• $32,3726
  • 34,966
  • 2325.48
  • 9079.97
23 Kasım 2017 Perşembe 11:24 | Son Güncelleme:

Rasim Ozan Kütahyalı eşi Nagehan Alçı kimdir? Rasim Ozan Kütahyalı nereli kaç yaşında,

Rasim Ozan Kütahyalı eşi Nagehan Alçı kimdir" Rasim Ozan Kütahyalı nereli kaç yaşında,

Nagehan Alçı ile eşi Rasim Ozan Kütahyalı 2010 yılında evlendiler. Nagehan Alçı ve eşinin bu evlilikten Ayşe Ela ve Betül Yasemin adlarında ikiz çocukları oldu. Nagehan Alçı İstanbul doğumlu eşi Rasim Ozan Kütahyalı ise aslen İzmirli. Nagehan Alçı 1977 doğumlu. Babası avukat, annesi kimya mühendisi olan Nagehan Alçı, lise öğrenimini İstanbul Erkek Lisesi'nde yaptı. Yükseköğrenimini ise Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı.Kütahyalı'nın bu lafı ekran karşısındaki izleyenleri şoke ederken sosyal medyada Boşnaklardan Rasim Ozan'a tepki yağdı. Irkçı sözlerinden dolayı tepkiyle karşılaşan Rasim Ozan Kütahyalı o gün kısa süreliğine yayını terk etti. Ozan daha sonra yayına kaldığı yerden devam etti.

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'deki sözleri ile olay yarattı. Peki ROK'un eşi Nagehan Alçı kimdir kocasının bu skandalı için o ne diyor? İşte Nagehan Alçı ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın çocukları ve nereli oldukları sorusunun cevabı. 2011 yılından itibaren Beyaz TV'de 'Medcezir' programında ve CNN TÜRK'te 'Dört Bir Taraf' programında yorumculuk yaptı. 2012 yılında köşe yazarlığı yaptığı Akşam gazetesinden ayrılan Nagehan Alçı, Milliyet gazetesine geçti. Halen Milliyet gazetesinde köşe yazılarına devam etmektedir. Nagehan Alçı; İngilizce, Almanca ve İspanyolca biliyor. Az derecede de Fransızca ve Arapça biliyor. 

RASİM OZAN'A NE ŞAKASI YAPILDI ABDÜLKERİM DURMAZ KİMDİR - TIKLA ÖĞREN 

RASİM OZAN KÜTAHYALI NEDEN KOVULDU NE DEDİ- TIKLA ÖĞREN 

Nagehan Alçı kimdir?

Nagehan Alçı 1977 doğumlu. Babası avukat, annesi kimya mühendisi olan Nagehan Alçı, lise öğrenimini İstanbul Erkek Lisesi'nde yaptı. Yükseköğrenimini ise Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı.
Gazetecilik hayatına, 2001 yılında Hürriyet gazetesinde stajyer olarak başladı. Ayrıca 32. Gün programında da stajyer olarak çalıştı. Daha sonra Çukurova Medya Grubu'na geçti. 6 aylık Management Trainee (MT) eğitimi aldı.

Çukurova Medya Grubu'na bağlı Akşam gazetesinin dış haberler servisinde çalıştı ve gazetenin pazartesi röportajlarını yaptı. Yine aynı gruba bağlı SkyTürk TV'de bazı belgeseller hazırladı. Show TV'de dış haberler servisinde görev yaptı.

Nagehan Alçı, Akşam gazetesindeki köşe yazılarına 2007 yılında başladı. SkyTürk TV'de Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut ile 'Sosyal Bilgiler' adlı bir program yaptı. Kısa bir süre Habertürk'te Pelin Batu ile birlikte 'Sınırsız' adlı programda yorumculuk yaptı. Daha sonra Kanal 24'te 'Nerede Kalmıştık' programında sunucu ve yorumcu olarak görev yaptı.

RASİM OZAN KÜTAHYALI KİMDİR?

Türk köşe yazarı ve televizyoncu. Eski Taraf gazetesi yazarıdır. Şimdi ise Takvim ve Sabah gazetesinin Pazar ekinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe ve Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında yorumcudur. Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de ana haberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ve yayın danışmanı olarak CNN Türk'e geçti. Bir süre Reha Muhtar ile Çok Farklı programının danışmanlığını yürüttü. Aralık 2009'dan itibaren Ters Cephe programında yorumculuk yapmaya başladı. Mayıs 2010'dan itibaren de Beyaz TV'de Dinamit programında yorumculuk yapmaya başlamıştır.

ÖZEL HAYATI

Babası mühendis, annesi öğretmen olan Kütahyalı, İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul’da gidip Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okumaya başladı, fakat ikinci sınıftan ayrıldı. Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı ile evli olup Betül Yasemin ve Ayşe Ela adında ikiz kızları vardır.

BİYOGRAFİSİ

Rasim Ozan Kütahyalı 30.04.1981 tarihinde doğmuş olup Televizyon programcısı olarak görev yapmaktadır. 

Rasim Ozan Kütahyalı kaç yaşındadır? 

Rasim Ozan Kütahyalı 30.04.1981 tarihinde doğmuş olup 36 yaşındadır. 

Rasim Ozan Kütahyalı ne iş yapar? 

Rasim Ozan Kütahyalı Televizyon programcısı olarak görev yapmaktadır. 

Rasim Ozan Kütahyalı nerelidir? 

Rasim Ozan Kütahyalı Türkiye vatandaşıdır.

RTÜK 'Rasim Ozan Kütahyalı' gündemi ile toplanıyor

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu haftaki  toplantısında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken  sözlerinin yer aldığı yayını görüşmek üzere toplanacak.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, RTÜK'ün bu hafta cuma günü  gerçekleştirilmesi planlanan Üst Kurul toplantısında, Beyaz TV'de önceki gün  yayımlanan "Beyaz Futbol" programındaki Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri ele  alınacak.

Kütahyalı'nın 19 Kasım Pazar günü Beyaz TV 'de yayımlanan "Beyaz  Futbol" programında Boşnak vatandaşlara yönelik sözleri toplumda geniş tepkilere  neden olmuştu. Boşnak vatandaşlar sosyal medyada tepkisini dile getirirken,  Balkan ve Boşnak dernekleri de yaptıkları açıklamayla Kütahyalı'yı kınamıştı.

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür