İngiltere Panama'yı 6-1 mağlup ederek grupta puanını 6'ya çıkardı

2018 Dünya Kupası G grubu ikinci maçında İngiltere ile Panama karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 6-1 gibi farklı bir skorla kazanan İngiltere, 2'de 2 yaparak bir üst tura çıkmayı garantiledi.

İngiltere Panama'yı 6-1 mağlup ederek grupta puanını 6'ya çıkardı

2018 FIFA  Dünya Kupası'nda İngiltere, tarihinde ilk kez organizasyonda boy gösteren Panama'yı 6-1'lik skorla dağıttı ve 2. tura adını yazdırdı.

Panama'nın tarihi golü Baloy'dan

62'de sahanın yıldızı Kane kendisinin 3., İngiltere'nin 6. golünü kaydetti: 6-0. 78'de Baloy, Panama'nın Dünya Kupası tarihindeki ilk golünü attı ve skoru tabelaya yazdı: 6-1.

İLK 11’LER

İngiltere: Pickford, Maguire, Stones, Walker, Trippier, Young, Henderson, Lingard, Loftus-Cheek, Sterling, Kane

Panama: Penedo, Murillo, Torres, Escobar, Davis, Gomez, Barcenas, Cooper, Godoy, Rodriguez, Perez

İngiltere 6-1 Panama | MAÇ SONUCU

Goller: Dk.8, 40 Stones, Dk.22, 45+1, 62 Kane, Dk.36 Lingard, Dk.78 Baloy

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk.4 Edgar Barcenas önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Edgar Barcenas tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

Dk.5 Panama takımı Anibal Godoy ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Anibal Godoy tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

Dk.8 GOOOLL!! John Stones, köşe atışından gelen topa iyi yükselip güzel bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderiyor (1-0)

Dk.16 Bu dakikada Panama takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor. Şutu çeken isim Edgar Barcenas.

Dk.22 GOOOLL!! Harry Kane penaltı atışında topu ağlara gönderiyor (2-0)

Dk.23 İngiltere takımında Ruben Loftus-Cheek hakem Ghead Grisha tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dk.29 Bu dakikada Panama takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gidiyor. Şutu çeken isim Jose Luis Rodriguez.

Dk.36 GOOOLL!! Jesse Lingard, ceza yayından uzak köşeye harika bir plase vuruşla topu ağlara gönderiyor (3-0)

Dk.40 GOOOLL!! John Stones tabelayı 4-0 olarak değiştiriyor.

Dk.40 Ceza sahası içinde topla buluşan Raheem Sterling, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Jaime Penedo kurtarıyor.

Dk.42 İngiltere takımı Jesse Lingard ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Jesse Lingard tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

Dk.44 Panama takımında Fidel Escobar, sarı kart görüyor.

Dk.45 GOOOLL!! Harry Kane penaltı atışında topu ağlara gönderiyor (5-0)

Dk.45 Maçın ilk yarısı 5-0 sonuçlanıyor.

Dk.62 GOOOLL!! Harry Kane, İngiltere adına topu ağlara gönderen isim. Şimdi durum 6-0. Ruben Loftus-Cheek, gol pasını veren isim.

Dk.63 İngiltere takımında oyuncu değişikliği; Harry Kane oyundan çıkarken Jamie Vardy oyuna giren isim.

Dk.63 İngiltere takımında oyuncu değişikliği; Jesse Lingard oyundan çıkarken Fabian Delph oyuna giren isim.

Dk.66 Ceza sahası içinde topla buluşan Michael Murillo, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Jordan Pickford kurtarıyor.

Dk.69 Panama takımında oyuncu değişikliği; Edgar Barcenas oyundan çıkarken Abdiel Arroyo oyuna giren isim.

Dk.69 Panama takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Gabriel Gomez çıkıyor ve yerine Felipe Baloy oyuna giriyor.

Dk.70 İngiltere takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Kieran Trippier çıkıyor ve yerine Danny Rose oyuna giriyor.

Dk.72 Panama takımında Michael Murillo hakem Ghead Grisha tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dk.73 Ceza sahası içinde topla buluşan Jordan Henderson, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

Dk.76 Panama takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Roman Torres tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

Dk.78 GOOOLL!! Felipe Baloy, Panama adına topu ağlara gönderen isim. Şimdi durum 6-1. Golün asistini yapan isim Ricardo Avila.

Dk.82 İngiltere takımı Raheem Sterling ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Raheem Sterling tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

Dk.90 Ceza sahası içinde topla buluşan Blas Perez, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

Dk.90 Jose Luis Rodriguez rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

Dk.90 Karşılaşma sona eriyor. (6-1)

Tüm Dünya Kupası haberleri için tıklayın