• $32,3655
  • 34,9715
  • 2325.14
  • 9079.97
16 Ocak 2017 Pazartesi 09:45 | Son Güncelleme:

Recep İvedik 5 fragmanı büyük ilgi gördü

Recep İvedik serisi ile Türkiye'de izlenme rekorları kıran Şahan Gökbakar'ın son filmi "Recep İvedik 5"in, merakla beklenen fragmanı yayınlandı. İşte Recep İvedik 5 fragmanı

Recep İvedik serisi ile Türkiye'de izlenme rekorları kıran Şahan Gökbakar'ın son filmi "Recep İvedik 5"in, merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Recep İvedik serisinin beşincisi olan Recep İvedik 5 filmi, 17 Şubat'ta vizyona girmeye hazırlanıyor.

EN ÇOK İZLENEN FİLM OLMUŞTU

Filmin yıldızı Şahan Gökbakar'ın çekimlerin bittiğini sosyal medya üzerinden duyurması üzerine, sevenleri yeni filmi merakla beklemeye başladı. Şahan Gökbakar'ın Türk izleyicisi tarafından rekor izleme sayısına ulaşacağını düşündüğü filmin ait olduğu serinin diğer filmleri de yayımlandığı dönemlerde en çok izlenen film olmuştu

recep ivedik 5 fragmanı

RECEP İVEDİK SERİSİ

Recep İvedik 1

Recep İvedik, 21 Şubat 2008'de vizyona giren, Şahan Gökbakar'ın oynadığı sinema filmi. Recep İvedik karakterinin TV'de tutmasının üzerine çekilmiştir. Fragmanı, Mart 2008 itibari ile YouTube adlı video paylaşım sitesinde yaklaşık 5 milyon 750 bin kez izlenen film, topladığı büyük ilginin ardından 21 Şubat 2008'de 230 kopyayla vizyona girmiştir. İlk üç gününde 791.536 kişi tarafından izlenen Recep İvedik, Türkiye'de ilk 3 gününde en çok izlenen filmler sıralamasında ikinci sıraya yerleşmiştir.[2] 17 günde 3 milyon 150 bin kişi tarafından izlenmiştir.

Konusu
Recep İvedik sokakta bulduğu bir cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep sonunda Antalya'ya varır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey'e teslim eder. Muhsin Bey ona para ile otelinde kalmasını teklif eder. Recep bunu kabul etmez ve tam giderken, çocukluk aşkı Sibel'i görür ona kendini beğendirmeye çalışır. Ancak Sibel, onu tanımaz. Bunun üzerine Recep otelde kalmayı kabul eder. Recep otelde Sibel'e yaranmaya çalşırken birbirinden komik olaylar yaşar. Güngörenden çıkma olaylı adamdır.

Recep İvedik 2

Recep İvedik 2, Recep İvedik'in devamı niteliğinde olan 2009 yapımı komedi türündeki Türk filmi. Recep İvedik 2'nin yönetmenliğini Togan Gökbakar yapmıştır.

Konusu
Recep'in tek yakını, kıllı, yaşlı ve zamanını PlayStation oynayarak geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Recep babaannesinin istekleri için harıl harıl kendisine iş aramaktadır. Recep İvedik her işe gider, gittiği işlerde de ortalığı birbirine katar. Kuzeni Hakan'ın yakın çevresi çok geniş olduğu için sahip olduğu iş yerinde ona yeni bir iş verir. Torpilli Recep, bir yandan işyerinde çeşitli maceralar yaşarken, bir yandan da işi öğrenecektir.

Recep İvedik 3

Recep İvedik 3, 12 Şubat 2010'da vizyona giren Şahan Gökbakar'ın oynadığı Recep İvedik 2'nin devam filmidir. Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı filmin yapımcılığını Faruk Aksoy üstlenmiştir.

Konusu
Film, canı sıkılan Recep İvedik'in sıkıntıdan kurtulmak için cinci hoca, psikolog, karate kursu, flüt kursu, avcılık, kütüphane, paintball, tiyatro ile can sıkıntısından kurtulma maceralarını anlatmaktadır.

Recep İvedik 4

Recep İvedik 4, 21 Şubat 2014 tarihinde vizyona giren Recep İvedik 3'ün devam filmidir.Yönetmenliği ve senaristliği Togan Gökbakar üstlenmiştir. Filmnin yapımcılığını Emrah Çoban yapmıştır. Filmin ana karakterini Şahan Gökbakar paylaşmaktadır

Konusu
Recep İvedik, mahallesindeki çocuk futbol takımına antrenörlük yapmaktadır. Kendisinin de küçüklüğünden beri futbol oynadığı, mahallenin tek boş alanı olan arsayı kulanmaktadırlar.Recep, bu arsanın bir müteahhite satıldığını öğrenir ve mahalle ve çocuklar için çok değerli olan bu arsayı kaybetmemek için kendi başına satın almak ister. Ancak kendi yöntemleriyle arsanın parasını toparlayamayınca, çareyi Maldivler'de yapılan büyük ödüllü bir yarışmaya katılmakta bulur. (Kaynak Wikipedia)

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı