• $32,3987
  • 35,0423
  • 2327.01
  • 9142.4
4 Aralık 2021 Cumartesi 10:39 | Son Güncelleme:

Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü kimdir? Akın Akınözü kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü kimdir" Akın Akınözü kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim"

Kaderimin Oyunu dizisinde Cemal karakterine Akın Akınözü hayat veriyor. Dizi dün akşam ilk kez seyirci karşısına çıktı. Oyuncu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen izleyenler, Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü kimdir? Akın Akınözü kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? sorularına cevap arıyor. İşte tüm merak edilenler...

Akın Akınözü, Star Tv'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nda Cemal karakterine hayat veriyor. Dizinin başrollerinde yer alan oyuncu, canlandırdığı 'Cemal' karakterini kısaca tutkulu, rekabetçi ve biraz da güvensiz olarak tarif etti. Peki, Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü kimdir? Akın Akınözü kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akınözü, 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. TED Ankara Koleji Matematik Fen Bölümü mezunu olarak lise hayatını tamamlayan Akınözü, General Studies IC Berkeley Applied Math(Uygulamalı Matematik) alanında da lisans eğitimi aldı.Üniversite hayatını bitirdikten sonra oyunculuğa yöneldi ve o yönde eğitimler aldı. Akın Akınözü, 2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım attı. 2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy gösterdi.Asıl çıkışını 2019 yılında Hercai dizisinde hayat verdiği Miran karakteriyle yakalamıştır.

AKIN AKINÖZÜ'NÜN SANDRA PESTEMALCİYAN KİMDİR?

Sandra Pestemalciyan, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2011 yılında Fevziye Mektep Vakfı Işık Okulları'nı bitiren Sandra Pestemalciyan, 2016 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olmuştur. New York State University 'de Ekonomi eğitimi almıştır.

2018 yılında çalışma hayatına atılan güzel isim PINKO adlı şirket bünyesinde Marka Yöneticisi olarak çalışmıştır. Ardından 2018 yılının Ağustos ayında Tohum Design isimli şirkette Satış ve Pazarlama Yöneticisi olarak çalışma hayatını sürdürmüştür.

Kaderimin Oyunu'nun Asiye'si Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi