• $32,3389
  • 35,1321
  • 2307.51
  • 9079.97
30 Ekim 2011 Pazar 12:48 | Son Güncelleme:

Terör akademisi

Terör akademisi

PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda örgütün hain planları da deşifre oldu. Ortam dinlemelerinde, BDP'nin kendi bünyesinde oluşturduğu Siyaset Akademileri'nde yapılan kimi sözde eğitimlerde gençlerin nasıl eğitilerek adeta birer canlı bombaya dönüştürüldüğü ortaya çıktı

Önder ŞUŞOĞLU
Polis son 1 yıldır PKK'nın şehir yapılanması olan KCK'ya ağır darbeler vururken, terör örgütünün hain planlarını da ortaya çıkarıyor. İzmir'de 30 kişi, İstanbul'da 95 kişinin tutuklandığı operasyonların ardından İstanbul terör polisinin son yaptığı operasyonda aralarında BDP PM Üyesi Prof. Dr. Büşra Ersanlı'nın da aralarında bulunduğu 49 kişi gözaltına alındı. BDP'nin Siyaset Akademilerine ortam dinlemesi yapan polis KCK-BDP-PKK işbirliğine yönelik önemli delillere ulaştı. İşte polisin ortam dinlemesine takılan kayıtlar...
UYUŞTURUCU KULLANMASALAR: 25.12.2010'da M.D. tarafından İzmir'de verilen sözde eğitim: 21. yüzyıldayız, PKK hareketi var bugün, PKK'nın fedai eylemlerinin gerçekleşeceği bir birliği var, bütün gerillalar öldürülebilir ama ayrıca bir fedai eylemlerinin gerçekleşeceği bir gerilla birliği var, işte bu insanların insanlara baktığımız zaman uyuşturucuyu çok kullanır PKK'liler. Uyuşturucu kullanmasa zaten yapamazlar.
DEVLETİ LİME LİME BOĞACAĞIZ: 07.03.2011'de tarihinde M.D. tarafından İzmir'de verilen sözde eğitim: Biz devletleşmeye oluşurken, öyle bir hale getireceğiz ki o devleti, yani lime lime boğma, koparmak var ya hani o bezlerde olur artık çürür yavaş yavaş bir süre sonra kendiliğinden yırtılır, bir süre sonra kendiliğinden çöker. Bizim aslında demokratik özerklikle yani konfederal sistemimizle yapmaya çalıştığımız bu. Biz bu ulus devletleri öyle bir çözeceğiz yani öyle bir yıpratacağız ki artık bir süre sonra kendi kendine iflas edecek durumdalar. Yoksa topyekun hadi gidelim onu yıkalım değil. Biz bunu bilerek bilinçlendirerek bir şekilde onu zayıflatacağız. Bir süre sonra bizim yıkmamıza gerek kalmadan kendi çökecek.
SURİYE'Yİ DAĞITACAKLAR: 25.12.2010 tarihinde M.D. tarafından İzmir'de verilen sözde eğitim: Bugün bizim İran'daki gerilla kampı bile bir çok yerden farklıdır. Yavaş yavaş İran'da ya da işte Kürdistan'da kuşatılmasının nedeni bu. Bir süre sonra Suriye'yi dağıtacaklar bir süre sonra İran ve Kürdistan kuşatılmış olacak. Yani bu muazzam kaynakların hepsine el konulmuş olacak, amaçlanan bu, işte biz kendi demokratik yapımızı kurabilirsek öz savunma güçlerimizle biz buna izin vermeyeceğiz.
BU ULUS İSTERSE AYRI DEVLET KURAR: 24.12.2010 tarihinde Ümraniye BDP'de verilen sözde eğitim: Sivas Kayseri ve Gümüşhane ile bir özerk bölge olur mu? Böyle oldu mu en kısa zaman içerisinde yıkılır. Ama Sivas'a hangisi yakındır, Malatya yakındır, Erzincan yakındır veya Elazığ yakındır, hem kültürel açısından ve coğrafik hem de ekonomik alan içindir. Bölgeye sormak lazım ama aynı zamanda bütün dillerin, bütün bu bölgelerin birbiriyle ilişkisi olması lazım. Bu anlamda bir meclis olacaktır, bu anlamda bu bölgelere Kürtçe resmi dil olarak kullanılacaktır. Her bölgenin bir meclisi olur ama aynı zamanda Türkiye'nin kendi içerisinde de o özerk bölge meclisi olur aynı zamanda bölgelerin öz savunma güçlerinin ekonomik bilimlerinin yargı sistemlerinin vs. tümü olacak. Türkçe de ikinci bir siyasi dil olarak mecliste kullanılacaktır, diğer isteyen Türkçe'de okumaya devam edecektir. Sınır istemeyeceğiz sınır oluşturmayacağız ama kendi yönetimizi ve kendi devletimizi kuracağız.
ÖRGÜTÜN EŞYASINI SATAN VAR: 24.01.2011 tarihinde Ümraniye BDP'de verilen sözde eğitim: Ailen sana para verdiğinde senin o parayı örgütün müzesine koyman gerekir.
ÖRGÜTÜ KENDİNİ SAVUNACAK HALE GETİRECEĞİZ: 18.02.2011 tarihinde Ümraniye BDP'de verilen sözde eğitim: Gerçekten bu tür savunmamızı geliştirerek bu da örgütle olur bu da küçük birlikler yaratmakla olur ilden ilçeye, ilçede mahalleye, mahalleden sokaklara kadar. Ve bu meclisleri hız kazandırmak ilim kazandırmak. Kongreleri oluşturmak. Örgütün halkı yönetecek ve kendi kendini savunacak bir hale getirmek oldukça önemli ve temel bir görevdir.
PKK KAZANIMLARINI SAVAŞLA ELDE ETTİ: 11.2010  tarihinde Ümraniye BDP'de verilen sözde eğitim: Bu hareketin kadrosu bakıyorsun eğitime ihtiyacı yok diyor. PKK kazanımlarını eğitimde vermiş olduğu savaş ile elde etmiştir.
12.03.2011 tarihinde İ.G. tarafından verilen sözde eğitim:  Önderlik bu sürece topyekun seferberlik demişti. Bütün alanlarda topyekun seferberlik. Aslında sistemde bu sürece yaklaşıyor. Dikkat ederseniz son günlerde Kemal Burkay, öbürü Şirvan, Muhsin Kızılkaya, Mehmet Metiner ve yine benzeri tiplerin neredeyse kanal kanal dolaştırılarak bu halkın değerlerine küfreden noktaya getirilmesi biraz da buna dönük.
İZMİR SAHİLİNDE KÜRT GİBİ GEZEBİLİYORSAN 22.12.2010 tarihinde H.H.D. tarafından verilen sözde eğitim: Niye şehit oldu onlar? Rahat etsin senin oğlun bugün İzmir sahilinde Kürt gibi gezebiliyorsa o oradaki şehidin kanı sayesindedir.
ÖCALAN'IN GÖRÜŞME NOTLARINI OKUYUN AMA CEBİNİZDE TAŞIMAYIN 12.01.2011 tarihinde N.Ö. tarafından verilen sözde eğitim: PKK ile BDP aynı yolda yürüyor. PKK hakkında kimse yorum yapamaz. Her ikisi de Kürt halkının temsilciliğini yapıyor. Sizin gördüğünüz sözde siyaset akademisindeki yerler güvenlidir. Kimse girip sizleri takip edemez. Sıkıntı olmaz, ortam güvenlidir. Alacağınız görevler BDP ve  PKK'nın talimatları ile yapılıyor. Siyasi ve beyin olarak her biriniz birer PKK'lısınız. Öcalan'a sahip çıkılıp anlamanız gerekir. En az hafta da bir sefer yönetci olarak internet üzerinden ANF'den Öcalan'ın avukatları ile haftalık görüşmesini ve yapılan görüşme metnini okumanız ancak bu metni cebinizde taşımamanız gerekir.

YAYINCI ZARAKOLU DA KCK'DAN GÖZALTINDA
KCK'ya yönelik İstanbul'da başlatılan operasyonda gözaltına alınanların sayısı 49'a yükseldi. Özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Adnan Çimen tarafından yürütülen soruşturma kapsamında çalışmalarını yürüten İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 49 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında Belge Yayınları yetkilisi Ragıp Zarakolu'nun da bulunduğu ve Zarakolu'nun önceki akşam 20.00 sıralarında Erenköy'deki evine gittiği sırada polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi. Prof. Büşra Ersanlı'nın da aralarında bulunduğu 49 kişinin Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesindeki işlemleri sürüyor. 

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'