüzlüğe ulaştırmanın en yeni formülünü sunuyor.

Klasik makyaja yeni kimlik

KIKO Milano, etkileyici beyaz kedi gözlere ilham kaynağı oluyor. Podyumların da trendi olan bu görünüm klasik makyajınıza yeni bir kimlik kazandırıyor.

Sportifseverler buraya 

En sevilen spor markaları arasında yer alan Kinetix, Kış 2018 Tekstil Koleksiyonu’nda geçerli “3 Al 2 Öde Kampanyası” ile sportif giyinmeyi sevenleri bekliyor.

Fındığı Doğu Karadeniz’den 

Balparmak’ın yenilikçi ürünü BallıMix, daha yoğun fındık daha kolay sürülür kıvamıyla yeniden sofralarda! BallıMix’in balı Balparmak’tan, fındığı Doğu Karadeniz’den.

Makyaj tazelemeye son 

Max Factor,yeni ve geliştirilmiş Facefinity Compact Pudra ile kadınların güzellik ihtiyaçlarının tümünü karşılıyor. Gün içerisinde makyaj tazeleme stresinden kurtaran Permawear teknolojisine sahip Facefinity Compact Pudra maksimum etki, kolay uygulama ve küçük taşınabilir şekliyle kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Atıştarmalık kategorisine yeni bir pencere

“Dukan Sağlıklı Atıştırmalık Ürünleri” Türkiye’de üretilmeye başlandı. Özel yulaf kepeğinden üretilen üç tatlı, iki tuzlu bisküviden oluşan ürünler atıştırmalık kategorisine yeni bir pencere açıyor.

Gönülleri fethediyor 

Burger King®, hamburger severleri yepyeni lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor. Nefis göğüs fileto eti ile hazırlanan King Fillet Chicken®, Spicy ve Chipotle soslu iki yeni çeşidi ile gönülleri fethedecek.

Yeni oje serisi

Revlon’un kuaför salonlarından ilham alan yeni oje serisi Revlon Holochrome Oje Koleksiyonu ile son yılların trendleri içinde öne çıkan holografik efektleri tırnaklarınıza uygulamak artık çok kolay. 

Yatak odalarına renk katıyor 

Yataş Bedding, Hindistan’ın ruhani atmosferinden ilham alınarak tasarlanan Lotus, Mumbai Nevresim Seti ve İngiliz kumaş desenleriyle göz dolduran Ortensia Nevresim Takımları ile yatak odalarına renk katıyor ve enerjisini yükseltiyor. Size de, görselliği ile büyüleyici bu atmosferi yaşamak kalıyor.

Yeşil çay ve bitki çayı keşfi

Çay konusunda daha çok şey öğrenmek, yeşil çay ve bitki çayı çeşitlerini keşfetmek ve günlük rutinine katmak isteyenleri dünya lideri Starbucks, Teavana® ile Modern Çay Yolculuğu ’na çıkarıyor.

Vücut şeklini alıyor 

By Tonino Lamborghini ve Magniflex markalarının vücut şeklini alan ortopedik, anti alerjik, anti stres ve anti bakteriyel özellikli yeni nesil yatakları bebek, çocuk ve gençlere ihtiyaçları olan sağlıklı uykuyu sunuyor.

Tüketicilerin favori lezzeti 

Uno tatlı atıştırmalık ürünlerine bir yenisini daha ekledi. UNO’nun atıştırmalık kategorisine eklediği en yeni ürünü olan Uno Limonlu Mini Kek, sahip olduğu enfes limon lezzetiyle tüketicilerin favori lezzeti olmaya aday..

 

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı