• $32,3898
  • 35,0592
  • 2326.49
  • 9142.4
2 Mayıs 2017 Salı 11:15 | Son Güncelleme:

1 Mayıs'ta okul tatil mi? Hastane banka PTT açık mı?

1 Mayıs'ta okul tatil mi" Hastane banka PTT açık mı"

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından sadece ülkemizde değil aynı zamanda tüm dünyada kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günüdür.

1 Mayıs 2017 Emek ve  Dayanışma günü, resmi tatil olmasından dolayı tüm bankalar kapalı durumda olacaklardır. PTT’de resmi tatil olmasından dolayı bu tarihte çalışmayacak olan kamu kurumlarının başında yer almaktadır. Bireyler işlemlerini ertesi günü gerçekleştirebilirler. 1 Mayıs günü okullar, devlet daireleri, bankalar, hastaneler, sağlık ocakları gibi devlet daireleri de tatil olacaktır. 

1 Mayıs 2017 Noter açık mı?

Noterler resmi tatil olmasından dolayı bu tarihte çalışmayacak olan kamu kurumlarının başında yer almaktadır. Bireyler işlemlerini 02 Mayıs salı itibariyle yapabileceklerdir.

1 Mayıs 2017 resmi tatil mi?

2009 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda 1 Mayıs resmi tatil ilan edilmiştir. Bu durum her sene belirtilen resmi tatillerde sene başında belli olmaktadır ve 2017 yılı içinde 1 Mayıs tarihi yani Pazartesi günü resmi tatil olarak gösterilmiştir.

1 Mayıs 2017 okullar, dershaneler, üniversiteler açık mı?

Milli Eğitim Bakanlığı yani kısa ve bilinen adı ile MEB, yapmış olduğu açıklamada 1 Mayıs 2017 Pazartesi günü tüm devlet ve özel okulların tatil olacağını ilan etmiştir. Aynı zamanda bu tarihte kreşler, ortaokullar, liseler ve üniversiteler de tatildir.

1 Mayıs 2017 bankalar açık mı?

1 Mayıs 2017 Emek ve  Dayanışma günü, resmi tatil olmasından dolayı tüm bankalar kapalı durumda olacaklardır. Diğer tatil günlerinde bankalar bazı şubelerini ( örneğin Pazar günü gibi ) açık durumda tutmaktadırlar. Ancak 1 Mayıs gününün resmi tatil olmasından dolayı özel bankalar ve kamu bankaları bu tarihte çalışmayacaktır.

1 Mayıs 2017 PTT açık mı?

PTT’de resmi tatil olmasından dolayı bu tarihte çalışmayacak olan kamu kurumlarının başında yer almaktadır. Bireyler işlemlerini ertesi günü gerçekleştirebilirler.

1 Mayıs 2017 hastaneler açık mı?

2009 yılında resmiyet kazanması ile resmi tatil statüsü kazanan 1 Mayıs günü okullar, devlet daireleri, bankalar, hastaneler, sağlık ocakları gibi devlet daireleri de tatil olacaktır. Ancak hastanelerin acil poliklinikleri her daim açıktır. 1 Mayıs Pazartesi günü hastanelerin acil servislerine müracaat edebilirsiniz.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi