• $32,3317
  • 35,0685
  • 2296.05
  • 9048.56
7 Eylül 2016 Çarşamba 18:41 | Son Güncelleme:

Survivor 2016'da kim elendi?

Survivor 2016'da kim elendi"

Survivor'da heyecan tüm hızı ile devam ederken bu akşam adaya veda edecek isim belli olacak.SMS oy sıralaması nasıl olacak?

Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre bu 4 isimden elenen Gizem Memiç oldu. Gizem Memiç ismini duyunca şoka girdi ve bir süre konuşamadı. Yunus Günce rahat bir nefes alırken istastiksel olarak gönüllüler takımının en önemli ismi elenmiş oldu.

Gizem Memiç vedasında "Gerçekten zormuş. Burda çok şey öğrendim. Sabır göstermeyi öğrendim. Elimden geleni yaptım. Yarışlarda savaştım hiç pes etmedim. Kendimle gurur duydum mutlu oldum. Başarılı bir Survivor geçirdim" dedi.

Acun Ilıcalı ise 'Hareketlerin ve tavırlarınla örnek olacak yarışmacılardan oldun. Bence Survivor'ın kazananlarından biri oldun." diyerek övgü dolu sözler söyledi.

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI 24 MAYIS 2016

Survivor SMS oy sıralaması sonuçları 4 isimden birinin kaderini belirledi. Survivor 24 Mayıs 2016 elemesi SMS sıralaması şöyle oldu;

 - Damla Can                                                                                               

- Avatar Atakan

- Yunus Günçe

 - Gizem Memiç 

 

SURVIVOR 23 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivorda 23 Mayıs 2016 pazartesi günü oynanan ikinci dokunulmazlığı gönüllüler takımı farklı bir skorla kaybetti. Ünlüler takımında Atakan ve Yattara hiç oyun vermedi. Gönüllüler takımında ise erkekler kötü günlerindeydi ve atışlarla dokunulmazlığı kaptırdılar.

SURVIVOR'DA SERKAY SEMİH KAVGASI ŞOKE ETTİ

Survivor adasında Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü arasında alttan alta süren gerilim son bölümde patlama noktasına geldi. Yaşanan büyük kavgada Semih ve Serkay dokunulmazlık oyunu sonrası kafa kafaya geldi.

Acun Ilıcalı ikilinin birbirlerinin üzerine yürümesinden panik oldu ve 'Arkadaşlar sakin... Serkay...' diye bağırdı.

Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü araya girenlere rağmen birbirlerinin üstüne yürümeye devam etti. Sonunda ikili kafa kafaya geldi.

Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü birbirlerine şiddet uygulama eğilimi ile karşı karşıya gelirken son anda Yattara aralarına girdi. Bu sırada Acun Ilıcalı'nın arka fonda sürekli 'Sakin... sakin' diye bağırdığı duyuldu.

Semih Öztürk daha önce Zafer'e uyguladığı sinir bozma ve kışkırtma taktiğini Serkay'a da uyarladı. Serkay Tütüncü'nün burnuna dogru parmağını sallayarak onu kontrolünü kaybetmeye zorladı. Hatırlanacağı gibi böyle bir kavgada Zafer Survivor'dan diskalifiye olurken Semih Öztürk kapağı Ünlüler takımına atmıştı.

SURVIVOR 22 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor ada konseyi dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı için toplandı. Bireysel dokunulmazlığı da Semih Öztürk kazandı ve hem kendini güvenceye aldı hem de bir isim söyleme hakkı kazandı. Ünlüler takımı ada konseyinde Yunus Günçe adını eleme için yazdı. İlk eleme adayı bir kez daha Yunus Günçe olurken diğer ismi de Semih Öztürk belirledi.
23 Mayıs 2016 pazartesi günü de ikinci dokunulmazlık oynanacak. Şayet aynı yine ünlüler dokunulmazlığı kaybederse 3 kişi elemeye çıkacak, gönüllüler takımı kaybederse 4 kişi SMS'e yollanacak.

SURVİVOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Survivor‘da eleme için yeni dönem başlıyor. Survivor 2016‘da her hafta bir kişi adaya veda edecek. Acun Ilıcalı bundan böyle Survivor‘da haftada iki dokunulmazlık oyunu oynanacağını ve haftada bir eleme oynanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, kısa bir süre sonra toplu SMS alınacağı ve bu sonuçların son haftalardaki elemelerde kullanılacağını açıkladı.

Bunun hemen olmayacağını ilerleyen zamanda olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, seyircilerin artık herkes hakkında fikri olduğunu ve kararlarının artık belli olduğunu söyledi. Ilıcalı Survivor’daki yeni dönemi böyle anlattı:

“Elemelerde hızlanmaya başlıyoruz. Önce haftada bir eleme olacak. Daha sonra ise hızlandırılmış çekimlerimiz olacak. Toplu sms alacağız ve Survivor’ın Dominik’teki son bölümünü bu toplu sms üzerinden olacak ancak buna biraz daha var. Haftada artık 2 dokunulmazlık oyunu olacak ancak bir eleme olacak. Pazar ve Pazartesi iki dokunulmazlık oyunu ve iki konsey olacak. Ve Salı akşamları bir arkadaşımız veda edecek"

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”

SURVİVORDA GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Survivor'da geçen hafta gönüllüler takımı uzun bir aradan sonra arka arkaya dokunulmazlık oyunlarını kaybetti. İlk dokunulmazlık oyunundan sonra Gizem Kerimoğlu ada konseyinde yazıldı. Bireysel dokunulmazlığı alan Gizem Memiç de Serkay Tütüncü adını verdi. İkinci dokunulmazlığı da gönüllüler takımı kaybedince üçüncü aday da Damla Can olmuştu.

Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları açıklandığında gönüllüler takımı elenen kendi takımlarından olsa da çok sevindi. Zira elenen kişi Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem Kerimoğlu gönüllüler takımında Semih Öztürk ile hareket ederek arkadaşlarına bir çok kez çelme takmıştı.

SURVİVOR DAMLA CAN KİMDİR?

Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaparken kareleri sosyal medya üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında İzmir doğumlu 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

GİZEM MEMİÇ KİMDİR?

16 Mayıs 1990'da Gaziantep'te dünyaya gelen Gizem Memiç, Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencisidir. Türk model Memiç, 1 Nisan 2010'da Miss Turkey olarak seçilmiştir. Ayrıca güzel model ülkemizi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kainat Güzellik Yarışması'nda temsil etmiştir.

Gizem Memiç Miss Turkey 2010 ünvanının sahibi olarak Amerika'da Carl's Jr. Restaurant'ın ve onun ortak şirketi Hardee's Restaurantları'nın televizyon reklamında oynamıştır.

Gizem Memiç'in katıldığı güzellik yarışmaları

Miss Universe 2010

Türk model Gizem, dünyanın en prestijli güzellik yarışmalarından olan ve 23 Ağustos 2010 yılında A.B.D.'nin Nevada eyaletine bağlı olan Las Vegas şehrinde düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiştir.

Miss World 2010

Gizem Memiç, 2010 yılında Dünya Güzellik Yarışması'nda Türkiye'nin resmi temsilcisi olarak podyuma çıkmıştır. Çin'in Sanya kentinde düzenlenen yarışmada en iyi 40 finalist arasına giren Memiç, 22 Ekim 2010 tarihinde en iyi 20 finalist arasındaki yerini almıştır.

SURVIVOR'DA BUGÜNE KADAR YAPILAN TÜM SMS VE OY SIRALAMA SONUÇLARI

İşte TV8 yan ekran uygulamasından yayınlanan 24 Mayıs Survivor gönüllüler oy sıralaması;

Survivor SMS oy sıralaması sonuçları 4 isimden birinin kaderini belirledi. Survivor 24 Mayıs 2016 elemesi SMS sıralaması şöyle oldu;

 - Damla Can                                                                                               

- Avatar Atakan

- Yunus Günçe

 - Gizem Memiç 

İşte TV8 yan ekran uygulamasından yayınlanan 17 Mayıs Survivor gönüllüler oy sıralaması;

 

1.Damla Can
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu

TV8 yan ekran uygulamasından yayınlanan 10 Mayıs 2016 SMS sıralaması sonuçları şu şekilde oldu;

-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı

12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay
(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak