• $32,3467
  • 35,0916
  • 2309.88
  • 9079.97
4 Mayıs 2016 Çarşamba 10:20 | Son Güncelleme:

Başkomiser Hüsnü Çoban ölecek mi? (Arka Sokaklar son bölüm)

Başkomiser Hüsnü Çoban ölecek mi" (Arka Sokaklar son bölüm)

Arka Sokaklar son bölümde düğüm çözülüyor. Başkomiser Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmeyeceği belli olacak. 10 yıldır büyük bir ilgiyle takip edilen sevilen dizi de Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmeyeceği çok merak ediliyor. Özgür Ozan yani Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı merak edilen gerçeği açıkladı! 'Düğüm son bölümde kopacak'

Arka Sokaklar son bölümde büyük olay var. Dizinin önemli karakterlerinden Hüsnü Çoban vuruldu. Arka Sokaklar 398. Bölüm'de; Hüsnü, resmi polisler Hamdi ve Oktay’ı kurtarmaya çalışırken Maruf’un silahından çıkan kurşunlar sırtına isabet etti. 3 günde 1 milyon kişi vurulma anını izledi. Sosyal medyada büyük olay oldu. Gıyabında cenaze namazı bile kılındı. Arka Sokaklar dizisinin önemli karakteri olan Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmeyeceği bu akşam belli olacak. Arka Sokaklar'ın bu akşamki bölümünde cevap bulması beklenen soruyu Hüsnü Çoban karakterine 10 yıldır hayat veren Özgür Ozan yanıtladı. 
 
 

ARKA SOKAKLAR HÜSNÜ KİMDİR?

Arka Sokaklar 399. Bölümde neler oldu?

Selin Mesut’u sakinleştirmeye çalışmakta, Hakan ise kendince, elinden geldiği kadar Aylin’e destek olmaktadır. Ayla ve Pınar’da soluğu hastanede alır. Ali Hakan ile beraber Reşat hocayı alıp hastaneye götürür. Aylin’de Yavuz’u arar ve acilen İstanbul’a gelmesini durumun kritik olduğu bilgisini verir.

Hüsnü fazlasıyla kan kaybetmiştir. Doktorlar panik halde müdahale etmeye devam etmektedir. Doktorların aralarında konuşmalarına Suat tanık olur. Suat’ı toparlamak Mesut’a düşer. Hüsnü’nün kalbi durur. Elektro şok uygulanmaya başlanır. Hüsnü yapılan hiç bir müdahaleye cevap vermemektedir. Çoluk çocuk herkes kapıda perişan haldedir. Bu sırada Reşat hoca hastaneden içeriye girer.

 

 
Özgür Ozan merak edilen gerçeği açıkladı!

Arka Sokaklar'ın bu akşamki bölümünde cevap bulması beklenen soruyu Hüsnü Çoban karakterine 10 yıldır hayat veren Özgür Ozan yanıtladı. Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan dizide vurulmasının ardından hafta boyunca gündemden düşmeyen ve bu akşam yanıtını bulacak soru için Zelal Özalp' açıklamada bulundu.

"Hüsnü Çoban’ın ne kadar baskın bir karakter olduğunun şimdi farkına vardım" diyen Özgür Ozan, sosyal medyadaki paylaşımlar arasında en çok “Adam memur maaşıyla ev geçindiriyordu, çoluk çocuk yetim kaldı, yazık” benzeri yorumları çok beğendim. 

Kendi ailesinden birinin başına gelmiş gibi tepki gösterdiler. Çok samimiydi bu yorumlar" diyor.

PEKİ HÜSNÜ ÇOBAN ÖLECEK Mİ?

Özgür Ozan bu akşamki yayında cevap bulacak ve çok merak edilen soru içinse:

"Yaaaaaani... Seyirci ne isterse o olacak. Seyirci uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yok derlerse adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani..." diyor.

ARKA SOKAKLARI'IN HÜSNÜ'SÜ ÖZGÜR OZAN KİMDİR?

Özgür Ozan (1966 Bolu) Türk, sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. 

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale geldi. Halen Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Komiser Hüsnü rolünü canlandırmaktadır. Ve Özgür Ozanin bir oglu vardir 3,5 yasında. 

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDEN EN SON HABERLER

Arka Sokaklar Zirvedeki Yerini Koruyor!

Arka Sokaklar geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan 399. Bölümü ile adını yine zirveye yazdırdı.

Kanal D’nin 10 yıldır ekranlarda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan 399. Bölümü ile adını yine zirveye yazdırdı. Haftaya 400.bölümü ile izleyicisi ile buluşacak olan Arka Sokaklar, Total’de 9,53, AB’de ise 7,18 reyting alarak iki hafta üst üste birinci oldu.

Arka Sokaklar dizisine yeni düşman geliyor

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar‘a Rıza Baba ve ekibine karşı yeni bir düşman geliyor.Son haftalarda fenomen karakter Hüsnü Çoban’ın ölüp ölmediğiyle gündemde olan Arka Sokaklar dizisine yeni bölümde bir düşman karakter daha katılacak. Daha önce Beyaz Karanfil, Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizilerinde rol alan Buminhan Dedecan Arka Sokaklar‘a konuk olacak. Oyuncu dizide Cavit karakterini canlandıracak.

 

 

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'