• $32,3692
  • 34,9614
  • 2325.39
  • 9079.97
7 Ocak 2017 Cumartesi 01:10 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Gardırobu yenileyin 

Mavi’nin kış indirimi, yeni eklenen ürünler ve yüzde 30 ve yüzde 50 arasında değişen indirim oranlarıyla devam ediyor. Yeni yılın ilk günlerinde gardırobunu yenilemek isteyenler, Mavi mağazalarında ve mavi.com online alışveriş sitesinde başlayan indirimle alışverişin keyfini çıkartıyor.

Özenle dizayn edilmiş 

Emporio Armani, renk paletinin zengin tonları ve özenle dizayn edilmiş detayları sayesinde Kış 2017 saat modellerini yepyeni bir boyuta taşıyor. Yeni sezon koleksiyonunda Emporio Armani’nin şık silüete sahip en popüler saat modelleri, yenilikçi ve modern tasarım stiliyle yeniden dizayn ediliyor.

İpeksi dokunuş 

Palmolive Body Butter Vanilya Aşkı, şımartan kokusu ve yumuşak yapısı sayesinde, dokunduğu bedenlere, ipeksi bir dokunuş vaat ederken, olağanüstü bir banyo keyfi yaşatıyor.

Ölü deriyi atın 

Elancyl Gommage Vücut Peelingini, banyo sırasında tüm vücudunuza cilde zarar vermeyen nazik dokunuşlarla uyguladığınızda ölü derinin atılmasını sağlar. İçeriğinde bulunan sarmaşık ekstresinin etkisi ile toksinleri atar, cildi arındırır ve yeniden eski yumuşaklığına, parlaklığına kavuşmasına yardımcı olur. 

Özel formül nemlendirici 

Cilt bakımında dünyanın tercihi, doktorların tavsiyesi olan Cetaphil Dermacontrol serisi yüz nemlendirme losyonu, 
özel formülüyle kış aylarında da cildin yağ dengesini kontrol altında tutarak yüzünüzün ihtiyacı olan nemi sağlıyor.

Ayağınızdan çıkmayacak 

Kış aylarında şıklığı yakalarken aynı zamanda soğuk hava şartlarında hayatın temposunu da hiç kaçırmayanların tercihi olan Desa botlar bu kış da ayağınızdan hiç çıkmıyor. Sizler için özel olarak tasarlanan Desa farklı renk ve model seçenekleriyle kalbinizi fethediyor. 

Geleceğin güzellikleri 

Yükselen mücevher tasarım markası Melis Göral, Mars Koleksiyonu’yla hayal gücüne inananları geleceğin güzelliklerine doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Koruyucu safir, mutluluk getirici yakut ve koşulsuz aşkın taşı zümrüt taşlarının pırlantayla buluştuğu yepyeni Mars Koleksiyonu, zamansız glam rock esintileriyle ışıldıyor.

Büyüleyici sonuç 

Nuxe’ün sahip olduğu 10 patentle en ileri teknoloji ve inovatif serisi Nuxellence® ailesinin en yeni üyesi Nuxellence® Göz Bölgesi Bakım Kremi, tek bir üründe üç etkiyi buluşturuyor ve içeriğinde bulunan çarkıfelek çiçeği ve hiyalüronik asitle büyüleyici bir sonuç vaat ediyor.

Koyu tonlar ön planda

Skagen saatleri, Kış 2017 sezonunda minimalist şıklığıyla cezbeden yeni modelleri sunuyor. Lacivert, siyah ve yeşil gibi koyu tonların ön plana çıktığı yeni sezonda, gümüş ve altın ışıltısı da yılın vazgeçilmez tonları arasında 
yerini almaya devam ediyor.

Saç dökülmesini önlüyor 

Henkel tarafından geliştirilen yeni Syoss Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ve Saç Kremi serisi, yüksek etkili bitkisel kök hücre özlü formülüyle saç köklerini, tellerini ve uçlarını güçlendirerek saç dökülmesini Yüzde 95'e kadar azaltıyor. Her gün kuaförden yeni çıkmış gibi güçlü saçlara sahip olmanıza yardımcı oluyor. 

Doğal dokunuşlar 

Türkiye’nin ilk tasarım iç çamaşırı markası La Dolce Passione, yeni yılı yepyeni bir koleksiyonla selamladı. Siyah ve beyaz renkleriyle saten ipek, dantel ve kadife ipeği ürünlerine dâhil eden marka, klas ve doğal dokunuşlarla yeni koleksiyonunda hem romantik hem de sade çizgileri bir arada sunuyor.

 

Nedime koleksiyonu Akay’da

Türkiye’nin ilk Nedime Koleksiyonu’nu hazırlayan AKAY, Işın Karaca’nın yakın arkadaşları için de gülkurusu renginde nedime kıyafetleri hazırladı.

Erkek modasına hâkim 

Bir süredir erkek modasına hâkim olan Chelsea Botlar, Ayakkabı Dünyası'nın yeni koleksiyonuyla erkeklerin bu kışta tekrardan beğenisine sunuluyor. Chelsea bot modelleri, bu kış erkekleri oldukça dikkat çeken bir dünyaya davet ediyor.

Işıldayan cilt 

Cilt problemlerine savaş açan Garnier, Garnier Skin Naturals Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada ile sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü kazandırıyor,  pratik kullanımı ve işlevselliğiyle tüm alışkanlıkları değiştiriyor.

Göz alıcı renkler 

LG’nin Nano Cell teknolojili 2017 SUPER UHD TV serisi göz alıcı renkleri, Dolby Vision destekli Aktif HDR özelliği ve minimalist tasarımlarıyla üst seviye UHD TV’lerin standartlarını belirliyor.

Özel günlerinize anlam katıyor

Özel dikim gelinlikleriyle adından söz ettiren Aslı Kongel, gelin adaylarının rüyalarını en güzel günlerinde gerçeğe dönüştürüyor. Kaliteli kumaşları ve el işçiliğiyle, sade ve bir o kadar da zarif çizgileri gelinlik tasarımlarında buluşturan Aslı Kongel, özel günlerinize anlam katmaya devam ediyor.

Pürüzsüz etki 

“Sağlıklı bakım herkesin hakkı” diyen COSMED, Ultrasense Yatıştırıcı S.O.S Krem Jel ile hassaslaşan cildinizi anında sakinleştiriyor. Cilt üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturan ürün, pürüzsüz ve yumuşak bir etki sağlıyor.

Her zevke uygun 

Deichmann’ın bot koleksiyonunda yer alan, birbirinden güzel ve kullanışlı modeller, her kadının zevkine uygun. Biker, chelsea, postal, içi kürklü ve topuklu botlar gardıropların kurtarıcı parçaları arasında yerini alıyor.

Su geçirmez yapı

Vans, All Weather Mountain Edition koleksiyonunda yer alan parkalarla moda severlerin gözdesi oluyor. Su geçirmez yapıdaki yenilikçi ceketler yağmurlu havalara birebir. Kuş tüyü hafifliğindeki PrimaLoft ile üretilmiş mont 
sıcaklık, nefes alabilirlik ve su geçirmezliği aynı anda sunarak keyifli bir kışın habercisi oluyor. 

Banyoları baştan yaratıyor 

Graniser Seramik tablo gibi bir ürünle banyoları baştan yaratıyor. Farklı renk tonlarıyla kurgulanmış stilize çiçeklerin 
kompozisyonundan oluşan Floria serisi, açık ve koyu gri karolarla banyolara yeni bir şıklık katıyor.

Anne adaylarının ilgi odağı

The Grand Tarabya’da uygulanmaya başlayan ‘İlk terapi masajı’ rahat ve sıkıntıdan uzak bir doğum gerçekleştirmek isteyen anne adaylarının büyük ilgisini çekiyor.

Modern çizgiler 

Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan üçüncü koleksiyon olan ‘İnci Deri 2017 Kış Koleksiyonu’nda modern çizgiler ilham veren aksesuarlarla tamamlanırken; zamansız moda anlayışı yeniden yorumlanıyor. 

Özel aksesuarlar 

Gigii’s’in ilk exclusive koleksiyonu yeni yılın ilk ayında modaseverlerin beğenisine sunuldu. Exclusive koleksiyonundaki ince dokunuşlarla Gigii’s ’in çok sevilen basic kalıpları; işlemeler ve özel aksesuarlarla zenginleştirildi.

 

 

 

 

 

 

 

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür