• $32,3835
  • 35,1148
  • 2326.26
  • 9136.54
5 Mayıs 2016 Perşembe 10:07 | Son Güncelleme:

Kiralık Aşk 45.yeni bölüm fragmanı Star TV'de yayınlandı

Kiralık Aşk 45.yeni bölüm fragmanı Star TV'de yayınlandı

Kiralık Aşk geçtiğimiz hafta yine ekrana kilitleyen bir bölüm ile Star TV'de izleyenlerine ulaştı. Kiralık Aşk dizisinin son ölümüne Defne ile Ömer'in öpüşme sahnesi damga vurdu. Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çekti. Şimdi hayranları Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanını merak ediyor 45.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle olacak.

Kiralık Aşk dizisinin başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Arduç yer alıyor. Kiralık Aşk dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile Star TV'de yayınlandı. Romantik komedi tarzında yayınlanan dizi hayranlarının gönlünde taht kurmayı başardı. Kiralık Aşk son bölümde Ömer ve Defne'nin öpüşme sahnesi diziye damga vurdu. Ayrıca  Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştit. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı ise henüz Star TV tarafından yayınlanmadı. 45.bölüm fragmanını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz

KİRALIK AŞK 45.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ İSİMDEN KİRALIK AŞK ELÇİN SANGU AÇIKLAMASI

KİRALIK AŞK 44.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştir. Yasemin’in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin’le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar.
Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne’ye, Ömer’in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.  Neriman ve Koray ise Defne'nin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır? 

KİRALIK AŞK 43.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yasemin ve Defne ise arayı bulmaya çalışacaklar. Fakat netice herkes için yine çok şaşırtıcı olacak.

Doktor Selim… Rahat durmuyor ve Defne’ye çiçekler, çikolatalar gönderiyor. Defne bunu Ömer’den gizlemeye çalışıyor ama Ömer fark ediyor. Ortalık çok fena karışıyor! İki cins, iki nevi şahsına münhasır karakter ilk defa karşılaşıyorlar. Hem de Ömer’in evinde. Nihan ve Koray!

Öte yandan, Neriman Fikret’i göndermek için kolları sıvadı. Bunun için her zaman olduğu gibi müthiş bir  planı var!  Bir medya linçi başlatıyor. Ancak Fikret’in tek derdi Neriman ve akıl almaz entrikaları olmayacak. Bu bölüm Fikret, Neriman’ın da ötesinde çok ama çok sert bir kayaya çarpacak! O kaya kim?

KİRALIK AŞK 42.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk, defile sonrası verilen gösterişli bir partiyle başlıyor! Ne oluyorsa bu partide oluyor, ortalık karışıyor. Üstelik basın da orada! Ömer'in şehir dışında bir seminere gitmesi lazım. Sinan bunu, "Defne ve Ömer’in arasındaki buzları eritecek" bir ön balayı olarak organize ediyor. Bakalım Sinan, bir dargın bir barışık çiftimizi ikna edebilecek mi? 

Diğer yandan Yasemin harekete geçiyor. Hamlelerine çok şaşıracaksınız! Beklenmedik hamleler ard arda geliyor!

Neriman İplikçi'nin yeni bir hedefi var: Fikret GALLO! Neriman bu, Fikret Gallo’yu taktı kafaya. O kadını buradan gönderecek.  Neriman’ın ince hesapları nereye çıkacak? Ömer, Defne'ye öyle bir sürpriz yapacak ki... Tüm kalpleri eritecek cinsten.

Kiralık Aşk Dizisi Konusu 

Başrollerinde Elçin Sangu ve Başrış Arduç'un yer aldığı Kiralık Aşk dizisi romantik komedi tarzında. Güzel oyuncu Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandırıyor. Garsonluk yapan Defne kendisine yapılan aşk oyununu kabul ederek karmaşık bir işin içine girer. Zengin bir iş adamını kendisine aşık etmeye çalışan Defne'ye bu oyunda yardımcı olacak kişi ise Defne'nin gerçekten aşık olduğu adamdır. 

Kiralık Aşk Dizisi kadrosu

Elçin Sangu - Defne
Barış Arduç - Ömer
Salih Bademci - Sinan
Sinem Öztürk - Yasemin
Nergis Kumbasar - Neriman
Levent Ülgen - Necmi
Ferdi Merter - Hulusi
Melisa Giz Cengiz - Esra
Hikmet Körmükçü - Türkan
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan
Onur Büyüktopçu - Koray
Osman Akça - Serdar
Ender Sakallı - Vedat

KİRALIK AŞK NERGİS KUMBASAR KİMDİR?

Nergis Kumbasar, 25 Mayıs 1963 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Babası profesör doktordur. Bir erkek kardeşi vardır. Ankara Kolejinden mezun oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan mankenlik diploması aldı. Üniversite eğitimini yarıda bırakarak mankenliğe başlamış ve mankenliğe devam ederken Reklam filmleri, sinema ve TV tekliflerini değerlendirip oyuncu, sunucu ve senaryo yazarı olarak hayatına yön vermiştir. 

Mehmet Ali Erbil ile evlendikten sonra mankenliği bırakmıştır. Halen, sunucu ve oyuncu olarak televizyon programlarında yer almaktadır. TRT'ye Sağlık Bakanlığı'nın sponsorluğunda bir sağlık programı yaptı.

Nergis Kumbasar, 20 ağustos 1989 tarihinde oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil ile evlenmiştir. 1996 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Yasmin (d. 02 Aralık 1995)adında bir kız çocuğu vardır.

Yazdığı senaryolar:

2007 - Sardunya Sokağı - TV Dizisi 
2007 - Evimin Erkeği - TV Dizisi 

Filmleri : 2008 - Yeniden Başlasın (proğramda sunuculuk yaptı)

2006 - Acemi Cadı - TV Dizisi 
2005 - Çapkın - TV Dizisi 
2004 - Tam Pansiyon - TV Dizisi 
2002 - Muhteris Ruhlar 
2000 - Eyvah Kızım Büyüdü - TV Dizisi 
1989 - Sevmek ve Ölmek Zamanı 
1985 - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu    

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi