• $32,3801
  • 34,9672
  • 2325.5
  • 9079.97
30 Kasım 2015 Pazartesi 09:13 | Son Güncelleme:

30 Kasım 2015 burç yorumları

30 Kasım 2015 burç yorumları

Günlük burç yorumlarınızın size tavsiyeleri neler olacak? Peki bugün burç yorumlarınızda neler yazacak sizin için? İşte size 30 Kasım 2015 burç yorumları...

Burçların hayatımızda özel yeri var. Günlük alacağımız kararlarda bize yardımcı olabilir. Güne başlamadan önce burç yorumlarınızı okuyun. İşte size 30 Kasım 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları...

Koç burcu günlük burç yorumu

Sevgili Koç, Ay bugün zıt burcun teraziden geçmekte. Şuuraltınla hareket edebilir ve sezgilerin aklının önüne geçebilir. Bu noktada dikkatli olun ve akıl yolundan ayrılmayın. Aile içi ilişkiler ve anneyle bağlantılar gündemde olacak. Yeme içme konularında aşırıya kaçmayın ve gereksiz sorunları büyüterek mide krampları yaşamayın.

Boğa burcu günlük burç yorumu

Sevgili Boğa, senin için gün sıradan olabilir ancak olumsuz herhangi bir gelişmede yaşanmayacaktır. Kendini iyi hissetmen için gereksiz harcamalardan kaçınmalısın. Kendine ne kadar zaman ayırıyorsun bunu düşünmelisin. İsteklerini kolayca ifade edebilir ve kabul de ettirebilirsin. Hiçbir endişeye kapılmadan içinden geldiği gibi hareket edersen karşılığını da alırsın.

İkizler burcu günlük burç yorumu

Sevgili İkizler, akıl sahibi ikizler burcu bugününü oldukça iyi geçireceklerini söyleyebilirim. Uranüs’ün olumlu etkisi altındasın.Sabahın ilk saatlerinde çeşitli teklifler alabilir veya fırsatlar yakalayabilirsin. Bunları değerlendirmelisin. Şans insanların yüzüne her zaman gülmez. İlişkiler açısından olumlu bir gün. Sevgi arayışların karşılık bulabilir.

Yengeç burcu günlük burç yorumu

Sevgili Yengeç, sen sakin yengeç burcunun bugünü sakin geçirmesi için ilişkilerine ve yasalara bütçesine dikkat etmesi gerekiyor. Para pul ve sağlık konuları günün önemli mevzuları olabilir. İyimserlikle hareket edersen kayıpların olabilir. Borç vereceksen bunu aklında tutman gerekiyor. Kanunlar ve yasalarla işin varsa sorun çıkmaması adına dikkat kesilin.

Aslan burcu günlük burç yorumu

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. Gün içinde kendi iç sesinize kulak verin. İlişkilerinizde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapabilirsiniz. Kazalara ya da sağlığınıza yönelik daha dikkatli olmalısınız.

Başak burcu günlük burç yorumu

Sevgili Başak, Merkür gününe hareket getirecek. Günün oldukça keyifli geçecek. Uzak diyarlardan gelecek haberler veya teklifler yüzünü güldürebilir. Eğitim çağındaysan başarılı olacaksın ve çok daha farklı imkanları elde edebilirsin. Bunları gözden kaçırma. Maddi konularda yaşam kaliteni arttıracak güzel gelişmeler olabilir.

Terazi burcu günlük burç yorumu

Sevgili Terazi, burcun ortalarında doğduysan Ay’ın teraziden geçişi sorunları da beraberinde getirebilir. Hem Jüpiter’in hem de Venüs’ün ters etkisini alıyorsun. Sağlık konularını abartmayın ama ihmalkarlıkta yapmayın sosyal ve ikili ilişkilerin duygularını zedeleyebilir. Her ne yapıyorsan sevgiyle ve adaletle hareket edeceksin bundan hiç taviz vermemelisin.

Akrep burcu günlük burç yorumu

Sevgili Akrep, gökyüzünden yönlendirici etki almıyorsun. Sakin bir gün geçireceksin lakin endişe duyduğun karamsarlıklarının olduğu anlarınız olabilir. Bu durumda kendini güvende hissedeceğin mekanlarda ve kişiler yanında olmalısın. Kaygılanman belki de iş yoğunluğundandır. Sorumluluklardan kaçmak yapacağın bir davranış biçimi değildir.

Yay burcu günlük burç yorumu

Sevgili Yay, Güneş’in üzerinde parladığını hissedeceksin. Her zamankinden daha akılcı olacak ve çok daha istekli  güçlü bulacaksınız kendini. Mantıklı düşünecek belki de şartlanmışlıklarından sıyrılarak gerçekleri net olarak algılayacak ve en sağlıklı kararı alacaksın sen ve ailen için. Gölge olacak her şeyden uzaklaşmalısın.

Oğlak burcu günlük burç yorumu

Sevgili Oğlak, burcun başında doğduysan günün ilk saatlerinde kendinizi  iyi hissetmelisin. Neşeniz yerinde sağlığınız mükemmel hak hukuk kavramlarına duyarlı biri olursun. Ancak burcun ortalarında doğduysan hiç bir şeyi abartma ve makuliyet prensibinden şaşma. Özgürlüğünün tadını çıkartıp sana sınırlar koymak isteyenlere karşı durabilirsin.

Kova burcu günlük burç yorumu

Sevgili Kova, senin için ciddi zamanların başladığı bir dönemdesin Satürn iş yoğunluğu getirebilir ancak bugün sorunlarından uzak çok daha mutlu olacaksın. Gelecek endişen saklı gizli işlerin olmayacak. Açık ve net gördüğün her konuda karar verip hızla harekete geçebilirsin. İlişkilerinde kendini kolayca ifade edebilirsin.

Balık burcu günlük burç yorumu

Sevgili Balık, sizler genel olarak duygusal insanlarsınız genelde kararlarınız kendi çıkarlarınızın dışında gelişir. Herkesin iyi olması adına kendinizden ödünler verebilir kendi isteklerinizden vazgeçebilirsiniz. Özellikle günün ilk saatlerinde bu konuda biraz cimri davranmalı kendinizi de diğerlerini kolladığınız gibi kollamalısınız.

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür