• $32,3992
  • 35,1028
  • 2326.9
  • 9089.17
30 Nisan 2015 Perşembe 14:26 | Son Güncelleme:

Yatmadan önce makyaj çıkartmaya son!

Yatmadan önce makyaj çıkartmaya son!

İçeriğinde petrokimya endüstrisine ait hiçbir madde bulunmayan % 100 doğal Premium Organik Sertifikalı ZAO ile gece yatmadan makyaj çıkarma zahmetine son!

Bambudan gelen güzellik ve doğallık” temasıyla Zen ve Tao felsefesi ile yola çıkan Fransız organik makyaj markası ZAO, artık Türkiye’de… Dünyada ABD’den Avrupa’ya kadar birçok ülkede ses getiren ve kısa zamanda önemli bir tüketici kitlesine ulaşan ZAO, Türk kozmetik sektörüne getirdiği birçok ilk ile Türk kadınına yeni deneyimler yaşatacak.

ZAO İLE UYUYARAK GÜZELLEŞİN
ZAO organik makyaj ürünleri, göz kamaştıran renkleriyle sizi mükemmel bir görünüme kavuştururken, geceleri makyaj temizleme zahmetinden kurtaracak, üstelik cildinizi de besleyecek. Organik Bambu Kök Sapı özü ve organik bambu yaprağı hidrosolü ile formüle edilen ZAO, güzelliğinizin kaynağı, cildinizin en iyi dostu olacak.

Petrokimya endüstrisi ve sentetik kimyasallarla ilgili herhangi bir içerik madde içermeyen %100 doğal ve organik ZAO organik makyaj ürünleri, derinin onarımına yardımcı olmak üzere organik silis ihtiva ediyor. Ve neredeyse tüm ZAO ürünlerinde mikronize gümüş tozu bulunuyor. 

Aynı zamanda ZAO organik makyaj ürünlerinin içeriğinde;  Organik Keten Tohumu Yağı,  Mikronize Bambu Kök Tozu, Organik Pirinç Tozu, Organik Mısır Nişastası, Skualen, Kırmızı Yosun Extresi, Organik Bambu Yaprağı Hidrosolü, Nar Özü, Organik Kabak Çekirdeği Yağı, Gingko Biloba Yaprak ekstresi ve Organik Kakao Yağı bulunuyor. Bu içerikler sayesinde ZAO ürünleri,  besleyici ve nemlendirici özelliğiyle kullanıcılarına makyajla uyuma şansı veriyor.

ZAO’NUN İMAJI, BAMBU AMBALAJI…
Premium Organik Sertifikası, Cosmetique Charte Cosmebio (BIO), ECOCERT, Vegan, Cruelty-Free International, %100 Naturel, Rechargeable Refillable sertifikalarının hepsine birden sahip olan Türkiye’deki tek kozmetik markası ZAO, bu belgelerle bir anlamda kalitesini ve güvenilirliğini ispatlıyor.

ZAO organik ürünlerinde göreceğiniz en önemli fark ambalajı… Bambunun hızla yenilenebilir doğal bir kaynak olması, içeriğinde bambu özlerinin bulunması ZAO’nun ambalajında da bambuyu seçmesinin en önemli nedenini oluşturuyor.

GÜVENİLİR HASTANELERİN REÇETELERİNE GİRDİ
İçeriği, organik etken maddelerden ve organik bambudan oluşan ZAO ürünleri, klinik çalışma sonrası başarılı bulunarak dermotoloji uzmanı doktorlardan da tam puan aldı. İçeriğindeki doğallıkla, Türkiye’nin önde gelen birçok hastanesinde;  yine Türkiye’nin tanınmış dermatologlarının reçetelerine girme başarısı göstermesi de bunun bir kanıtı oldu.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi