• $32,3705
  • 35,0853
  • 2324.63
  • 9114.97
8 Aralık 2021 Çarşamba 20:48 | Son Güncelleme:

Hande Doğandemir nereli, sevgilisi kim? Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında?

Hande Doğandemir nereli, sevgilisi kim" Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında"

Hande Doğandemir, bu akşam Star Tv'de ekrana gelecek dizi Annemizi Saklarken'in oyuncuları arasında bulunuyor. Oyunculukla beraber TRT'de iki yıl sunuculuk yapan Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında? Hande Doğandemir nereli, sevgilisi kim? İşte Doğandemir hakkında bilgiler...

Bu akşam Star Tv'de yayın hayatına başlayacak olan dizi Annemizi Saklarken'in oyuncu kadrosunda Hande Doğandemir bulunuyor. Sinema kariyerine Bana Masal Anlatma adlı filminde başrol oyuncusu olarak yer alan Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında? Hande Doğandemir nereli, sevgilisi kim?

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR?

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümü mezunudur. İletişim sosyolojisi üzerinde çalışmıştır. Ortaokul ve lisede Fransızca eğitim görmüştür. Üniversitede son sınıfta Erasmus ile Fransa'nın Lille şehrinde okudu. Televizyon ve iletişim sosyolojisi üzerinde çalışma yaparken kamera arkasında çalışmaya başladı ve kamera arkasında çalıştıktan sonra oyunculuğa başladı. Oyunculukla birlikte TRT'de sunuculuk yaptı.

2011'den itibaren oyunculukla eş zamanlı 20 dakikalık Hatırlar mısınız? adlı arşiv programının kamera arkasıyla birlikte TRT Okul'da iki yıl sunuculuk yapmıştır.

Sinema kariyerindeki ilk deneyiminde, Burak Aksak'ın Bana Masal Anlatma adlı filminde başrol olarak Ayperi karakterini canlandırdı.[kaynak belirtilmeli]Aylin Zoi'nin "Mecaz" adlı müzik klibinde oynadı. 2015 yılında Kerem Deren'in yazdığı ve başrolünü oynadığı Racon Ailem İçin adlı dizide Yağmur karakterini canlandırdı.

Nejat İşler ile Browni intense reklamında vamp kadını canlandırdıktan sonra dikkat çekmiş, ardından Onur Ünlü'nün yönettiği Şubat dizisinde geleceği düşünceleri gören lunapark sahibinin kızı Elem karakteriyle birlikte eşzamanlı konuk oyuncu olarak tek bölümlük Leyla ile Mecnun dizisinde hiç konuşmadan insanlara gülen Şans karakteri ve sunmaya devam ettiği "Hatırlar Mısınız?" programıyla akıllarda yer edinmiştir. Hemen peşinden Güneşi Beklerken dizisinde liseli atletizm sporcusu Zeynep rolüyle başrolde oynayarak tanınmıştır. Lipton şans öpücüğü reklamlarında Güneşi Beklerken dizisinde başrolü paylaştığı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile marka yüzü oldu.

2011-2012 yıllarında, TRT 1'de yayınlanan Sen de Gitme dizisinde iki sezon acil doktoru Aslı karakterini canlandırmıştır. Dizinin 2. sezonu ile birlikte eş zamanlı olarak TRT Okul'da "Hatırlar mısınız?" programını sunmaya başladı.

Ardından aynı sezon "İbret ailem" adlı yaz dizisinde albenili İpek karakteriyle absürt-komedi oynadı. Konuk oyuncu olarak tek bölümlük Vanlı depremzedeyi oynadığı Böyle Bitmesin dizisi hariç bir süre sadece sunuculuk yaptı.

Kamera arkasında gelen tekliflerle başrollerini oynadığı kısa süreli Keskin Bıçak ve Kahramanlar dizileriyle oyunculuğa adım atmış. Sonrasında 2010'da kamera arkasında çalışmaya devam ederken Altan Gördüm ve Vahide Perçin'den Akademi 35 Buçuk'tan oyunculuk eğitimi aldı. Atasay doğum günü kutlama reklamında oynamış ve Avon Dergisi'nin 2010 Haziran ayının "Yüz Güzeli" seçilmiştir.

İletişim sosyolojisi üzerinde tez hazırlarken bir yapım şirketinde stajyerlik yapan sosyolog Hande Doğandemir çeşitli yapım ve rejilerde çalıştı. Kamera arkasında editör yardımcısı olarak en son program içeriği hazırladı. 2020 yılında konuk oyuncu olarak yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde Nesrin rolünü canlandırmıştır. Doğandemir, son olarak Exxen'de yayınlanan Hükümsüz dizisinde "Filiz" rolüyle başrolde yer aldı.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi