• $32,3675
  • 34,9861
  • 2325.26
  • 9079.97
7 Ocak 2017 Cumartesi 01:00 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta ne yapsak"

EMİNE BIYIK

 

emine.biyik@aksam.com.tr

BUGÜN

KONSERLER

Tan Taşçı Ankara’da

Türk Pop Müziği’nin sevilen seslerinden Tan Taşçı, bu akşam 22.00’de Jolly Joker Ankara sahnesinde... Taşçı, büyük ilgi gören albümünden şarkılarla Ankara'daki sevenleriyle buluşuyor. 

Müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor

Halil Sezai, ‘Ervah-ı Ezel’ albümü ve hit parçalarıyla bu akşam 22.00’de Jolly Joker Beyoğlu sahnesinde...

Redd Denizli sahnesinde

Türkiye rock müzik sahnesinin güçlü isimlerinden Redd, bu akşam 21.00’de Route Denizli sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

Hafızalardan silinmeyen şarkılar

Türkiye'nin önemli sanatçılarından Zuhal Olcay, bu akşam 22.30’da KadıköySahne'de sevenleriyle buluşuyor.

Bu geceyi kaçırmayın!

Demet Akalın'ın sahne performansını sevenler ve arka arkaya hit şarkı dinlemek isteyenler bu geceyi kaçırmasın! Sahne İstanbul Etiler’de saat 23.00’te sahne alacak şarkıcı, konserde hem yeni albüm şarkılarından hem de yıllara meydan okuyan şarkılarını seslendirecek.

YARIN

KONSER-TİYATRO-MÜZİKAL

Sevenlerine beşinci mevsimi getiriyor

Halk müziği yorumcusu Hüseyin Turan,  bu akşam 20.00’de Amntakya Meclis Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşuyor. Turan, Anadolu’dan koca bir nefes alıp, Azerbaycan selamına Urfa’dan kardeşlik katıp Trakya’dan umut 
ekleyip sevenlerine beşinci mevsimi getiriyor.

Kadınların hayata bakışına bir ayna tutuyor

Televizyon ve sinema dünyasının sevilen oyuncusu Günay Karacaoğlu, tek kişilik komedi Basit Bir Ev Kazası’yla bu akşam 19.00’da Massk SAHNE Sarıyer’de... Oyunda Karacaoğlu, kadınların, aşka, evliliğe, aile 
kavramına ve genel olarak hayata bakışına bir ayna tutuyor. Bunu yaparken kimi zaman güldürüyor, kimi zaman hüzünlendiriyor.

Alaturka komedi

İki Efendinin Uşağı Alaturka oyunu bu akşam 18.00’de BO Sahne Cihangir’de seyircisiyle buluşuyor. İtalyan yazar Carlo Goldoni’nin yüzyıllardır dünya çapında büyük ilgi gören klasik komedyası, dört kişilik canlı orkestra eşliğinde ‘Alaturka’ bir komedi olarak sahneleniyor.  

PAZARTESİ

Tiyatro

Uzun bir aradan sonra yine sahnede

Erdal Özyağcılar uzun bir aradan sonra Donald Churchill'in yazdığı ve Füsun Günersel'in dilimize çevirdiği ‘Hoş Geldin Boyacı’ ile bu akşam 20.30’da KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi’nde yeniden sahnede...

SALI

Konser-Tiyatro

Kulaklarınızın pasını silecek

Pop-rock sahnemizin başarılı şarkıcı, şarkı sözü yazarlarından Feridun Düzağaç, bu akşam 21.00’de Zorlu PSM sahnesinde… 

Yerinizi hemen ayırtın

Shanette ile Jack'in komik hikâyesini anlatan ‘İki Bekar’ tiyatro oyunu, bu akşam 20.30’da ODTÜ Kültür Merkezi Ankara’da... Geç kalmadan yerlerinizi hemen ayırtın.

ÇARŞAMBA

Tiyatro-Konser

Ölüm Yakalar 

İbrahim Kendirci›nin yönettiği ‘Ölüm Yakalar’ tiyatro oyunu bu akşam 20.00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’nda sizlerle buluşuyor. Fransız bir karı-koca ve iki arkadaşının hafta sonları düzenli olarak yaptıkları kampta başlarına gelen talihsiz olayın doğurduğu sonuçları anlatıyor.

Hayranları için söyleyecek

Gerek şarkıları gerekse sahne performanslarıyla milyonları kendine bağlayan Yıldız Tilbe, her çarşamba Masquerade Club İstanbul'da sahne alıyor. Tilbe, bu muhteşem gecede en sevilen şarkılarını sizler için seslendiriyor.

PERŞEMBE

Tiyatro-Müzikal

Sessizliğin gücünü sahneye taşıyor

Nina Raine’in 2010’da yazdığı İngiltere, Amerika ve birçok ülkede büyük yankı uyandıran ödüllü oyunu Tribes-
Kabileler, B Planı farkıyla bu akşam 20.30’da Massk SAHNE Sarıyer’de... İletişim, aile ve sevgi üçgenini hepimizin tanıdığı bir kabilenin ağzından anlatan oyun, sessizliğin gücünü sahneye taşıyor. 

Opera dünyasının iki yıldızı

Opera dünyasının iki yıldız yorumcusunun müzikal düellosu bu akşam 20.30’da 4. Levent İş Sanat’ta…

CUMA

Konser-Tiyatro

Akustik Projesi’yle Beşiktaş’ta

Pop müziğinin önde gelen isimlerinden Gökhan Türkmen, geçtiğimiz sene yoğun ilgi gören ve büyük beğeni toplayan Akustik Projesi'yle bu akşam 20.30’da IF Performance Hall Beşiktaş'ta...

Bu oyunda bir terslik var!

Lerzan Pamir'in yönettiği ‘Yoldan Çıkan Oyun’ adlı tiyatro oyunu, bu akşam 21.00’de izleyicisiyle buluşuyor. İzleyicilerese birbirinden komik tersliklere kahkahayla karşılık vermek durumunda kalıyorlar.

KİTAP

Aşk Her Yerde

Kalust Şalcıoğlu’ndan aşka ve yaşama dair her şey... Sessizliğin içinde ses olmak için dile gelen sözcükler ‘Aşk Her Yerde’ kitabında bir araya geldi. İnkılâp Kitabevi etiketiyle Türkiye genelinde tüm kitapçılardaki raflarda yerini aldı. 

Bir Bedende İki Kadın 

Yazar Sibel Yılmaz, bu kitabında içimizde sakladığımız, olmak isteyip de olamadığımız, cesaret edip ortaya çıkaramadığımız, özgürleştiremediğimiz diğer yanımızı anlatıyor. Kendisiyle yüzleşebilen, içine bakabilen her insanın kendi hayatının başkahramanı olduğuna inanıyor. 

Mekân

Şehrin yeni buluşma adresi: Fahham Kuruçeşme

Osmanlıcada kömürcü anlamına gelen Fahham Kuruçeşme, bildiğiniz nargilecilerden çok farklı... Köklü görünümüyle geleneksel, hizmet anlayışı ve geometrik çizgileriyle modern bir kimlik sergileyen mekân, misafirperver bir anlayışla ziyaretçilerine farklı lezzetler sunmayı hedefliyor. Doğu ve Batı senteziyle harmanlanan mönüsüyle büyük ilgi gören Fahham, sabah kahvaltısından, öğle ve akşam yemeğine, özel içeceklerden, Mısır ve Ortadoğu ile harmanlanan nargile keyfine kadar günün her saati misafirlerine farklı lezzetler sunmayı hedefliyor. Bilgi ve rezervasyon için: (212) 358 58 54 

Fark yaratan kahvaltı yaklaşımı 

Radisson Blu, uzun yıllardır misafirleriyle buluşturduğu Super Breakfast deneyiminin yenilenen konseptini Türkiye’deki misafirlerinin beğenisine sunuyor. Radisson Blu kalitesinde etkileyici bir görsellikle sunulan; mevsime uygun, yerel ve sağlık konusunda duyarlı lezzetlerle zenginleştirilen Super Breakfast, su ve karbon ayak izini yüzde 20 oranında azaltıyor. Etkileyici bir görsellik ve sunumla birleştirilen bu sağlıklı ve lezzetli kahvaltı hizmetinin temel unsurları arasında mevsime göre şekillenen mönü, yerel lezzetlerle oluşturulan içerik, özel beslenme tercihlerine uygun seçenekler ve her Radisson Blu’da bulunan üst düzey standart lezzetler yer alıyor. Bilgi ve rezervasyon için: (212) 310 15  

SERGİ

Gerçekçi arayışlar ve anlayışlar

Gama Art Gallery, genç kuşağın başarılı sanatçılarından Yiğit Dündar’ın Uyanış adlı sergisine 20 Ocak tarihine kadar ev sahipliği yapıyor. Klasikleşmiş dönem Rönesans ve Barok tarzının günümüze uyarlanmış daha modern anlamda yorumlanmış tarzda eserler üreten ressam ‘çağdaş resim sanatında figürcü ve gerçekçi arayışlar ve anlayışlar’ arasında kişisel bir anlatım diline ulaşmayı hedefliyor. Önemli etkilerin peşinde koşan fakat aynı zamanda kendi resminin doğasını da kaybetmeyen sanatçı her resminde konu olarak insanı ele alıyor. İnsan hep eylem halinde, zamanla yarışma bir yere yetişme çabasında, bir sonrakini planlama peşinde. Bir şeyler başarmak, kalıcı eserler bırakmaya çalışmak, yarını güvence altına almak, çok çalışmak ve çok başarılı olmak gibi beklentilere sahip. 

Küresel iklim değişikliğine dikkat!

Alarko Carrier’ın, iklim değişikliğinin doğal hayatta neden olduğu yıkıma dikkat çekmek amacıyla 3 yıldır düzenlediği fotoğraf yarışmasında dereceye giren toplam 39 fotoğraf, 11-25 Ocak tarihleri arasında, Beyoğlu’ndaki İstanbul Fotoğraf Galerisi’nde sergilenecek. Seçici kurulunda, Sinem Yörük, Şükran Moral, Merih Akoğul, Alper Kaptanoğlu, Ani Çelik Arevyan, Ahmet Erdem, Leyla Alaton gibi isimler bulunan yarışmada, iklim değişikliğinin yarattığı tahribatı çarpıcı karelerle gözler önüne seren 3.850’ye yakın fotoğraf değerlendirildi. Yaşayan bir sanat alanı yaratmak ve fotoğraf sanatını toplumun her kesimine ulaştırmak amacıyla kurulan İstanbul Fotoğraf Galerisi’ndeki sergi, salıdan cumartesiye her gün 11.30-19.00 saatleri arasında ücretsiz gezilebilir.

 

 

 

 

 

 

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür