• $32,3215
  • 35,1114
  • 2300.95
  • 9075.66
21 Kasım 2017 Salı 11:44 | Son Güncelleme:

Bursa Eskişehir hava durumu Meteoroloji son dakika! Yarın okullar tatil mi?

Bursa Eskişehir hava durumu Meteoroloji son dakika! Yarın okullar tatil mi"

Bursa Eskişehir hava durumu açıklamaları merak ediliyor. Hava durumu açıklamaları Meteoroloji son dakika açıklaması ile duyuruluyor. Yarın okullar tatil mi sorusu kar yağışı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Şu an için konu ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Eskişehir'in bazı ilçelerinde gece geç saatlerde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde de etkili olurken yüksek kesimler de beyaza büründü. Sarıcakaya ve Günyüzü ilçesi sakinleri, güne kar sürpriziyle uyandı. 21 Kasım hava durumu raporunda Eskişehir’de hava sıcaklığının 3 derece olacağı duyuruldu. Havanın parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı olması bekleniyor. Bursa hava durumu nasıl? Bursa hava durumunun çok bulutlu ve yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Detaylar haberimizde sizlerle.

Eskişehir Bursa hava durumu okullar tatil mi sorularının cevabı merak ediliyor. Bursa Eskişehir hava durumu uyarıları yakından takip ediliyor. Vatandaşlar merakla Meteoroloji son dakika açıklamalarını takip ediyorlar. Yarın okullar tatil mi sorusu kar yağışı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Şu an için konu ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. 21 Kasım hava durumu raporu açıklandı. Meteoroloji bazı illeri yoğun kar yağışı konusunda uyardı. Marmara Bölgesi’nde hava durumunun çok bulutlu, bölgenin doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Bursa'nın yüksekleri ile Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Bursa hava durumu bugün çok bulutlu ve yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı olacak. Eskişehir’de hava sıcaklığının 3 derece olacağı duyuruldu. Havanın parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı olması bekleniyor. Eskişehir'in bazı ilçelerinde gece geç saatlerde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde de etkili olurken yüksek kesimler de beyaza büründü. Sarıcakaya ve Günyüzü ilçesi sakinleri, güne kar sürpriziyle uyandı. Evlerinden çıkan vatandaşlar, karşılarında beyaz örtüyü görünce şaşırırken aynı zamanda da sevindi. Sarıcakaya ilçesinde yollarda da zaman zaman kar dolayısıyla zorluklar yaşanırken görüş mesafesi de yer yer yağışın etkisiyle 100 metreye kadar düştü. Detaylar haberimizde sizlerle.

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU

Eskişehir'in bazı ilçelerinde gece geç saatlerde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde de etkili olurken yüksek kesimler de beyaza büründü.

Sarıcakaya ve Günyüzü ilçesi sakinleri, güne kar sürpriziyle uyandı. Evlerinden çıkan vatandaşlar, karşılarında beyaz örtüyü görünce şaşırırken aynı zamanda da sevindi. Sarıcakaya ilçesinde yollarda da zaman zaman kar dolayısıyla zorluklar yaşanırken görüş mesafesi de yer yer yağışın etkisiyle 100 metreye kadar düştü.

HAVA DURUMU AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL HAVA DURUMU RAPORU İÇİN TIKLAYIN

Günyüzü ilçesinde bulunan 1819 rakımlı Arayıt Dağı'na da mevsimin ilk karı düştü. İlçe merkezinde karla karışık yağmur devam ederken, yağışın şimdilik herhangi bir aksamaya yol açmadığı öğrenildi.

BURSA HAVA DURUMU

MARMARA

Çok bulutlu, bölgenin doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Bursa'nın yüksekleri ile Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA °C, 7°C

Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı

ISTANBUL °C, 8°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde Anadolu yakası yağmurlu

KIRKLARELI °C, 8°C

Çok bulutlu

KOCAELI °C, 10°C

Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Meteorolojiden arka arkaya kar yağışı haberini veren hava durumu alarmları geliyor. Yarın okulların tatil olma ihtimali bulunuyor. Kar yağışı bu gece bastıracak yarın yani 21 Kasım salı günü Batı Karadeniz bölgesinde çok kuvvetli bir şekilde etkili olacak. Kar yağışı için uyarılan iller Bolu , Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce oldu. Bu illerde 20 santimi aşacak kar yağışı görülecek. Meteoroloji saatini de duyurdu. Kar yağışı bu gece saat 22.00'dan sonra başlayacak. Bu durumda yarın bu illerde okulların tatil olması gündeme gelebilir. İllerin valiliğinin gece karın durumuna göre karar vermesi bekleniyor.

Okulları tatil ettirecek kar yağışı : Bu gece başlayacak olan kar yağışı yarın yani 21 Kasım salı günü çok daha kuvvetlenmiş olarak devam edecek. Meteoroloji Bolu, Kastamonu , Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce'deki kar yağışının asıl etkisini salı günü göstereceğini duyurdu. Açıklamada kar yağışının yer yer kuvvetli olacağı ve 20 santim civarında kar bırakacağı bildirildi. 1500 metrenin üstündeki yerlerde ise çok daha kuvvetli kar yağışı olacak. Meteoroloji uyarısında 'Başta Bolu Dağı geçidinde olmak üzere kuvvetli kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır' denildi.

Edirne Valiliği de uyarı yayınladı kar geliyor : Kar yağışı trakya bölgesinde de etkili olacak. Edirne ve Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde başlayacak karla karışık yağmurun kara çevireceği uyarısı yapıldı. Trakya Bölgesinde hava sıcaklığının 12 derece birden düşecek. Edirne Valiliği'nden yapılan meteorolojik uyarıda 'Trakya Bölgesinin Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdiği ve kar yağışının beklendiği' bildirildi.

19 Mayıs Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Abdullah Kahraman da kar uyarısı yaptı. Kahraman şu bilgileri verdi: 'Doğu Avrupa'dan Balkanlar'a, oradan da Türkiye'ye sarkacak kutupsal hava kütlesi ile birlikte bu hafta sıcaklıklar tüm yurtta mevsim normallerinin altına düşüyor. Kıyılar, batı bölgeler ve güneydoğu hariç hemen her yer kar görecek. Yağış miktarı Iç Anadolu ve kısmen Ege'de az, Marmara, Akdeniz, Karadeniz ve Doğu Anadolu'da mevcut kuraklığı kıracak kadar olmasa da fazla. Karadeniz ve Akdeniz kıyılarında rüzgar zaman zaman kuvvetli. Bu soğuk ve yağışlı havanın ardından ise bir müddet kuru bir döneme giriyoruz. Ay sonunda sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi muhtemel".

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'