Ürdün Prensesi İran'a karşı mı savaşacak?
Ürdün Prensesi İran'a karşı mı savaşacak?

Ürdün Prensesi İran'a karşı mı savaşacak?

İsrail, saldırıya karşılık verecek mi?
İsrail, saldırıya karşılık verecek mi?

İsrail, saldırıya karşılık verecek mi?

İran ve İsrail arasında 'nükleer' gerginlik!
İran ve İsrail arasında 'nükleer' gerginlik!

İran ve İsrail arasında 'nükleer' gerginlik!

İsrail cephe mi genişletiyor?
İsrail cephe mi genişletiyor?

İsrail cephe mi genişletiyor?

İsrail'in yakalayamadığı 'misafir' kod adlı Muhammed Deif kimdir?
İsrail'in yakalayamadığı 'misafir' kod adlı Muhammed Deif kimdir?

İsrail'in yakalayamadığı 'misafir' kod adlı Muhammed Deif kimdir?

İsrail ordusunun kanlı mazisi: Haganah
İsrail ordusunun kanlı mazisi: Haganah

İsrail ordusunun kanlı mazisi: Haganah

Maymunlar kenti istila etti!
Maymunlar kenti istila etti!

Maymunlar kenti istila etti!

İran'ın Sudan'da ne işi var?
İran'ın Sudan'da ne işi var?

İran'ın Sudan'da ne işi var?

Gazzelileri hayatta tutan bitki: Khobeza
Gazzelileri hayatta tutan bitki: Khobeza

Gazzelileri hayatta tutan bitki: Khobeza

Netanyahu saldırı tarihini belirledi!
Netanyahu saldırı tarihini belirledi!

Netanyahu saldırı tarihini belirledi!

En ilginç bayram gelenekleri!
En ilginç bayram gelenekleri!

En ilginç bayram gelenekleri!

İsrail Gazze'yi işgal mi edecek?
İsrail Gazze'yi işgal mi edecek?

İsrail Gazze'yi işgal mi edecek?

Haftalık burç yorumları(25 Ocak-31 Ocak 2021)

Astrolog Ceylin Çelebi haftanın burç yorumlarını AKŞAM TV'ye değerlendirdi.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Terazi, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları yeni haftaya nasıl başlayacak? Merkür retrosu ve dolunay burçları nasıl etkileyecek?

25 Ocak – 31 Ocak haftası aşk, ekonomi ve sağlık konularında burçları neler bekliyor? İkizler burçları yanlış anlaşılmalara açık bir dönemdesiniz. Boğalar için finansal kazanımlar ön plana çıkıyor. Aslanlar hafta ortası ani gerilimlere açık olabilirsiniz. Astrolog Ceylin Çelebi, daha fazlasını AKŞAM TV için değerlendirdi.

25 Ocak – 31 Ocak haftası hangi burçlar şanslı, hangi burçlar şanssız? Nelere dikkat edelim?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, 25 Ocak haftasına Ay İkizler burcunda başlıyoruz. Pazartesi gecesi Ay Neptün zorlayıcı açısının etkisiyle iletişimde hassas enerjiler öne çıkabilir. Pazartesi günü saat 21:52’de Ay Yengeç burcuna geçiş yapacak. Ailenizle ilgili temalar pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren öne çıkıyor olacak. Saat 10:17 ile 21:52 arasında yeni bir iş başlatmamanız Ay boşlukta olacağı için önem kazanıyor. Perşembe günü Ay burç değiştirerek Aslan burcuna geçiş yapacak. Aynı günün akşamı saat 22:16’da Aslan burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Çocuklarınızla ilgili veya bekarsanız aşk hayatınızı etkileyecek olan Dolunay ile birlikte birtakım tamamlanmalar söz konusu olabilir. Sizleri mutlu edecek gelişmeler meydana gelebilir. Cumartesi günü Ay Başak burcuna geçiş yapacak. Sizlere eviniz ve işyeriniz ile ilgili düzenlemeniz, ayıklamanız gereken şeyler açısından kolaylık sağlayacak bir enerji veriyor olacak. 30 Ocak günü Merkür retrosu başlıyor. Sosyal çevrenizle olan görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar önümüzdeki 21 günlük süreçte meydana gelebilir. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, 25 Ocak Ay İkizler burcunda ve parasal konularınızla ilgili yoğun iletişim içerisinde olacağınız bir pazartesi gününe vurgu yapıyor. Ancak görüştüğünüz kişilerin güvenilir olup olmadığından emin olmanızda yarar var. Salı günü Güneş Uranüs karesi üst ve otorite figürlerinizle gerilimler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bu etkilere karşı dikkatli olmanızda yarar var. 28 Ocak Perşembe günü Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizlerin ev, yuva ve ebeveynlerinizle olan işlerinizde daha önce başlattığınız birtakım işlerinizin şimdi tamamlanması ve görünür olmasını sağlıyor olacak. Aynı gün meydana gelecek olan Venüs Plüton kavuşum açısı aşk ilişkilerinizde kıskançlıktan doğabilecek sorunları öne çıkarabilir. Hafta sonu Ay Başak burcunda ilerliyorken çocuklarınızın işleri ile ilgili düzenlemek, toparlamak istediğiniz işleri açısından verimli bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Merkür retrosu cumartesi günü başlıyor olacak. Kariyerinizle ilgili konularda retronun etkilerini yaşıyor olacaksınız. Daha önce başvurmuş olduğunuz bir iş ile ilgili dönüş ve netleşme 22 Şubat’a kadar meydana gelebilir. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 25 Ocak haftasına Ay sizlerin burcunda başlıyor olacağız. Bireysel görüşmelerinizde yanılgılara açık olabilirsiniz, temkinli olmanızda yarar var. Çarşamba günü ikili ilişkilerinizde zorlanmalarınız olabilir. Bilhassa akşam saatlerinde partnerinizle fazla ipleri koparmaya dönük enerjiler içinde olabilirsiniz. Perşembe günü Aslan burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Gün içerisinde gergin açılar olsa da Aslan dolunayını yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili konularda önemli tamamlanmalar yaşayarak deneyimliyor olacaksınız. Aynı zamanda aldığınız bir eğitim ile ilgili de bir konunun sonuna gelebilir, mükafatınızı alabilirsiniz. Cumartesi günü yönetici gezegeniniz Merkür Retro hareketine başlıyor olacak. Takip eden 21 gün boyunca iletişim ve görüşmelerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Ay Başak burcunda evinizle ilgili düzen ve temizlik konularına vakit ayırabilirsiniz. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 25 Ocak haftasına Ay sizin arka alanınızda başlıyorsunuz dolayısıyla rüyalarınız öne çıkabilir. Pazartesi gecesi hassas enerjiler içerisinde olabilirsiniz. Pazartesi akşamı saat 21:52’de Ay sizlerin burcuna geçecek. Saat 10:17 ile 21:52 arasında yeni bir iş başlatmamanız ve elinizde kalan işlerinizi tamamlamanız iyi olur. Perşembe günü Aslan burcunda ve parasal konularınızla ilgili durumların daha net görünür olmasına olanak sağlayacak bir Dolunay meydana geliyor. Dolunay öncesinde biraz gerginlikler yaşayabilirsiniz bilhassa aşk ilişkilerinizle ilgili kıskançlık nedeniyle gerilimler söz konusu olabilir. Hafta sonu Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Cumartesi günü Retroya dönecek olan Merkür’ün zorlayıcı etkilerini en çok ortak paylaşımlarınız ile ilgili konularda ve ödemelerinizle ilgili olarak yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizi planlarken nereye ne gönderdiğinizi iki kez kontrol etmenizde yarar var. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, haftaya İkizler burcunda ve arkadaş çevrenizle yoğun bir iletişim içinde olarak başlıyor olacaksınız. Hafta ortasında partnerinizle ani gerilimler içerisinde olabilirsiniz zira salı günü gökyüzünde Güneş ile Uranüs arasındaki zorlayıcı açı hayli dikkat çekiyor. Perşembe günü sizin burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Sağlığınızla ilgili konular başta olmak üzere daha öncesinde başlatmış olduğunuz işlerinizle ilgili sürüncemede kalmış birtakım işleriniz artık netlik dolunayın etkili olacağı 15 günlük süreçte netlik kazanabilir. Cuma günü Güneş ile Jüpiter arasındaki etkileşim nedeniyle çevrenizdeki kişilere yapabileceğinizden fazlasını söz vermemeye dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda hafta biterken başarılı işlere de imza atabilirsiniz. Cumartesi günü Ay Başak burcunda parasal konularınızla ilgili konularınızda düzenlemeler içerisinde olabilirsiniz. Aynı gün Merkür karşıt burcunuz Kova’da geri hareketine başlıyor olacak. İkili ilişkilerinizde iletişiminizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz gereken 21 günlük bir süreç sizleri bekliyor olacak. Aynı zamanda bu dönemde bir anlaşma ve sözleşme imzalamanız da gerekirse dikkatli bir şekilde bunu ele almanızı gerekecektir. Daha önceden başlatılan bir iş değilse ertelemeniz eğer mümkünse daha sonradan sıkıntı yaşamamanız adına daha iyi olabilir. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, Kariyer konularınızla ilgili olarak yoğun bir iletişim günü pazartesi günü sizleri bekliyor. Pazartesi gecesi internet üzerinden veya yüz yüze görüştüğünüz kişilere dikkat etmenizde yarar var zira kandırılmaya açık bir enerjide olabilirsiniz. Salı günü Güneş Uranüs karesi çalışma arkadaşlarınızla aranızda birtakım konularda fazla tepkisellik nedeniyle yaşanabilecek gerilimlere işaret ediyor. Perşembe günü Aslan burcunda meydana gelecek olan dolunay arka planda yürütülen işlerinizin daha görünür bir hale gelmesi açısından önem kazanıyor olacak. Bununla birlikte sizden saklanan sırlarda bu dönemde ortaya çıkabilir. Hafta sonu ay burcunuzda ilerliyor olacak. Dolunay sonrasında Ay’da küçülme fazında ilerliyorken diyete başlamak adına uygun bir zaman dilimindesiniz. Cumartesi günü Merkür retro hareketine başlıyor olacak. Mesleki alanlarınızdaki çalışmalarınızda işlerinizi istediğiniz hızda ilerletemeyebilirsiniz bu süreçte. Günlük kullandığınız teknolojik eşyalarınızda bozulmalar da meydana gelebilir. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, 25 Ocak haftasına Ay sizin gibi bir hava elementi olan İkizler burcunda başlıyoruz. Sabah saatlerinde Ay Merkür üçgen açısı kesinleşeceğinden önemli görüşmelerinizi sabah erken saatlere almanız iyi olabilir. Ancak saat 10:17 sonrasından 21:52’ye kadar olan süreçte Ay boşlukta ilerliyor olacak. Elinizde kalan işlerinizi tamamlamanız yerinde olacaktır. Salı günü enerjileri Güneş ile Uranüs arasındaki zorlayıcı açı nedeniyle gergin olabilir. Çocuklarınızın isyankâr davranışları sizi gerginleştirebilir. Aynı zamanda ani kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz, hafta ortasında fazla riskli aktivitelerde bulunmamanız daha doğru olabilir. Perşembe günü Aslan burcunda meydana gelecek olan Dolunay kariyer gelirinizle ilgili daha önceden başlatmış olduğunuz işlerinizde gözle görülür sonuçlar elde etmenize olanak sağlayabilir. Aynı zamanda arkadaş çevrenizde daha fazla öne çıkabilirsiniz. 30 Ocak Cumartesi günü Merkür geri hareketine başlıyor olacak. Çocuklar, borsa ve benzeri risk aldığınız işleriniz varsa Merkür retrosunun etkin olacağı 21 günlük süreç boyunca daha fazla kontrollü gitmenizde yarar var. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 25 – 31 Ocak haftasına Ay İkizler burcunda ve ödemelerinizle ilgili konulara odaklanarak başlıyor olacaksınız. Ortak paylaşımlarınızla ilgili olarak hassas enerjiler içerisinde olabilirsiniz. Salı günü ev içerisinde gerginlikler meydana gelebilir. Bilhassa ailenizle birlikte yaşıyorsanız ebeveynlerinizin ani karar değişiklikleri ve olaylara tepkisel yaklaşımları sizleri olumsuz etkileyebilir. Çarşamba günü özel ilişkilerinizde karşılıklı olarak çekişmeler meydana gelebilir. Dolunay öncesinde hassasiyetiniz de yüksek olabilir. 28 Ocak günü kariyer evinizi etkileyecek önemli bir Dolunay meydana geliyor. Kariyerinizle ilgili konularda çok daha görünür olmanızı sağlayacak önemli adımlarınız sonuç bulabilir ve arzu ettiğiniz başarıyı bu süreçte yakalayabilirsiniz. Cuma günü özellikle önemli bir konuda başarılı bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Cumartesi günü itibariyle evinizde kullandığınız teknolojik aletlerinizde birtakım bozulmalara, aksaklıklara sizleri maruz bırakabilecek Merkür retrosu başlıyor. Bu süreçte yeni bir teknolojik alet almamanız iyi olacaktır. Haftasonu arkadaşlarınızla olan görüşmeleriniz hız kazanabilir. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, ocak ayının son haftasına Ay sizin gibi değişken bir burç olan İkizler burcunda başlıyoruz. Pazartesi günü görüşmelerinizi sabah erken saatlere almanız ve ne zamandır bekleyen anlaşmalarınızı yoluna sokmak adına kullanabileceğiniz pozitif enerjiler var. Salı günü gergin bir enerji güne hâkim olacak. Öfke patlamalarına açık olabilirsiniz. Bilhassa yakın çevrenizle olan iletişiminizde bugün daha sakin gitmenizde yarar var. 28 Ocak Perşembe günü Aslan burcunda meydana gelecek olan Dolunay sizler için yurtdışı ve yabancılarla ilgili olan işlerinizde bu dönemde daha görünür sonuçlar elde etmenizi sağlarken aynı zamanda yaptığınız işlerle ilgili olarak da öne çıkmanızı sağlıyor olacak. 30 Ocak Cumartesi günü iletişim konuları dikkat çekiyor. Karşılıklı çekişmeler meydana gelebilir. Aynı gün Merkür retro hareketine başlıyor olacak. İletişim ile ilgili konularda 22 Şubat tarihine kadar zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda eğitim alıyorsanız bir şeyleri yeniden ele alıp değerlendirmek adına da olumlu kullanabilirsiniz. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 25 Ocak haftasına pazartesi günü mesleki konularınızda görüşmelerinizin yoğun olacağı bir şekilde başlayabilirsiniz. Salı günü parasal konularda gerginliklere dikkat etmenizde yarar var. Ani alacağınız kararlar sizi sonrasında zora sokabilir. Fazla tepkisel davranmamaya özen göstermelisiniz. Hafta ortasında ikili ilişkilerinize odaklanıyor olacaksınız. Çarşamba günü kıskançlık nedeniyle partnerinizle karşı karşıya gelebilirsiniz. Perşembe günü Aslan burcunda meydana gelecek olan Dolunay miras veya nafaka benzeri bir işinizle ilgili net sonuçlar elde etmenizi sağlayacak. Cuma günü parasal konularda fazla bonkör davranabilir, elinizdekinden fazlasını harcayabilirsiniz. 30 Ocak günü Merkür retrosu başlıyor olacak. Bilhassa parasal kazanımlarınızda önümüzdeki 21 günlük süreçte aksamalar söz konusu olabilir. Sözünü aldığınız ödemelerinizde gecikmeler yaşanabilir. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, İkizler burcunda ocak ayının son haftasına başlıyoruz. Çocuklarınızla ilgili konularda iletişimleriniz pazartesi günü artabilir. Saat 10:17 ile 21:52 arasında yeni bir iş başlatmamanız Ay boşlukta seyrinden dolayı iyi olacaktır. Salı günü olaylara fazla tepkisel yaklaşabilirsiniz. Perşembe günü karşıt burcunuz Aslan’da meydana gelecek olan Dolunay öncesinde gerginlikleriniz olağandır. Aslan burcundaki Dolunay ikili ilişkilerinize vurgu yapıyor olacak. Uzun bir ilişki içindeyseniz evlilik için bu süreçte adım atabilir, ilişkinizde oturmayan durumlara netlik kazandırabilirsiniz. Cuma günü önemli bir başarıya imza atabilirsiniz. 30 Ocak günü Merkür sizlerin burcunda geri hareketine başlıyor olacak. Bu süreçte kendinizle ilgili her konuyu içsel olarak ele alabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamanız içinde bu süreci değerlendirebilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, 25 Ocak haftasına girerken evinizle ilgili konular öne çıkıyor olacak. Pazartesi gecesi görüştüğünüz kişilere dikkat etmenizde yarar var zira Ay ile Neptün arasındaki zorlayıcı açı kandırılmalara açık bir enerji içerisinde olmanızı sağlayabilir. Salı günü arka plandaki işlerinizle ilgili olarak fazla tepkisel davranmanıza sebep olabilir. Kazalara meyilli olabilirsiniz. Dikkatli olmanızda yarar var. Perşembe günü meydana gelecek olan Aslan dolunayı mesleki konularınızda ve varsa altınızda çalışan kişilerle ilgili olarak durumların daha net görünür olmasına olanak sağlayacak. Cuma günü Güneş Jüpiter kavuşum açısı arka plandaki işlerinizde bir düzen oturmanızda başarılı olmanızı sağlayacaktır. 30 Ocak günü Merkür retrosu yine arka plandaki işlerinizde etkisini gösteriyor olacak. Merkür retrosu sürecinde geçmişten birçok konu rüyalar yoluyla sizleri zihinsel anlamda meşgul edebilir. Geçmişte bıraktığınız kişiler ve işleriniz bu süreçte karşınıza çıkabilir. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Editör: Ayşe Tunalı / ayse.tunali@turkmedya.com.tr

Kurgu: Eda Cabul

  • Kategori:
    ANALİZ
  • Eklenme Tarihi:
    24.01.2021 10:27
  • Güncellenme Tarihi:
    12.02.2021 11:38
  • Kategori Videoları
Diğer İçerikler
title
 SEÇMEN SANDIKTA NE MESAJ VERECEK?

SEÇMEN SANDIKTA NE MESAJ VERECEK?

title
31 MART AKŞAMI İSTANBUL KİME EMANET EDİLECEK?

31 MART AKŞAMI İSTANBUL KİME EMANET EDİLECEK?

title
CHP'Lİ SEÇMEN PARA KULELERİNE NE DİYOR?

CHP'Lİ SEÇMEN PARA KULELERİNE NE DİYOR?

title
İstanbul'da Hangi Aday Önde?

İstanbul'da Hangi Aday Önde?

title
TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK

TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK

title
İstanbul'un ulaşım çilesi ne olacak?

İstanbul'un ulaşım çilesi ne olacak?

title
MERAL AKŞENER NEDEN SEÇMENLE TARTIŞTI?

MERAL AKŞENER NEDEN SEÇMENLE TARTIŞTI?

title
İŞTE SON ANKET ÇALIŞMALARI

İŞTE SON ANKET ÇALIŞMALARI

title
İSTANBUL'UN ULAŞIM ÇİLESİ NEDEN?

İSTANBUL'UN ULAŞIM ÇİLESİ NEDEN?

title
MİLLİ MUHARİP UÇAK KAAN GÖKYÜZÜNDE

MİLLİ MUHARİP UÇAK KAAN GÖKYÜZÜNDE

title
ESENYURT TAVİZİNDEN SONRA SIRADA NE VAR?

ESENYURT TAVİZİNDEN SONRA SIRADA NE VAR?

title
HİLMİ DAŞDEMİR SON ANKET ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

HİLMİ DAŞDEMİR SON ANKET ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

title
AK Parti yerel seçimlere nasıl giriyor?

AK Parti yerel seçimlere nasıl giriyor?

title
MUHALEFETTE NELER OLUYOR?

MUHALEFETTE NELER OLUYOR?

title
İZMİR YEREL SEÇİMDE NE DİYECEK?

İZMİR YEREL SEÇİMDE NE DİYECEK?

title
KANDİL-CHP ARASINDA PAZARLIK YAPILDI MI?

KANDİL-CHP ARASINDA PAZARLIK YAPILDI MI?

title
SEÇİM YAKLAŞTI… TELAŞ MI BAŞLADI?

SEÇİM YAKLAŞTI… TELAŞ MI BAŞLADI?

title
ASRIN FELAKETİNDE 1 YIL GERİDE KALDI

ASRIN FELAKETİNDE 1 YIL GERİDE KALDI

title
AK PARTİ'NİN İSTANBUL STRATEJİSİ

AK PARTİ'NİN İSTANBUL STRATEJİSİ

title
“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN GERÇEK BELEDİYECİLİK”

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN GERÇEK BELEDİYECİLİK”

title
MURAT KURUM İSTANBUL PROJELERİNİ AÇIKLADI

MURAT KURUM İSTANBUL PROJELERİNİ AÇIKLADI

title
İSTANBUL VE ANKARA'DA YEREL SEÇİM SÜRECİ

İSTANBUL VE ANKARA'DA YEREL SEÇİM SÜRECİ

title
İZMİR AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞACAK MI?

İZMİR AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞACAK MI?

title
TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI YÖNETEN ÜST AKIL KİM?

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI YÖNETEN ÜST AKIL KİM?