• $32,3428
  • 35,124
  • 2238.84
  • 8781.96
7 Eylül 2016 Çarşamba 17:20 | Son Güncelleme:

Survivor 28 Haziran SMS oylama sonuçları açıklandı

Survivor 28 Haziran SMS oylama sonuçları açıklandı

Survivor 28 Haziran Salı SMS oylama sonuçları yarışmanın fanatikleri tarafından büyük bir merak ile bekleniyor.

Nagihan Karadere ve Semih Öztürk yarışmaya veda etti. Damla Can ile Avatar Atakan ise yarı finalde 28 Haziran Salı akşamı kapışacak. Kazanan isim yarın yapılacak olan Survivor büyük finalde Serkay Tütüncü'nün rakibi olacak. Survivor çeyrek final elemesi nefes kesiciydi. İlk etapta 3 isimden birinin elenmesi için oylama yapıldı. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve Damla Can arasından birinci turda elenen ve Survivor'a veda eden isim Nagihan oldu.

ACUN SURVIVOR'I YARIDA KESTİ

Survivor'da Atakan ve Damla yarı final akşamında SMS oylarının sonuçlarını beklerken, Acun Ilıcalı kısa bir açıklama yaparak oylamayı yarıda kesti ve sonucu açıklayıp programı sonlandırdı.

Acun Ilıcalı İstanbul'da yaşanan patlama sonrasında şu açıklamaları yaptı:

" Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde Reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz " dedi.

ATAKAN FİNALE YÜKSELDİ AMA SEVİNEMEDİ
Survivor 2016 yarı final akşamında rakibinden daha yüksek SMS oyu alarak adını final akşamına yazdıran isim Atakan oldu.  Ancak İstanbul'dan gelen acı haberden dolayı program adeta buz kesti. Atakan, finale çıkmasına  rağmen duruma sevinemedi ve program yayınını erken noktaladı.

SURVIVOR 28 HAZİRAN SMS OYLAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Survivor çeyrek finali sms oylamasından birinci çıkan isim Avatar Atakan'ın rakibi oldu. Survivor yarı final oylaması 28 Haziran 2016 salı günü yapılacak. Yarı final SMS oylamasından birinci çıkan isim finalde Serkay Tütüncü ile birincilik için yarışacak.

SURVIVOR FİNALİ NASIL GERÇEKLEŞECEK?

Yarı finalist olan Atakan, çeyrek finalden gelen rakibi ile 28 Haziran'da oylamaya çıkacak ve buradan alınan sonuç ile Serkay'ın final rakibi belli olacak.

Büyük final akşamı 29 Haziran akşamı gerçekleşecek. Serkay ile SMS oylamalarından çıkan rakibi arasında yapılacak oylama ile Survivor 2016'nın kazanan ismi belli olacak.

SURVİVOR ÇEYREK FİNALDE İLK ELENEN KİM OLDU?

Survivor çeyrek final elemesi nefes kesiciydi. İlk etapta 3 isimden birinin elenmesi için oylama yapıldı. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve Damla Can arasından birinci turda elenen ve Survivor'a veda eden isim Nagihan oldu.

Nagihan Karadere kaybettiğini öğrenince konuşmakta zorluk çekti. Nagihan finale gitmek isterdim diyerek ağladı. Acun Ilıcalı ise Nagihan'ın dobralığını çok beğendiğini "İçinde başka yufka yürekli bir Nagihan var. Onu da Türk halkı gördü' dedi. Acun Ilıcalı 'Benim için Survivor'da sıradışı bir yarışmacı oldun' diyerek Nagihan'ı övgülerle uğurladı.

SURVİVOR SEMİH: BANA YANLIŞLAR YAPILDI

Survivor'dan elenen Semih Öztürk çarpıcı açıklamalat yaptı... Semih 'Sakatlığımın etkisi sanırım oldu. Son iki haftada neredeyse yokum. Yarışları izliyoruz, ‘Semih neredeydi’ Semih morfini yemiş yatıyordu. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Tabii ki burada bana yapılan yanlışlar, haksızlıklar, ayıplar oldu. Ben duruşumdan hiçbir zaman taviz vermedim. Alnımın akıyla geldim, alnımın akıyla gidiyorum' dedi...

ACUN ILICALI: BEKLEDİĞİMİN ÜZERİNDEYDİN

Performans olarak beklediğimin çok üzerindeydin. Fiziksel olarak çok fazla sporcu vardı. Performansını bazı oyunlarda çok üst seviyeye çıkarabildin. Acaba bu kadar başarılı olabilecek misin diye sormuştum. Sen de inancım var demiştin. Şu bir gerçek ki, saygı konusunda çizgileri çok iyi kurdun. Birçok tartışma oldu ama bir sezonu atlatmış olduk. İnşallah bundan sonra görüşürüz. Damla seni de tebrik ediyorum. Duygularını da anlayabiliyorum. Çok zor bir oylamadan çıktın. Yarın çok güçlü rakip seni bekliyor.

KIBRIS FİNALİNE KİMLER GİDECEK?

Yaşanan gelişmelerden sonra Acun Ilıcalı, Survivor'da kimsenin hakkının yenmemesi için Kıbrıs'taki büyük finale 5 kişinin katılacağını söyledi.

Kıbrıs Finali öncesinde adada kalan isimler kimler birinciliği kazanma ihtimalleri ne?

Damla Can : Kıbrıs finali biletini garantileyen tek isimdi Damla Can. SMS oy sıralaması da iyi olan Damla Can Survivor 2016 birinciliğinin en güçlü adaylarından biri...

Avatar Atakan : Atakan Survivor 2016 adasının en başarılı erkek yarışmacılarından biri oldu. Atakan SMS oylaması sonuçlarında da şimdiye kadar hep ilk sırada yer aldı. 

Serkay Tütüncü : İzmirli olan Serkay özellikle genç kızlardan bir hayran kitlesi edindi ve bu da SMS'lerini yükseltti. Performansı da iyi olan Serkay Tütüncü Kıbrıs'ın diğer güçlü adayı...

SURVİVOR BİRİNCİSİNİ ACUN İHYA EDECEK

Survivor 2016 birincisinin ödülü de büyük. Para ödülü bu sene yarım milyon. Survivor 2016 birincisi olan isim 500 bin liralık para ödülünü kazanacak.

SURVIVOR'DA SİGARA İTİRAFI 

Survivor’un eski yarışmalarından Taner Tolga Tarlacı, "Pascal ve Özge Ulusoy içiyordu." dedi.
Yarışma programı Survivor’ın başladığı günden bu yana en çok merak edilenlerinden olan; adada sigara içilip içilmediği ve yemek yenilip yenilmediği konusunda tartışma yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

İddianın sahibi Survivor’un eski yarışmalarından Taner Tolga Tarlacı. Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından paylaştığı videoyla Survivor’da sigara içildiği iddialarını doğrulayan Tarlacı, “Survivor’da ilk günde sigara yoktu. Son günlere yaklaşırken oyuncular rahat bırakılıyordu. Acun tarafından verilmiyordu, kameramanlar tarafından rica ediliyordu. Pascal ve Özge Ulusoy içiyordu. Bana da verdiler ben de içtim. Bunda Acun Ilıcalı’nın suçu yoktu” iddiasında bulundu.

SİGARA GÖRÜNTÜLERİ AYYUKA ÇIKMIŞTI

Yarışma programı Survivor 2016'da büyük final yaklaşırken yarışmacı Damla Can'ın sigara içme görüntüleri ortaya çıkmış ve büyük tartışma yaratmıştı.

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk

2.Serkay Tütüncü

3.Gizem Kerimoğlu

4.Damla Can

5.Gizem Memiç

6. Efecan

7.Nihal Candan (elendi)

8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk

2. Damla Can

3. Serkay Tütüncü

4. Efecan Dianzenza

5. Nihal Candan

6. Zafer Mete

7. Aylin Şallı (elendi)

8. Gizem Memiç

9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI OY SONUÇLARI

Survivor ünlüler 31 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması sonuçları

1. Nagihan Karadere

2. Semih Öztürk

3. İbrahim Yattara (elendi)

Survivor ünlüler 10 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması

-Avatar Atakan

-Yunus Günçe

-Ezgi Avcı

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay

2. Ezgi Avcı

3.Yattara

4.Yunus Günçe

5. Nagihan Karadere

6. Mehmet Özyay (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

 

1. Avatar Atakan

2. Ezgi Avcı

3.Yattara

4.Yunus Günçe

5. Mehmet Özyay

6. Tuğba Özay

7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara

2. Ezgi Avcı

3. Nagihan Karadere

4. Yılmaz Morgül

5. Yunus Günçe

6. Eda Akkaya (elendi)

7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan

2. Ezgi Avcı

3. İbrahim Yattara

4. Eda Akkaya

5. Nagihan Karadere

6. Yılmaz Morgül

7.Yunus Günçe

8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil 2028'i işaret etti: Yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer

ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!
ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!

ASELSAN geliştirdi... Mavi Vatan'da Türk donanmasının gücüne güç katacak!

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'nun 'engellendik' iddialarına sert çıkış: 'Madem yaptırmadık 7 milyar dolar nerede'
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'nun 'engellendik' iddialarına sert çıkış: 'Madem yaptırmadık 7 milyar dolar nerede'

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'nun 'engellendik' iddialarına sert çıkış: 'Madem yaptırmadık 7 milyar dolar nerede'